Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαγνητικη τομογραφια εγκεφαλου

Recommended Posts

θα κανω απο την αλλη εβδομαδα μαγνητικη τομογραφια εγκεφαλου στη μικρη μου.εχει πονοκεφαλους τελευταια κ ναυτιες.εκτος του οτι κοντευω να σαλταρω εχει κανει καμια μανουλα στο παιδακι της?πως ηταν?πως γινεται?

Διαφημίσεις

Καλά αποτελέσματα εύχομαι κοριτσάκι μου.....

Να υποθέσω οτι περάσατε από οφθαλμίατρο και ΩΡΛ πριν να φτάσεται στην μαγνητική ε?!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

OK! Αφού η βυθοσκόπηση και τα ιγμόρια ήταν καλά, κάντε και την μαγνητική και θα δεις ότι δεν θα 'ναι τίποτα... ολα θα πάνε καλά, μη φοβάσαι! (μια κουβέντα είναι, το ξέρω... είμαστε εδώ Ελεάνα)...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Eχω κανει στην κορη μου αλλα ηταν μηνων το παιδι και για να μην κουνιεται το κοιμισαν για λιγα λεπτα (με σιροπακι, μην φανταστεις τιποτα δυνατο) και της εβαλαν και ορο. Η ολη διαδικασια κραταει ελαχιστα λεπτα και το μωρο ξυπναει και το αφηνεις λιγακι να συνελθει και προσεχεις να μην φαει βαρια την υπολοιπη μερα (λογω του σιροπιου) Αυτα θυμαμαι, αλλα για βρεφη. Τωρα το δικο σου που ειναι και μεγαλυτερο δεν ξερω μηπως γλιτωσει το σιροπακι.

Μην ανησυχεις, να δεις, δεν εχει τιποτα το μωρο! Ο,τι θες...μιλα ε;

Διαφημίσεις

θα μου το πουν αμεσως το αποτελεσμα?στην αθηνα στο αγια σοφια ξερετε καποιον καλο παιδονευρολογο?

jean μου ειπαν 20λεπτα κραταει η μαγνητικη.

θα μου το πουν αμεσως το αποτελεσμα?στην αθηνα στο αγια σοφια ξερετε καποιον καλο παιδονευρολογο?

jean μου ειπαν 20λεπτα κραταει η μαγνητικη.

Μια πρωτη εκτιμηση μπορουν να κανουν και επι τοπου, αλλα συνηθως κανουν λιγες μερες για το τελικο πορισμα.

Καλά αποτελέσματα!!!!!!!

Και η κόρη μου παραπονιόταν για πονοκέφαλο αλλά τελικά ηταν ψυχοσωματικό, από την αλλαγή σχολείου.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα.

(όταν λες ναυτία εννοείς και εμετο?.)

5ba48f516d.png.png

Διαφημίσεις

Πριν λίγες ημέρες έκανε και ο γιος μιας φίλης μου αξονική εγκεφάλου με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα(ειδικά μετά από μια κουραστική ημέρα με πολύ παιχνίδι πχ). Το αποτέλεσμα ήταν καθαρό και η μόνη συμβουλή των γιατρών ήταν λιγότερη κούραση. Της είπαν επίσης ότι μεγαλώνοντας το παιδί θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Οπότε μην ανυσηχείς και όσο μπορείς μην κάνεις αρνητικές σκέψεις.

μαιρη θα την κατεβασω αθηνα γιατι στα γιαννενα δεν βγαζω ακρη πρεπει να κανει γενικο ελεγχο.ειναι χλωμη,εχει ναυτιες,πονος στο κεφαλι κτλ.milver εσενα τι ακριβως σου εκανε?κωσταντινα το παιδακι που λες τι ακριβως εκανε?εμενα ξυπναει με ναυτιες κ ξαπλωνει.κοριτσια σας ευχαριστω.θα μπω παλι μετα

Έλενα το αγοράκι που σου λεω είχε έντονους πονοκεφάλους, συνήθως έκανε εμετό και κατακοκκίνιζε στο πρόσωπο του. Βεβαια μετά τον εμετό ηρεμουσε απο την ναυτία ,αλλά ο πονοκέφαλος συνέχιζοταν για 1 εως 2 ωρες ακόμη.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι απο τότε που τον προσέχουν να μην κουράζεται πολύ και να μην βγαίνει στον ήλιο τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει λίγο.

Για αυτό σου λέω ησύχασε και θετικές σκέψεις!!!!

Αλλωστε είπαν στην φίλη μου απο το κέντρο του αξονικού τομογράφου ότι πολλά παιδιά έχουν αυτά τα συμπτώματα κ στο 99,9% των περιπτώσεων τα αποτελέσματα είναι καθαρα. Για παράδειγμα εκείνη την ημέρα που πήγε ο Μάρκος για αξονική είχαν ραντεβού άλλα 2 παιδάκια.

δεν ξέρω αν θα το δεις ή αν έχεις ήδη φύγει για αθήνα. εγώ του Σπυράκου μου του έκανα την μαγνιτική πέρσι τέτοιες μέρες στο παν. στα γιάννενα. Είναι καλά και εκεί και σίγουρα πρέπει να κάνει γενικό έλεγχο άλλα δεν αργούν και μετά έχεις πάντα μαζί σου το ιστορικό που σου δείνουν. λοιπόν όσο για την διαδικασία τρώει τελευταία φορά το βράδυ γύρω στις 10 μετά το πρωί ξυπνάει απ της έξι περίπου και πρέπει να μείνει ξύπνια μέχρι την ώρα που θα της δώσουν να πιεί ένα σιρόπι που θα την κοιμήσει και νυστικιά επίσης ίσως της βάλουν και ορό αν φοβηθούν ότι δεν θα την πιάσει το σιρόπι. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ θα την χρειαστείς την ώρα που θα κάνει την εξέταση, να μην φοράτε τίποτα μεταλλικό. Τα αποτελέσματα αργούν ίσως και 10 μέρες μετά. Αλήθεια ηλεκτροεγκεφαλογράφημα έχετε κάνει? Συνήθως το συνιστούν πριν την μαγνιτική γιαυτό ρωτάω. Οτι θες ρώτα με αν και μάλλον έχεις φύγει άρα καλά αποτελέσματα :?

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

αχ βρε παιδιά δεν είναι μέσα η Ελενα32 αν κάποια έχει το τηλ. της ας της πει για την κουβέρτα είναι απαραίτητη.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις