Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολία στην προσπαθεια για δευτερη εγκυμοσυνη!...

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι 36,5 ετών, έχω ένα παιδάκι 2,5 ετών και εδώ και περίπου 4-5 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο παιδάκι, αλλά τζίφος!... Το πρώτο παιδάκι ήλθε με την πρώτη προσπάθεια, χωρίς, όμως, καθόλου άγχος, ενώ τώρα έχουμε κολλήσει... Πολλές φορές με βασανίζουν υπόνοιες ότι μπορεί να φταίει η ηλικία μου, αλλά είναι δυνατόν να άλλαξε τόσο το σωμα μου μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια; Εχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Κοπέλες που ήσασταν/είσαστε στην ίδια περίπου ηλικία με εμένα (μετα τα 35) όταν κάνατε προσπάθεια για δεύτερο παιδί, μετά από πόσο καιρό πήγατε στον γιατρό; 

Διαφημίσεις

Ότι γέννησα το 2ο κ είμαι 37 μισό ... Το ότι ήρθε αμέσως η πρώτη δεν πάει να πει κάτι...ίσως έτυχε... Όπως σου είπε κ το κορίτσι είναι νωρίς ... Βέβαια καλό είναι να μην σας γίνει εμμονή.... Θα έρθει κορίτσι μου θα δεις ..σου εύχομαι σύντομα με γεμάτη κοιλίτσα ..

Συμφωνώ. Μετά τον ένα χρόνο προσπαθειών συνιστούν να πας για εξετάσεις. Που όταν λέμε προσπάθεια εννοούμε πολύ συστηματικά στις γόνιμες μέρες κλπ. Πιο πριν θεωρείται τυχαιο. Κι εμάς το πρώτο ήρθε στον δεύτερο μήνα ενώ το δεύτερο μετά από περίπου 5 μήνες αν θυμάμαι καλά. Δεν είμαι ακόμα 35, ήμουν σχεδόν 33 όταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε. Το πρόβλημα μου, όπως έχω γράψει παραπάνω, δεν είναι τόσο ότι δεν συλλαμβάνω άμεσα, όπως στο πρώτο παιδί, αλλά η ηλικία μου. Δηλαδή, αν έχει τύχει σε κάποια άλλη κοπέλα, ενώ δεν είχε δυσκολία ή κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα στην πρώτη σύλληψη, μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα 3 ετών, λίγο παραπάνω, λίγο παρακάτω, να εμφάνισε κάποιο πρόβλημα στην πορεία κι αν σε αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο η ηλικία...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...