Themisdk Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Γεια σας! μετά από 4 μήνες αποκλειστικού θηλασμού (με αποχή από τα γαλακτοκομικά λόγω αλλεργίας) μου πρότεινε η παιδίατρος να του δίνω συμπλήρωμα από ξένο γαλα γιατι δεν συμπληρώνει το μωρο τα σωστά κιλά! γεννήθηκε 3480 και τωρα ειναι 5785... περνάμε μια βρογχιολιτιδα στην παρούσα φάση,δίχως πυρετό, και έχασε 100γρμ σε μια εβδομάδα ... υπάρχει περίπτωση το γαλα μου να μην ειναι θρεπτικό ενώ εχω ποσότητα;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belleblue Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 (edited) απλώς προσπάθησε να αυξήσεις θηλασμούς! πχ πόσο συχνά θηλαζετε? υπαρχουν ώρες πολλές ανάμεσα στους θηλασμούς? μα τώρα θα αρχίσεις την στιγμή που ειναι εδραιωμένος ο θηλασμός? θες να βαλεις τη καμπύλη σας να δουμε πως πάει ? Edited May 9, 2019 by belleblue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicky86 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Καλυτερα βαλε ολες τις ζυγισεις, πανες βρεχει; πιπιλα δινεις; ποσες φορες θηλαζεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgia* Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts