Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αμοιβή babysitter την νύχτα.

Recommended Posts

Γεια σας ! Θα ήθελα να μάθω την αμοιβή για φύλαξη δύο παιδιών από τις 9 το βράδυ έως τις 8 το πρωί και ενίοτε την μεταφορά τους στο σχολείο...

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Mariloumagia είπε:

Γεια σας ! Θα ήθελα να μάθω την αμοιβή για φύλαξη δύο παιδιών από τις 9 το βράδυ έως τις 8 το πρωί και ενίοτε την μεταφορά τους στο σχολείο...

Είναι πολύ γενική η ερώτηση. Λογικά εξαρτάται από την περιοχή. Οι πιθανότητες πάντως να βρεις babysitter για κάθε νύχτα, όχι περιστασιακά, που να δουλεύει αυτό το ωράριο, είναι μάλλον μικρές. Ίσως έχεις περισσότερη τύχη ψάχνοντας για εσωτερική στο σπίτι κυρία αν θες κάτι τέτοιο.

Συνήθως babysitter εργάζονται νέες κοπέλες που είναι φοιτήτριες ή περιμένουν διορισμοί, κυρίες συνταξιούχοι που θέλουν να συμπληρώσουν το εισόδημα τους (αυτές οι δύο κατηγορίες είναι συνήθως για μερική απασχόληση) και μετά πας στο πιο συνηθισμένο μίας μέσης εργαζόμενης γυναίκας 30,40,50 ετών με τη δική της οικογένεια που είναι αυτό το επάγγελμα που έχει επιλέξει και ψάχνει συστηματική εργασία, σε λογικές ώρες. Αν η κυρία  πληρώνεται με την ώρα, λογικά  μπορεί να έρθει για 1-2 νύχτες τη βδομάδα, αλλά απίθανο να κάνει τη νύχτα μέρα και να παρατήσει το σπίτι της συστηματικά. Για μισθό την ώρα τη νύχτα έχω ακούσει από 5 ως 10 την ώρα, αλλά για λίγες ώρες, π.χ. να πάνε σε μία εκδήλωση, σινεμά, τραπέζι οι γονείς.

Αν θες για κάθε μέρα, λογικά ψάχνεις αλλοδαπή που θα μένει στο σπίτι σου, και ουσιαστικά απλά θα κοιμάται όσο κοιμούνται τα παιδιά και αν δε θες να κάνει δουλειές, διαπραγματεύεσαι μαζί της το να μπορεί να εργάζεται αλλού τις πρωινές ώρες. Βέβαια αυτό το σενάριο σου αποκλείει να έχει αμάξι να κάνει μεταφορές η κυρία.

Εκτός αν πας πια σε άλλης κατηγορίας εσωτερική παιδαγωγό με αμάξι, ξένες γλώσσες κλπ, έχω δει και τέτοιες αγγελίες κατά καιρούς και από όσο συγκρατώ εκεί πια παίζεις σε τιμές πάνω από 1500 το μήνα.

Θα συμφωνήσω με την ΑΡΓΚ, δύσκολο να βρεις μόνο για νύχτα σε μόνιμη βάση,όχι ότι αποκλείεται,αλλά ο κανόνας των ατόμων σε αυτον τον κλαδο ψάχνει για πρωινά ή απογευματινά ωράριο. Για εσωτερική ξέρω σε περιοχή βορείων προαστίων για 2 παιδιά βέβαια,η υποψήφια νταντά ζητούσε 1800 το μήνα και με 2 ρεπό νομίζω τον μήνα. Προσωπικά μου φαίνονται πολλά αν σκεφτείς ότι έχει πληρωμένη στέγη και φαγητό αλλά ο καθένας μπορεί να ζητά ο,τι θελει.  Πάντως ανεξάρτητου περιοχής, λιγότερο από 5-6 ευρώ την ώρα νομίζω ότι δεν μπορείς να προσφέρεις. Σκέψου η ελάχιστη αμοιβή για μια τέτοια ημερησια εργασία συνήθως είναι 3-4 ευρώ την ώρα.

