Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γκρίνια όλη μέρα!!! 9 μηνών

Mamalala

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και σε όλους! Είμαι νέα μαμά και νομίζω πως θα παραμείνω μαμα με ένα παιδί! :-P η μικρή είναι σχεδόν 9 μηνών και από την ώρα που ξυπνάει μέχρι την ώρα που κοιμαται, γκρινιάζει... Όλοι μου λένε πως είναι επειδή δεν έχει βγάλει ακόμα δοντάκια και την ενοχλεί όλο αυτό... Οι πιο αισιόδοξοι λένε πως μόλις χρονισει θα ηρεμήσει...οι πιο παλιοί λένε πως όταν βαπτιστει, θα ηρεμήσει... Εγώ γιατί νομίζω πως θα ηρεμήσει πριν γίνει νύφη???

Διαφημίσεις

On 20/1/2022 at 10:58 ΠΜ, Mamalala είπε:

Καλημέρα σε όλες και σε όλους! Είμαι νέα μαμά και νομίζω πως θα παραμείνω μαμα με ένα παιδί! :-P η μικρή είναι σχεδόν 9 μηνών και από την ώρα που ξυπνάει μέχρι την ώρα που κοιμαται, γκρινιάζει... Όλοι μου λένε πως είναι επειδή δεν έχει βγάλει ακόμα δοντάκια και την ενοχλεί όλο αυτό... Οι πιο αισιόδοξοι λένε πως μόλις χρονισει θα ηρεμήσει...οι πιο παλιοί λένε πως όταν βαπτιστει, θα ηρεμήσει... Εγώ γιατί νομίζω πως θα ηρεμήσει πριν γίνει νύφη???

Σαν να το έγραψα εγώ έναν χρόνο πριν. Πραγματικά η απόλυτη ταύτιση. Για να σου δώσω κουράγιο μετά τους 17 μήνες είδα τεράστια αλλαγή . Τώρα είναι 25 μηνών. Γκρινιάρα γενικά όταν δεν γίνεται το δικό της αλλά σε καμία περίπτωση αυτή η μόνιμη ασταμάτητη γκρίνια που είχε από τη μέρα που γεννήθηκε. Εγώ πίστευα πως άλλο παιδί σαν το δικό μου δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν πολλά τελικά πίστεψε με. Δυστυχώς κάποια είναι έτσι κ κάποια δεν ακούγονται. Πάντως να σου πω την αλήθεια κ γω εκ των υστέρων κατάλαβα ότι τα δόντια την ενοχλούσαν πάρα πολύ. Ίσως να φταίει κ αυτό. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ο μεγάλος μου γιος ήταν έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις. Είχα γράψει πολλές φορές και εγώ τους προβληματισμούς μου. Τελικά απλά έπρεπε να δεχτούμε το γεγονός ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του παιδιού. Είναι αρκετά ζόρικος ακόμα και σήμερα που είναι πλέον 2,5. Εγώ είδα λίγη συνεννόηση παραπάνω όταν άρχισε να μιλάει και να Συνεννοείται. Όσο ήταν μωρό από την μέρα που γυρίσαμε από το μαιευτήριο μέχρι να ξεπεταχτεί λιγάκι είχαμε μια μόνιμη γκρίνια. Ένα κλάμα χωρίς λόγο. Είχαμε ελέγξει τότε τα πάντα. Δεν ήταν κάτι παθολογικό. Η παιδίατρος έλεγε κουράγιο θα μεγαλώσει λίγο και θα είναι καλύτερα. Όντως έτσι έγινε. Ήταν κολλημένος πάνω μου πάντα όσο ήταν μικρός και δεν δεχόταν να κοιμηθεί πουθενά αλλου εκτός από την αγκαλιά μου. Να σου δώσω να καταλάβεις κοιμόμουν για κάποιους μήνες με εκείνο πάνω μου και γύρω γύρω μαξιλάρια για να μην μου πέσει. Τρομερές στιγμές. Με τον δεύτερο γιο μου καμία σχέση. Είναι άλλος άνθρωπος , άλλος χαρακτήρας. Πολύ ήσυχος , συνεργάσιμος .. βγαίνουμε έξω και όλη η προσοχή μου είναι στον μεγάλο μου. Ο μικρός σε όλη την βόλτα μπορεί να μην βγάλει Κιχ. Θα χαζεύει από το καρότσι του. Υπομονή .. μόνο αυτό μπορώ να σου πω! Όλα θα πάνε καλύτερα όσο περνάει ο καιρός! 

On 20/1/2022 at 10:58 ΠΜ, Mamalala είπε:

Μανούλα κουράγιο...Εκει κοντά στ 2 γίνονται καλύτερα τα πράγματα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...