Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 29η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Με το καλό να ερθει ο νέος χρόνος και τα μωράκια μας μαζί!! Είμαι στην 29Η εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες έχω κάτι πονάκια κάτω χαμηλά τα οποία περνάνε μόλις πάω να κάνω τσισάκια μου! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό τωρα? Ο γιατρός μου είπε να πίνω αρκετό νερό και πως ο μπέμπης μάλλον με πιεζει. Αλλά έχω αγχωθεί λιγάκι.Το έχει ή το είχε καμιά από εσάς??

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ πιθανόν να είναι απ' την κύστη. Τα πιτσιρίκια μας τώρα πιέζουν την ουροδόχο κύστη και νιώθεις ότι θέλεις συνέχεια να πηγαίνεις στην τουαλέτα να ουρήσεις. Εγώ μαλιστα αν το καθυστερώ όχι απλά πονάω, δυσκολεύομαι ακόμα και να περπατήσω μέχρι την τουαλέτα, για τέτοιο πόνο μιλάμε. Μετά την ούρηση όλα επανέρχονται στα φυσιολογικά. Απλά μην καθυστερείς την ούρηση, να πηγαίνεις όποτε νιώθεις ότι θες να πας.

Εννοείται βέβαια ότι θα το παρακολουθείς και θα ενημερώνεις και τον γιατρό σου αν παρατηρήσεις κάτι διαφορετικό. :wink:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Όποτε θες να πας στην τουαλέτα να πηγαίνεις καυτευθείαν και να μην τα κρατάς. Εγώ αν τα κρατήσω το πολύ πεντάλεπτο νιώθω όλη μου την κοιλιά να πετρώνει κι εμένα πονάει. Αλλά μετά την ούρηση σταματάει ο πόνος. Οπότε φαντάζομαι είναι από την πίεση που δίνει το μωρό στην κύστη. Πολύ νερό και συχνά τουαλέτα (χωρίς ποτέ να τα κρατάς!) ακόμη και έξω για ψώνια να είσαι κάποιο goody's εκεί κοντά θα υπάρχει! :D:D

τα ειχα δωσει... εχω πητ 21-3-2008 και γενναω στο μητερα το μπεμπαρο μου! εσυ ποτε εχεις και που γεννας? λες να ειμαστε μαζι? εχω ενα προαισθημα θα γεννησω 16-03-2008 ετσι μου εχει κατσει!!!!!! οσο για τα ουρα μαλλον αυτο ειναι γιατι μετα ανακουφιζομαι! παντως ρε κοριτσια εχω εκπλαγει με το μικρο νινι!!! ανηπομονω να το δω!!!!!να το σφιξω!!!!

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Διαφημίσεις

Αρχικά κι εμένα ο γιατρός μου μου είχε δώδει πητ 21-03, μετά ο β επιπέδου έδειξε 17-03. Λες να γεννάμε την ίδια μέρα?Εσύ Αθήνα, εγώ Θεσ/νίκη...Είσαι γραμμένη στο αρχείο μητρώου "μαμάδες σου Μαρτίου?" Να γραφτείς για να βάλεις και την πητ σου κι εσύ...Θα έρθει η ώρα που θα γεννηθούν και θα τα τρελάνουμε στα φιλιά..Άσε, περιμένω την ώρα πώς και πώς.....