Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβρυακια 3ης ή 4ης ημερας?

Recommended Posts

Καλησπερα, σημερα καναμε εμβρυομεταφορα με 3 εμβρυακια 3ης ημερας με πολυ καλη ποιοτητα , απο οτι μας ειπε ο γιατρος του κεντρου και φαινοταν οι διαιρεσεις τους στις φωτογραφιες της αναφορας που μας εδωσαν μετα την εμβρυομεταφορα. Θελω να ρωτησω θα ηταν καλυτερα να τα αφηναμε να πανε 4η ημερα ή οταν ειναι πιο συντομα στο σωστο περιβαλλον θα υπαρχουν καλυτερα αποτελεσματα;την ερωτηση αυτη δεν προλαβα να την κανω στο γιατρο γιατι ολα εγιναν πολυ γρηγορα,χθες μας ειδοποιησαν οτι πανε καλα και τα  3 και οτι σημερα θα γινει η εμβρυομεταφορα. ευχαριστω πολυ.

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Απο οσα εχω διαβασει οι περισσοτεροι πιστευουν οτι το ιδανικοτερο ειναι το περιβαλλον της μητρας. Οσο καλο κ να ειναι το εργαστηριο και τα καλλιεργητικα υλικα δεν υποκαθιστουν τη μητρα. 

Καλη σας επιτυχια!! 

k0oZp3.png

Από ότι έχω καταλάβει, αν είναι να πάει καλά θα πάει, είτε είναι 3ης είτε 4ης μέρας... Προσπαθηστε να χαλαρωσετε... Από δω και πέρα είναι τα δύσκολα. Το διάστημα μέχρι τη χοριακη... Εύχομαι με μια μεγάλη χοριακη!!! 

Just now, **nikos** said:

Απλά λίγο με παραξένεψε ότι λένε οι περισσότεροι γιατροί να πάνε σε βλαστοκύστες τα έμβρυα. Αυτό γίνεται για να δούνε αν προχωράνε;

Καλημέρα, καταρχήν μην έχεις άγχος. Νομίζω πως σε βλαστοκύστες σε προχωρούν αν έχεις πολλά έμβρυα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχεις απωλειες οπότε αν έχεις λίγα δύσκολα το ρισκάρουν, αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλα τα κέντρα, υπάρχουν και κέντρα που ακόμα και ένα αν υπάρχει το ρισκάρουν και το αφήνουν.

Αυτό συμβαίνει γιατί το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερο οπότε ένα έμβρυο θεωρητικά έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει αν γίνει εμβρυομεταφορά ενώ αν το άφηναν εκτός να μην προχωρούσε..

Το παιδί μου είναι από  έμβρυο  δεύτερης ημέρας, θυμάμαι πως όταν μου είχαν πει για εμβρυομεταφορά δεν ήθελα με τίποτα να γίνει τόσο νωρίς, επειδή όμως η τρίτη ημέρα ήταν τα χριστούγεννα έπρεπε η μεταφορά να γίνει πριν γιατί υπήρχε πιθανότητα να μην προχωρήσει το έμβρυο...φυσικά όπως καταλαβαίνεις όλα πήγαν καλά, και δικαιώθηκαν και οι γιατροί για την επιλογή τους. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως μία βλαστοκύστη θα φέρει εγκυμοσύνη, προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , kotsifikos είπε:

Καλημέρα, καταρχήν μην έχεις άγχος. Νομίζω πως σε βλαστοκύστες σε προχωρούν αν έχεις πολλά έμβρυα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχεις απωλειες οπότε αν έχεις λίγα δύσκολα το ρισκάρουν, αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλα τα κέντρα, υπάρχουν και κέντρα που ακόμα και ένα αν υπάρχει το ρισκάρουν και το αφήνουν.

Αυτό συμβαίνει γιατί το περιβάλλον της μήτρας είναι καλύτερο οπότε ένα έμβρυο θεωρητικά έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει αν γίνει εμβρυομεταφορά ενώ αν το άφηναν εκτός να μην προχωρούσε..

Το παιδί μου είναι από  έμβρυο  δεύτερης ημέρας, θυμάμαι πως όταν μου είχαν πει για εμβρυομεταφορά δεν ήθελα με τίποτα να γίνει τόσο νωρίς, επειδή όμως η τρίτη ημέρα ήταν τα χριστούγεννα έπρεπε η μεταφορά να γίνει πριν γιατί υπήρχε πιθανότητα να μην προχωρήσει το έμβρυο...φυσικά όπως καταλαβαίνεις όλα πήγαν καλά, και δικαιώθηκαν και οι γιατροί για την επιλογή τους. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως μία βλαστοκύστη θα φέρει εγκυμοσύνη, προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ... μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα. 

3 ώρες πρίν, MagdaP είπε:

Από ότι έχω καταλάβει, αν είναι να πάει καλά θα πάει, είτε είναι 3ης είτε 4ης μέρας... Προσπαθηστε να χαλαρωσετε... Από δω και πέρα είναι τα δύσκολα. Το διάστημα μέχρι τη χοριακη... Εύχομαι με μια μεγάλη χοριακη!!! 

Συμφωνω. Γνωστη μου σε ηλικια 43 ετων απεκτησε με ενα μονο εμβρυακι το παιδακι της. Ολα ειναι θεμα τυχης.

Just now, ZWH είπε:

Συμφωνω. Γνωστη μου σε ηλικια 43 ετων απεκτησε με ενα μονο εμβρυακι το παιδακι της. Ολα ειναι θεμα τυχης.

Αν παρω την τύχη μας θα κλαίω με μαύρο δάκρυ.....

Κι εμένα τρίτης ημέρας είναι το εμβρυακι μου. 

Μου είπαν στο κέντρο ότι επειδή είχα μόνο ένα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες στο φυσικό του περιβάλλον από ότι στο εργαστηριο.

Η φίλη μου που είχε πολλά περίμενε μέχρι το στάδιο της βλαστοκυστης. Πήραν όμως οι γιατροί 17 Ωαρια, γονιμοποιηθηκαν τα12, προχώρησαν τα έξι κι από αυτά έμειναν τα τέσσερα. 

Πολλά παίζουν ρόλο από ότι έχω καταλάβει. 

On 31/3/2019 at 5:03 ΜΜ, Thia1985 είπε:

Κι εμένα τρίτης ημέρας είναι το εμβρυακι μου. 

Μου είπαν στο κέντρο ότι επειδή είχα μόνο ένα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες στο φυσικό του περιβάλλον από ότι στο εργαστηριο.

Η φίλη μου που είχε πολλά περίμενε μέχρι το στάδιο της βλαστοκυστης. Πήραν όμως οι γιατροί 17 Ωαρια, γονιμοποιηθηκαν τα12, προχώρησαν τα έξι κι από αυτά έμειναν τα τέσσερα. 

Πολλά παίζουν ρόλο από ότι έχω καταλάβει. 

Κατάλαβα :) 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...