Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Xωρισμένες μανούλες με Εφηβάκια

resada

Recommended Posts

Καλημέρα, είμαι 6 μήνες χωρισμένη με παιδί στην εφηβεία.

Μετα απο 17 χρόνια γάμου,  ο  πρώην σύζυγος διάλεξε να  με αφήσει αφού είχε βρει πρώτα ερωμένη. 

Είχε προβλήματα ο γάμος μας, αλλά  δεν είχαμε τσακωμούς, ούτε  επικίνδυνες σιωπές...  

Επρεπε λεει εγω να τα κάνω όλα καθως και ότι εγω φταιω που βρηκε αλλη γυναικα!!!

Το παιδί  του κρατάει θυμό, ο  ίδιος  δεν ξέρει τι να κάνει για αυτο και  ερχετε σε μένα πάλι να ζητήσει βοήθεια, εγω λεει πρεπει να βοηθησω να σχετιστούν!!!!

Εγω απ την πλευρά μου, αγαπώ τόσο πολύ το παιδι μου, που δεν  την πληγώνω με πικρόχολα σχόλια για το μπαμπα του .

6 μηνες και ακόμα  δεν εχω ισορροπήσει μεσα στο σπίτι, ειναι στιγμες που νιωθω να τρελαινομαι και να θέλω να ουρλιαξω.

Ειμαι δύσκολα... 

Υπαρχει καποια αλλη κοπελα  εδω να μιλήσουμε?

Σας ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που κατέληξε έτσι ο γάμος σου... Αλλά να θυμάσαι, μπορεί τώρα όλα να σου φαίνονται βουνό αλλά στο μέλλον ίσως διαπιστώσεις ότι χάρη σου έκανε. Δεν αξίζει να είναι κανείς με άτομο που δεν τον εκτιμά! Κρίμα που ρίχνει πάνω σου την ευθύνη.. Μην τον ακούς καθόλου. Εσύ κ το παιδί σου να είστε καλά κ ίσως στο μέλλον να ξανά φτιάξεις την ζωή σου με κάποιον άλλον.. Αλλά κ να μην γίνει από πολλές έχω ακούσει όταν χωρίζουν ότι είναι πλέον καλύτερα μόνες τους.. 

Τα καλύτερα σου εύχομαι!

Πως να μην είσαι δύσκολα έχουν περάσει μόλις 6 μήνες. Για εμένα είναι λίγο το διάστημα αυτό μετά από 17 χρόνια γάμου και με ένα παιδί στην εφηβεία που χρειάζεται προσοχή στο πως θα χειριστείς την κάθε κατάσταση για να μην πληγωθεί διπλά. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις. Στο περιβάλλον σου κοντά σου έχεις κάποιον άνθρωπο για βοήθεια ; Για ψυχολογική υποστήριξη ; Ας πούμε την μαμά σου η αδερφή / αδερφό αν έχεις η κάποια φίλη ; Ρωτάω γιατί είναι πολύ βασικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο σε τόσο δύσκολες στιγμές που να μπορείς να εμπιστευτείς και να βασιστείς σε αυτούς. Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα ίσως να ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό που να μπορέσει να σε κατευθύνει στο πως να χειριστείς την σχέση σου με το παιδί και τι στάση πρέπει να κρατάς για να μην χαλάσει τελείως και η σχέση του παιδιού με τον πατέρα του. Εγώ ας πούμε θα εξηγούσα στον πρώην ότι εσυ είσαι ο πατέρας και εσυ πρέπει να φτιάξεις την σχέση με το παιδί σου. Εγώ δεν θα έπαιρνα μέρος να τους τα βρω ας πούμε αλλά ούτε και θα μίλαγα άσχημα για τον πατέρα τους. Αλλά αυτή είναι απλά η άποψη μου δεν είμαι ειδικός. Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά και με τον καιρό να επουλωθεί η πληγή που σου άνοιξε όλο αυτό. 

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα,

Εχω και εγώ παιδιά στην εφηβεία και είμαστε με τον σύζυγο στα χωρίσματα. Είναι δική μου επιλογή, εκείνος προσπαθεί να το συνειδοποιήσει.  Το μόνο μου άγχος είναι πως θα το πάρουν τα παιδιά, διότι έχουν πολύ καλή σχέση, και είναι καλός πατέρας.

Φοβάμαι μη με κατηγορήσουν. 

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...