Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας, 

το κοριτσάκι μου είναι 22 μηνών και εδώ και αρκετό καιρό έχω δει ότι τα νύχια των ποδιών της είναι αρκετά σκληρά. Πάντα αρνούνταν να της τα κόψω οπότε της τα έκοβα αμέσως μετά το μπάνιο και αφού είχε αποκοιμηθεί οπότε ήταν αρκετά σκοτάδι και δεν είχα προσέξει τι γινόταν. Τώρα όμως που μεγάλωσε λίγο με αφήνει και ξύπνια και βλέπω ότι έχουν τραχιά υφή και είναι δύσκολο να τα κόψω γιατί είναι σκληρά. Ειδικά το μικρό νυχάκι της είναι κίτρινο και φουσκωμένο. Ρώτησα την παιδίατρο, μου είπε να τη δει δερματολόγος αν και δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Θα κλείσω φυσικά ραντεβού αλλά είπα πρώτα να πάρω καμιά γνώμη και από σας αν σας έχει συμβεί, τι φταίει και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Μέχρι τώρα φορούσε συνέχεια κάλτσες λόγω καιρού και της είχαμε και παπουτσάκια μέσα στο σπίτι για να μην κρυώνει γιατί έχουμε πλακάκια σε κομμάτια του σπιτιού, οπότε δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν ανέπνεε πολύ το πόδι ή τίποτα τέτοιο. 

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

On 11/6/2019 at 10:08 ΠΜ, mariazt είπε:

Γεια σας, 

το κοριτσάκι μου είναι 22 μηνών και εδώ και αρκετό καιρό έχω δει ότι τα νύχια των ποδιών της είναι αρκετά σκληρά. Πάντα αρνούνταν να της τα κόψω οπότε της τα έκοβα αμέσως μετά το μπάνιο και αφού είχε αποκοιμηθεί οπότε ήταν αρκετά σκοτάδι και δεν είχα προσέξει τι γινόταν. Τώρα όμως που μεγάλωσε λίγο με αφήνει και ξύπνια και βλέπω ότι έχουν τραχιά υφή και είναι δύσκολο να τα κόψω γιατί είναι σκληρά. Ειδικά το μικρό νυχάκι της είναι κίτρινο και φουσκωμένο. Ρώτησα την παιδίατρο, μου είπε να τη δει δερματολόγος αν και δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Θα κλείσω φυσικά ραντεβού αλλά είπα πρώτα να πάρω καμιά γνώμη και από σας αν σας έχει συμβεί, τι φταίει και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Μέχρι τώρα φορούσε συνέχεια κάλτσες λόγω καιρού και της είχαμε και παπουτσάκια μέσα στο σπίτι για να μην κρυώνει γιατί έχουμε πλακάκια σε κομμάτια του σπιτιού, οπότε δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν ανέπνεε πολύ το πόδι ή τίποτα τέτοιο. 

Ευχαριστώ.

Σα μυκητίαση ακούγεται. Εννοείται να μιλήσετε άμεσα με δερματολόγο, μην ταλαιπωρείται το μωρό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...