Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους :D !

Μιας και πλησιάζουν τα πρώτα γεννέθλια της κορούλας μου (....καλά τώρα... αφορμη ζητούσα! :lol::lol::lol: ), ψάχνω να βρω πάνινες κούκλες να της πάρω, και ίσως αν της αρέσουν τελικά, να της κάνω και συλλογή , όπως είχα και εγώ μεγαλώνοντας .Αυτές τις κούκλες μου τις θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία! Μου άρεσαν πάρα πολύ και έπαιζα πολύ μαζί τους!

Τώρα βρίσκονται σε κάποια αποθήκη στο πατρικό μου σπίτι - κάποια στιγμή θα τις βρω και αυτές - αλλά ψάχνω για κάτι αντίστοιχο, αλλά με λιγότερη σκόνη ( :lol: )

Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω πάνινες κούκλες στην Αθήνα? Στα βορεια προάστεια? Έχει δει κανείς?

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστήσετε Λία, πάντα με υγεία και χαρά! :D

Η Μάγια έχει γεννέθλια στις 3 Νοεμβρίου αλλά το σκέφτομαι έντονα απο τώρα (...πως πέρασε έτσι ένας χρόνος! :shock: ... ακόμα θυμάμαι τι έκανα τέτοια εποχή περυσι με την κοιλιά μέχρι απέναντι! :lol: ).... Σκεφτομαι διάφορα δωράκια που θα της κάνω, καθώς και το πάρτυ της. Εχουμε πολλά μωράκια να καλέσουμε (8 - ίσως και παραπάνω ηλικίας - 4 μηνών μέχρι 2,5 ετών!).

Αλλά ας μην ξεφεύγω από το θέμα, πάνινες κουκλίτσες που θα βρώ??? :roll::)

Έρικα, μια καλή ιδέα, αν πιάνει το χέρι σου, είναι να φτιάξεις μόνη σου κούκλες πάνινες. Έτσι θα είσαι σίγουρη και για τα υλικά που χρησιμοποίησες...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Αν είχα χρόνο θα το έκανα! Με 9 ώρες δουλειά την ημέρα όμως και σπίτι, είναι λίγο δύσκολο :cry: ... Θέλω να το κάνω και αυτό αλλά το βλέπω σαν έργο με μεγααααααλο βάθος χρόνου!!!!

Τελικά κοίταξα λίγο στο http://www.etsy.com (πωλούνται διάφορα χειροποίητα πράγματα! - πολύ ενδιαφέρον site) και βρήκα αρκετές, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να κάνω αγορά μέσω internet... Θα το ψάξω και θα σας πω.

Απο ότι βλέπω δεν υπάρχει κανείς εδώ να ξέρει που να βρω ε?

Πάντως έχετε με στο νου σας αν βρείτε κάτι παρακαλώ!.... :wink:

Διαφημίσεις

erica, πάνινες κούκλες έχει

- στο Imaginarium - ειναι στη στοα Κοραή (μπαινεις απο την είσοδο της Σταδίου). Ένα δειγμα μπορεις να δεις εδω http://www.imaginarium.info/en/vie/TiendaTemas.asp?aspIdNodo=701 (υπάρχει "οικογενεια" απο πάνινες κουκλες, μπαμπας, μαμα, παιδια...)

- στο ELC (στο Mall, που μαλλον σε βολευει και λογω ωραριου - ειναι ανοιχτο 9 με 9 καθημερινες και Σαββατα μεχρι τις 8) - δες το

http://www.elc.co.uk και κανε search με "rag dolls" για να δεις τι υπαρχει..

Δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνεις, βεβαια, αλλα ριξε μια ματια... Παντως και τα 2 μαγαζια, έχουν εκπληκτικα παιχνιδια..

mama ,

σε ευχαριστώ για τα Links - αν και αυτο του Imaginarium δεν ανοίγει :?Δεν πειράζει όμως, θα μπω στο Main page Και θα ψάξω μόνη μου!

Στο elc πηγαίνω συνέχεια, τις εχω υπόψη μου τις κούκλες του - έχουμε μία κιόλας, αλλά ψάχνω και κάτι με μία πιο "χειροποίητη" μορφή, ας πουμε.

Το imaginarium είναι κοντά μας (το υποκατάστημα στην κηφισιά) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τις κούκλες του! Θα ρίξω μια ματιά την επόμενη φορά! :wink:

Ευχαριστώ και πάλι!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Γεια σου Ευαγγελία και καλή χρονιά! :D

Να χαιρεσαι το γλυκό σου κοριτσάκι!

Τελικά στη Μάγια πήρα από το Imaginarium την Amanda Trouppe (έχει και διάφορα αξεσουάρ - καλοφτιαγμένη) πήγα και στο "παιχνίδι" να δώ, και είδα κάποιες αλλά δεν ενθουσιάστηκα.... Μάλλον θα παραγγείλω κάποια στιγμή από το etsy.com!

Μόνο εκεί είδα κουκλίτσες με πραγματικά handmade feel!

Αν κάποιος βρήκε κάτι άλλο ας μου πει!

Επίσης η Μάγια ξετρελλένεται με τις μουσικές μπαλίτσες με τα χιόνια (ξέρετε τι εννοώ ε? Αυτές που τις κουνάς και χιονίζει και τις κουρδίζεις και παίζουν μουσικη...διακοσμητικά παιχνίδια) Αν εχετε βρει αξιόλογες πείτε μου που μπορώ να βρω!

Φιλιά! :wink:

Καλημέρα σε όλους :D !

Μιας και πλησιάζουν τα πρώτα γεννέθλια της κορούλας μου (....καλά τώρα... αφορμη ζητούσα! :lol::lol::lol: ), ψάχνω να βρω πάνινες κούκλες να της πάρω, και ίσως αν της αρέσουν τελικά, να της κάνω και συλλογή , όπως είχα και εγώ μεγαλώνοντας .Αυτές τις κούκλες μου τις θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία! Μου άρεσαν πάρα πολύ και έπαιζα πολύ μαζί τους!

Τώρα βρίσκονται σε κάποια αποθήκη στο πατρικό μου σπίτι - κάποια στιγμή θα τις βρω και αυτές - αλλά ψάχνω για κάτι αντίστοιχο, αλλά με λιγότερη σκόνη ( :lol: )

Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρω πάνινες κούκλες στην Αθήνα? Στα βορεια προάστεια? Έχει δει κανείς?

Ευχαριστώ!

δεν ξερω αν ειναι πανινες αλλα τις λατρεψα δες http://www.heylittlegirl.com

my baby was my reborn...

Ιοκάστη μου, ευχαριστώ για το link,

θα το τσεκάρω από το σπίτι γιατί εδω το μπλοκάρει το company policy..... :evil:

Είναι αμερικάνικο ή ευρωπαικό site? :roll: