Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εύρεση δότριας

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μπορεί κάποιος να βρει μόνος του δότρια και να την πάει σε κέντρο της επιλογής του; Και πως μπορεί τη βρει αν δε μιλάμε για συγγενή ή γνωστή του; Έχετε κάποια ιδέα… φιλιά ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Δεν επιτρεπεται γιατι η νομοθεσια λεει οτι η δοτρια πρεπει να ειναι ανωνυμη και ουτε η ληπτρια να γνωριζει την ταυτοτητα της,ουτε η δοτρια να ξερει τη ληπτρια.Εχουν δοτριες τα κεντρα,γιατι θελεις να την ψαξεις εσυ?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το ξέρω αυτό που λες για τα κέντρα αλλά επειδή έχω κολλητή που δούλευε σε τέτοιο κέντρο ξέρω ότι δεν τις ψάχνουν πολύ. Επειδή δεν υπάρχουν αρκετές και η ζήτηση είναι μεγάλη δε γίνεται αυστηρή επιλογή. Άσε που εσύ η λήπτρια δεν θα μάθεις σχεδόν τίποτα για αυτή τη γυναίκα. Έτσι είπα μήπως μπορώ να βρω μόνη μου…

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...