Chrysanthemo

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  22
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Γεια σας κορίτσια!!! Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία με το θέμα "παιδί" αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή ενός συγγενή μας γυναικολόγου και να κάνω λαπαροσκόπηση για πιθανή ενδομητρίωση. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν έχετε κάποια γνώμη για το "Μητέρα" σε τέτοιες διαδικασίες και αν θέλετε να πείτε με ποιο γιατρό ήσασταν...!!
 2. Chrysanthemo

  Κατάψυξη Ωαρίων

  Κορίτσια γεια σας! Βλέπω το θέμα ανενεργό εδώ και αρκετό καιρό αλλά πιστεύω ότι όλο και κάποιες από εσάς θα διαβάσετε αυτό που θα γράψω... Θέλω να ρωτήσω όσες από εσάς καταψύξατε, εκείνες που είχαν καλό ποσοστό επιβίωσης μετά την απόψυξη, σε ποιο κέντρο κάνατε τη διαδικασία. Θα περιμένω με αγωνία!!!
 3. Καλησπέρα. Τυχαία είδα την κουβέντα και είπα να συνεισφέρω σ’ αυτή με μία σκέψη μου. Το θέμα δεν είναι νομίζω αν μπορείς να κάνεις παιδί με δικά σου ωάρια. Το πιθανότερο είναι πως μπορείς. Το θέμα είναι αν έχεις την υπομονή να περιμένεις μέχρι να πετύχει κάποια από τις προσπάθειες σου και κυρίως αν αντέχεις τις απογοητεύσεις. Είδες τι είπε η @Yovanna? Ότι το Γένεσις είχε γίνει το δεύτερο σπίτι της. Άρα χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση και υπομονή. Από την άλλη τα δανεικά σου δίνουν τη δυνατότητα για άμεση λύση που όμως δεν ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε ζευγάρι. Νομίζω ότι το να συμβουλευτεί κάποιος έναν εξειδικευμένο ψυχολόγο για να ψάξει λίγο καλύτερα τι του ταιριάζει και το όχι, είναι ένας πολύ καλός δρόμος. Σου εύχομαι καλή τύχη!

 4. Διαφημίσεις


 5. Γεια σας κορίτσια! Έχει κάνει καμία εξωσωματική με τον Κοντόπουλο Γιώργο στο Ιασώ; Ή να έχει ακούσει κάτι γι’ αυτόν;;;
 6. Καλησπέρα! Μπορεί καμία κοπέλα με πρόσφατη εμπειρία στον Μαλιγιάννη να μου δώσει τα φώτα της;;; Είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα του τελικά;;; Μας τον πρότεινε ο γιατρός για β᾽επιπέδου. Ευχαριστώ πολύ!!!
 7. Καλησπέρα, νομίζω ότι θα έχεις καλύτερη τύχη από πλευράς απαντήσεων στο τόπικ της εξωσωματικής...
 8. Γεια σας φίλες! Καμία που να γνωρίζει τον συγκεκριμένο γυναικολόγο; Είναι στο endogynecology που φαίνεται ότι ειδικεύεται στη λαπαροσκόπηση. Ενδιαφέρομαι για διερεύνηση ενδομητρίωσης. Ευχαριστώ!
 9. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που πέτυχαν εγκυμοσύνη μετά από λήψη κλομιφαίνης αν τους συνέβη να υπάρχουν προβλήματα στο έμβρυο κατά τον προγεννητικό έλεγχο ή αν ήταν όλα εντάξει. Γιατί έχω διαβάσει διάφορα σε ξένα φόρουμ που με έχουν φοβίσει λίγο...
 10. Chrysanthemo

  PROFERTIL

  Ευχαριστώ πολύ! Θα τα δοκιμάσω. Εγώ αγόρασα τα pregnacare conception και τα ξεκίνησα αλλά αναρωτιόμουν αν τα profertil είναι καλύτερα. Ίσως όντως να σε βοήθησαν αν αυξήσανε τον αριθμό αυτών που γονιμοποιήθηκαν,
 11. Chrysanthemo

  PROFERTIL

  Βρε κορίτσια μήπως έχει πάρει καμία τα Profertil female? είδατε κάποιο αποτέλεσμα;
 12. Sophiestar αν δεν γίνομαι αδιάκριτη να σε ρωτήσω τι πρόβλημα υγείας είχες και δεν του έδωσε σημασία; Και μία άλλη ερώτηση. Ξέρει κανείς σε ποιο εργαστήριο σε στέλνει για εξετάσεις σπέρματος; Ευχαριστώ!
 13. Είχα την εντύπωση ότι ο Πάντος έχει εκατοντάδες ασθενείς...αλλά κρίνοντας από τη σιωπή εδώ αρχίζω να αμφιβάλλω!
 14. Γεια σε όλες! Ανοίγω καινούργιο θέμα γιατί στο Γένεσις δεν πήρα απαντήσεις. Παρακαλώ όποια έχει συνεργαστεί με τον κο Πάντο (όχι με το κέντρο αλλά με τον ίδιο) να μου πει αν μπορεί τις εντυπώσεις της. Ευχαριστώ πολύ!
 15. Chrysanthemo

  Σταυρουλα Μαραγκου

  Καμία πρόσφατη εμπειρία/γνώμη για την συγκεκριμένη γιατρό;
 16. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα πρόσφατη εμπειρία από την κλινική Isis? Είμαστε από Αθήνα αλλά μετά από κάποιες προσπάθειες εδώ με ανεξήγητη υπογονιμότητα τη σκεφτόμαστε γιατί μας την πρότειναν κάτι φίλοι από Κύπρο. Ευχαριστώ πολύ.