Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάλλον είμαι έγκυος (16 ετών με πολυκυστικές)


Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα είμαι όσο πιο περιεκτική γίνεται. Είμαι 16 και πριν 7 μέρες είχα σεξουαλικη επαφή με το αγόρι μου χωρίς προφυλαξη. Τραβήχτηκε και ξέρω ότι τα προσπεράστηκα είναι απίθανο να βγήκαν επειδή τελειώνει δύσκολα.  Είχα πολύ ελαφριά εως καθόλου περίοδο και γιαυτο Έκανα και τεστ εγκυμοσύνης clearblue σήμερα και βγήκε αρνητικό. Η ερώτηση μου είναι κατά ποσό μπορώ να βασιστώ στο τεστ αφού έχω πολυκυστικες ωοθήκες και ξέρω ότι για να κάνει κάποιος τεστ εγκυμοσύνης πρέπει να έχει καθυστέρηση (που αυτό προϋποθέτει σταθερό κύκλο που εγώ δεν έχω)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γειά σας, κάποια από απο αυτά που γράφετε δείχνουν ότι δεν είστε ίσως ακόμα επαρκώς ενημερωμένη για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με πιθανή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και πως αυτή μπορεί να προκύψει ακόμα και από προσπερματικά υγρά. 

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το θέμα όπου πολλές μητέρες σημειώνουν ότι έμειναν έγκυες από προσπερματικά υγρά. Αυτά δεν είναι συγκεκριμένο πότε θα εξέλθουν, κανένας δεν μπορεί να ξέρει πότε θα γίνει αυτό κατά την διάρκεια μιας επαφής χωρίς προφύλαξη. 

Εάν ο σύντροφός σας σας έχει πεί κάτι τέτοιο, δεν είναι ορθά ενημερωμένος και σας παραπέμπουμε να επικοινωνήσετε με τον/την θεράπων ιατρό σας.

Το ότι σημειώνετε ότι έχετε πολυκυστικές ωοθήκες σημαίνει ότι έχετε ήδη έρθει σε επικοινωνία με γυναικολόγο, άρα είναι πολύ σημαντικό να του θέσετε κάποια ερωτήματα και να σας απαντηθούν απευθείας από εκεί. 

Τέλος, ένα τέστ εγκυμοσύνης του φαρμακείου δεν είναι ποτέ απολύτως σίγουρο για το εάν υπάρχει ή όχι εγκυμοσύνη. Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι η επονομαζόμενη χοριακή εξέταση δηλαδή εξέταση αίματος που μετράει την ορμόνη στο αίμα που 100% δείχνει αν υπάρχει ή όχι εγκυμοσύνη. 

Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που γίνεται αυτή & αυτό έχει να κάνει με το πόσες μέρες βρίσκεστε μετά την επαφή με τον σύντροφό σας. 

Μπορείτε να καλέσετε σε μικροβιολογικά κέντρα της περιοχής σας και θα σας ενημερώσουν από ποιά ημέρα θα μπορέσετε να δείτε εάν υπάρχει αύξηση αυτής της τιμής (της χοριακής στο αίμα σας) & θα ξέρετε πότε μπορείτε να κάνετε αυτό το τεστ, δηλαδή την αιμοληψία. 

 

εδώ πάντως  θα βρείτε πολλές πληροφορίες όπως και ένα χρήσιμο βίντεο για να ενημερωθείτε μέχρι να επικοινωνήσετε με τον / την γιατρό σας:

 

Εδώ έχουμε τοποθετήσει με επισήμανση στην κορυφή,  δημοσιεύσεις μελών που έχουν δηλώσει ότι έμειναν έγκυες με προσπερματικά υγρά,... καθώς αυτή την πληροφορία, δεν θα την μάθετε στον φιλικό σας κύκλο....!

 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά αυτά που ειπώθηκαν. Θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι αν δεν χρησιμοποιείτε προφύλαξη εκτός από εγκυμοσύνη υπάρχουν κ πάρα πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορεί να κολλήσει κάνεις αλλά πιο ελαφριά κ αλλά πιο βαριά που στην μετέπειτα ζωής μας μπορεί να μετανιώσουμε που κάναμε χωρίς. Καλό είναι όσο μικροί κ να είμαστε να προσέχουμε απ' όλα..

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...