10 ώρες πρίν, Sunshine8 είπε:

Θα συμφωνήσω με την ΑΡΓΚ, δύσκολο να βρεις μόνο για νύχτα σε μόνιμη βάση,όχι ότι αποκλείεται,αλλά ο κανόνας των ατόμων σε αυτον τον κλαδο ψάχνει για πρωινά ή απογευματινά ωράριο. Για εσωτερική ξέρω σε περιοχή βορείων προαστίων για 2 παιδιά βέβαια,η υποψήφια νταντά ζητούσε 1800 το μήνα και με 2 ρεπό νομίζω τον μήνα. Προσωπικά μου φαίνονται πολλά αν σκεφτείς ότι έχει πληρωμένη στέγη και φαγητό αλλά ο καθένας μπορεί να ζητά ο,τι θελει.  Πάντως ανεξάρτητου περιοχής, λιγότερο από 5-6 ευρώ την ώρα νομίζω ότι δεν μπορείς να προσφέρεις. Σκέψου η ελάχιστη αμοιβή για μια τέτοια ημερησια εργασία συνήθως είναι 3-4 ευρώ την ώρα.

Από όσο ξέρω για κυρίες που ψάχνουν εσωτερικές, και κατά κανόνα είναι αλλοδαπές (και όχι πάντα με χαρτιά), οι τιμές είναι πολυ χαμηλότερες, της τάξης των 600-700 ευρώ το πολύ, συν φαγητό και στέγη.

Διαφημίσεις

On 30/9/2019 at 4:33 ΜΜ, ΑΡΓΚ είπε:

Από όσο ξέρω για κυρίες που ψάχνουν εσωτερικές, και κατά κανόνα είναι αλλοδαπές (και όχι πάντα με χαρτιά), οι τιμές είναι πολυ χαμηλότερες, της τάξης των 600-700 ευρώ το πολύ, συν φαγητό και στέγη.

Και να συμπληρώσω ότι θέλουν δικό τους δωμάτιο φυσικά :) (λογικό κι επόμενο, αλλά όχι αυτονόητο για κάποιους )

Just now, Macgyver είπε:

Και να συμπληρώσω ότι θέλουν δικό τους δωμάτιο φυσικά :) (λογικό κι επόμενο, αλλά όχι αυτονόητο για κάποιους )

Μπορεί δηλαδή κάποιος να φαντάζεται ότι θα προσλάβει υπάλληλο που θα μένει μέσα στο σπίτι και θα κοιμάται στον καναπέ ; :shock:

Δεν έχουμε χρειαστεί ποτέ εσωτερική για παιδιά, παρά μόνο για την πεθερά μου όταν ήταν εντελώς κατάκοιτη, και ακόμη και σε εκείνη την περίπτωση, είχε η νύφη μου δώσει το δωμάτιο της και είχε πάει εκείνη στον καναπέ. Ειναι δυνατό ξένος άνθρωπος να μην έχει έναν προσωπικό χώρο;

On 2/10/2019 at 1:40 ΠΜ, ΑΡΓΚ είπε:

Μπορεί δηλαδή κάποιος να φαντάζεται ότι θα προσλάβει υπάλληλο που θα μένει μέσα στο σπίτι και θα κοιμάται στον καναπέ ; :shock:

Δεν έχουμε χρειαστεί ποτέ εσωτερική για παιδιά, παρά μόνο για την πεθερά μου όταν ήταν εντελώς κατάκοιτη, και ακόμη και σε εκείνη την περίπτωση, είχε η νύφη μου δώσει το δωμάτιο της και είχε πάει εκείνη στον καναπέ. Ειναι δυνατό ξένος άνθρωπος να μην έχει έναν προσωπικό χώρο;

Εγώ μαζί σου αλλά ναι, είναι δυνατόν :) υποψιν ότι προσωπικό χώρο μπορείς να φτιάξεις και με ένα παραβάν πχ , αλλά αυτό δεν το κάνει δωμάτιο :) Το ανέφερα γιατί καμία φορά τα "αυτονόητα" δεν είναι για όλους... 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...