Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αυχενική διαφάνεια 1:10!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι στην 14η εβδομάδα και πρίν λίγες μέρες έκανα την αυχενικη διαφάνεια. Η αυχενική διαφάνεια βγήκε τέλεια αλλά η ελεύθερη βήτα χοριακη υπερβολικά αυξημένη με αποτέλεσμα να δίνει πιθανότητες 1:10 και για τα τρία σύνδρομα (21 , 18 και 13). Είμαι σε αναμονή των αποτελεσμάτων nifty αλλά κοντεύω να τρελαθώ. Υπάρχει κάμια να έχει περάσει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Δεν σου ζήτησαν να κάνεις αμνιοπαρακέντηση για να σιγουρευτείτε? Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά, πάντως στατιστικά κ μόνο έχετε 90% πιθανότητες να είναι απολύτως υγιή το μωράκι σας κ 10% το αντίθετο

5 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Δεν σου ζήτησαν να κάνεις αμνιοπαρακέντηση για να σιγουρευτείτε? Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά, πάντως στατιστικά κ μόνο έχετε 90% πιθανότητες να είναι απολύτως υγιή το μωράκι σας κ 10% το αντίθετο

Έκανα το nifty που είναι το ίδιο αξιόπιστο με την αμνιοπαρακέντηση. Με έχει φάει η αγωνία είναι το πιο άσχημο αποτέλεσμα που έχω δει ποτέ σε Παππ α. Και δουλεύω δέκα χρόνια στο χώρο της υγείας δεν έχω συναντήσει παρόμοια περίπτωση.

1 ώρα πρίν, nikibk είπε:

Έκανα το nifty που είναι το ίδιο αξιόπιστο με την αμνιοπαρακέντηση. Με έχει φάει η αγωνία είναι το πιο άσχημο αποτέλεσμα που έχω δει ποτέ σε Παππ α. Και δουλεύω δέκα χρόνια στο χώρο της υγείας δεν έχω συναντήσει παρόμοια περίπτωση.

Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά κ να είναι απόλυτα υγιές το μωράκι σας!

Νομίζω αφού ο υπέρηχος ήταν μια χαρά δε θα έχετε πρόβλημα. Εγώ είχα αποτέλεσμα 1:62 αλλα ηταν καπως αυξημενη η αυχενική. Όλα πήγαν καλά όμως.Όλα καλά θα είναι να το δεις.

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, lazariska είπε:

Νομίζω αφού ο υπέρηχος ήταν μια χαρά δε θα έχετε πρόβλημα. Εγώ είχα αποτέλεσμα 1:62 αλλα ηταν καπως αυξημενη η αυχενική. Όλα πήγαν καλά όμως.Όλα καλά θα είναι να το δεις.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.. Να το χαίρεσαι το μωράκι σου..