Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλτο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα σου για παλτο δεν ξερω θα μπορουσες ομως να αγορασεις μια καπα η κατι σαν ποντσο (ετσι πρεπει να λεγεται) που εχει περιθωριο για την μεγαλη κοιλια γιατι το παλτο μπορει να μην σου χωραει μεχρι το τελος του χειμωνα.

iz6mqfx4psjhl3bk.png

cf7d8aac48.png

Εγώ βρήκα ένα της μητέρας μου το οποίο κουμπώνει αρκετά έξω σαν σταυρωτά. Όταν μου το πρωτοέδωσε πριν ενάμιση μήνα κουμπώναν όλα τα κουμπιά, τώρα μόνο το επάνω!το θέμα είναι πως λόγω ορμονών εγκυμοσύνης, και όσο προχωράς, θα δείς οτι δεν θα κρυώνεις τόσο πολύ.Εγώ φαντάσου τώρα το κουμπώνω μόνο όταν φοράω καμμιά μπλούζα με πολύ ανοιχτό λαιμό! και εννοείται οτι δεν έχω ανεχτεί μάλλινη μπλούζα όλο το χειμώνα!Και υπόψην οτι είμαι κρυουλιάρα! Θέλω να καταλήξω στο οτι ίσως να είναι λιγο περιττό να πάρεις παλτό ειδικά για την εγκυμοσύνη.Πάντως αν όντως θές, έχω δει στο Ζαρα στο τμήμα της εγκυμοσύνης κατα καιρούς κάποια πολύ όμορφα.

Eγώ πήρα ένα μαύρο απο την Ulla popking σε στύλ μακρύ μαύρο τζάκετ. Είναι πελώριο πολύ ζεστό και ουδέτερο και για την εγκυμοσύνη σίγουρα θα τη βγάλω (καθημερινό και πρόχειρο!). Έκανε 120 ευρώ! Ελπίζω του χρόνου να μην μου κάνει και να το χαρίσω σε καμία άλλη χοντρή :D

ssttaa

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πάρει ένα πολύ ωραίο παλτό εγκυμοσύνης απο τα Gap , μου το έστειλε μια φίλη μου απο την Αμερική. Το είχα δει στο site και το παρήγγειλα. Εχει πολύ ωραία και φτηνά ρούχα εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρω αν τα φέρνουνε στην Ελλάδα τώρα που άνοιξαν και εδώ. Πάντως και για μωράκια έχει πολύ ωραία φορμάκια.

ρε κοριτσια,

τι να σας πω.εγω γενναω απριλιο κ θα φαω ολο το κρυο.ηδη χτες που ειχε πεσει πολυ η θερμοκρασια και το παλτο μου κουμπωνε μεχρι το στηθος, γυρισα σπιτι και με πονουσε η κοιλια μου.στα ζαρρα σε ποιο εχει εγκυμοσυνης?στο mall?

• 3 εβδομάδες μετά...

τελικα μετα απο ενα μικρο ψαξιμο αγορασα ενα παλτο ζαρα 99 ευρω απο τα ζαρα στο μαλλ.δεν ηταν στα ρουχα εγκυμοσυνης,αλλα στα κανονικα μιας και η μοδα ειναι με το μερος μας φετος. εχει σουρες με χρι το στηθος και μετα ανοιγει και καλυπτει ολη την κοιλια και τους γλουτους.τωρα η κοιλια δεν κρυωνει με το κρυο!!!

Κοριτσια εγω πειρα απο τα Sisley το Super μπουφανακι!

http://www.sisley.com/Site/Index.php ειναι το πρωτο στη woman collection! ειμαι στον 7ο τωρα και θα μου κανει μεχρι τον 13ο! :D:):D:):D:) και το καλυτερο ειναι οτι ειναι στα κυβικα μου και οχι 15 νουμερα μεγαλυτερο!

Ειχε και ενα ακομα παλτουδακι με σουριτσα κατω απο το στηθος!

Εννοειται πως ηταν οτι καλυτερο βρικα !και θα φορεθει και μετα σιγουρα!ασε που ειναι πολυ ζεστο γιατι ειναι σαν αντιανεμικο και ενοειται πως σκεπαζεται και η κοιλιτσα μας !!!! :wink:

ejdnoznx2qfczs7i.png

τελικα μετα απο ενα μικρο ψαξιμο αγορασα ενα παλτο ζαρα 99 ευρω απο τα ζαρα στο μαλλ.δεν ηταν στα ρουχα εγκυμοσυνης,αλλα στα κανονικα μιας και η μοδα ειναι με το μερος μας φετος. εχει σουρες με χρι το στηθος και μετα ανοιγει και καλυπτει ολη την κοιλια και τους γλουτους.τωρα η κοιλια δεν κρυωνει με το κρυο!!!

sifos φαίνεται ότι πήραμε το ίδιο παλτό από το ζάρα δεν ήταν στα ήδη εγκυμοσύνης και το πήρα τώρα με τις εκπτώσεις απο 99 το πήρα 69 :wink: έχει σούρες μέχρι το στήθος και μετά ανοίγει και καλύπτει και την κοιλιά και είναι μέχρι και τους γλουτούς!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και είναι πολύ άνετο. Πήρα και πιο μεγάλο size για να με πάρει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης !!

Επίσης πήρα και κάτι σαν παλτό είναι μέχρι το γόνατο πολύ ζεστό και κλείνει σταυρωτά από μέσα στην μέση και μια σταυρωτά από πάνω. Πέφτει πολύ ωραία και μάρεσει γιατί με κρατά πολύ ζεστή ειδικά για τα βράδια που βγαίνουμε έξω και είναι πολύ κρύο! Και αυτό από ζάρα το πήρα είναι μαύρο με λίγο σαν άσπρο πάνω και φαίνετε σαν γκρι-μαύρο ! Ήταν 199 ευρώ και με την έκπτωση το πήρα 119 ευρώ. Αυτό παίρνει αρκετά στην κοιλιά και άν μετά δεν σου κάνει απλά μετακινάς τα κουμπιά πιο έξω στο ίδιο επίπεδο και βολεύει πάρα πολύ και για αρχη αλλά και για τέλος της εγκυμοσύνης :wink::wink::wink:

[/url]

Διαφημίσεις

ναι το ειχα δει κ αυτο το αλλο που λες, αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου(small).παντως αυτο που αγορασα ειναι γκρι με μαυρο, το ιδιο δεν πηραμε?

ναι το ειχα δει κ αυτο το αλλο που λες, αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου(small).παντως αυτο που αγορασα ειναι γκρι με μαυρο, το ιδιο δεν πηραμε?

Εγώ αυτό μέχρι τους γλουτούς το πήρα μαύρο το άλλο το μακρύ το πήρα γκρί-μαύρο :D εγώ τα πήρα και τα 2 Large για να με πάρουν μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης και ειδικά το ένα το μακρύ επειδή μετακινάς τα κουμιά μικραίνει και μεγαλώνει όσο το θες !

[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...