Thia1985

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  216
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  3

Συνεισφορα στο φορουμ

114 Good

2 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον Thia1985

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλησπέρα, ναι βεβαίως. Υπάρχει θέμα και με το σπέρμα. Δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και άριστο όπως με ενημέρωσαν και ο γιατρός και η συνάδελφος σας στο κέντρο που είμαι οπότε δεδομένου ότι έχω μεν ωάρια αλλά λίγα(αν δεχθώ ότι οι εξετάσεις ισχύουν και το λέω αυτό γιατί έχω τρέξει πάρα πολύ αναφορικά με αυτό το θέμα....)θέλω να εξαντλήσω όλες μα όλες τις πιθανότητες για βιολογικά και γεννετικά δικό μου παιδί. Δεν αποκλείω άλλες μεθόδους όπως τα ωάρια δότριας αλλά μόνο εχοντας εξαντλήσει όλα τα δικά μου περιθώρια. Δεν έχω κλείσει καν τα 34 οπότε καταλαβαίνετε την αγωνία μου Ο γιατρός προτιμά τον φυσικό κύκλο στην περίπτωση μου γιατί ο φυσικός έδωσε άριστο μορφολογικά ωάριο και πολύ καλό ενδομήτριο ενώ με τα φάρμακα, κατεβάζω το πολύ τρια και την πρώτη φορά ο κύκλος μου ακυρώθηκε λόγω σχήματος ωοθυλακίων και οιστραδιόλης που ήταν στο 48.
 2. Καλησπέρα σας, 26/04 έκανα ωοληψία όπου πήραμε άριστο όπως μου είπαν μορφολογικά ωάριο σε φυσικό κύκλο το οποίο γονιμοποιήθηκε, μεταφέρθηκε την 4η μέρα της ζωής του αλλά δυστυχώς δεν εμφυτεύθηκε πάλι και είχα αρνητική χοριακή. Το έμβρυο μας αυτή τη φορά με άριστα το 4, πήρε 3 προς 4. Τι μπορεί να έφταιξε? τι πρέπει να ψάξω? Oιστραδιόλη 220, μια μέρα πριν την ωοληψία το ενδομήτριο μου ήταν άριστο όπως μου είπαν, τριφασικό και παχύ, 13.5 μία ημέρα πριν την ωοληψία. Θα προσπαθήσω πάλι σε φυσικό κύκλο καθώς η ΑΜΗ είναι χαμηλή και δε θέλω να χάνω ωάρια αλλά σκέφτομαι να προχωρήσω σε κατάψυξη ωαρίου και όχι εμβρύου. Πρότεινα στον γιατρό μου την εξέταση του Ν......αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω τώρα και αν υπήρχαν φλεγμονές θα φαίνονταν στο ενδομήτριο ακόμη και στον υπέρηχο(λεπτό πάχος, όχι τριφασικού τύπου σε επαναλαμβανόμενα υπερηχογραφήματα). Εγώ όμως φοβάμαι μήπως υπάρχει κάτι από πλευράς μου το οποίο δεν φαίνεται. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε?
 3. Καλησπέρα πήρα το αποτέλεσμα της χοριακής, δυστυχώς αρνητικό αλλά αναμενόμενο για εμένα τουλάχιστον. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι πρέπει να ψάξω το διάστημα των δύο μηνών που δε θα παίρνω χάπια?πέρα από το ενδομήτριο. Έχω κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλία και ο σύζυγος κάνει διατροφή για το σπέρμα. ο γιατρός μου είπε να σταματήσω τα χάπια, να αδιαθετήσω και μόλις καθαρίσω από την περίοδο, να πάω να με παρακολουθεί σε φυσικό κύκλο χωρίς όμως χάπια έτσι ώστε αν έχω να μαζέψω και να καταψύξω.

 4. Διαφημίσεις


 5. Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεραπεία για το ενδομητριο δεν είχα κάνει γιατί ο τότε γιατρός μου έκρινε με βάση και τα όσα είδε στην Υστεροσκοπηση ότι δεν συντρεχει λόγος ανησυχίας. Η ομάδα που με παρακολουθεί τώρα με προετοίμασε από την Ωοληψια με χάπια cyclacur και utrogestan τα οποία συνεχίζω και τωρα(4 ενδοκολπικα ουτροτζεσταν, 2 από το στόμα, 4 cyclacur από το στόμα και αυτοκόλλητα οιστραδιολης που αλλάζω κάθε πέντε μέρες) αλλά από τον Μάρτιο του 2017 έως και τώρα έχω πάρει πολλές φορές αντιβίωση για διάφορους λογους(δεν ξέρω αν επιδρά αυτό στο ενδομητριο) και ο γιατρός που με παρακολουθεί τώρα δε μου ανέφερε για καμιά αλλοίωση στον τραχηλο η για κάποιο μικρόβιο που να προέκυψε από καλλιέργεια κολπικός υγρού. Οι εξετάσεις μου ήταν πεντακάθαρες. Δεν έχω όμως κάνει από τότε βιοψια ενδομητριο. Όσο για το εμβρυακι μου μου είπε ότι έκρινε πως επειδή δεν ήταν άριστο ίσως δε θα άντεχε στην απόψυξη, αντιθέτως είχε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει στη μήτρα μου.
 6. Κ. Βογιατζή καλησπέρα. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου (σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση) ψάχνοντας παλιότερες εξετάσεις και συγκεκριμένα 2017 όπου έκανα υστεροσκοπικη αφαίρεση ενδομητριου πολυποδα, είδα στην ανάλυση του ιστολογικου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε να γράφει το εξης" εντός αιματοπηγματων αναγνωρίζεται ώριμο πλακώδες επιθηλιο και επιφανειακά ενδοτραχηλικα τεμαχίδια με αλλοιώσεις χρονιας ενεργούς μικροπολυποδους τραχηλιτιδας". Όντας σε αναμονή για τη χοριακη μου την Παρασκευή θορυβήθηκα Κ σκέφτηκα μήπως αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικος παράγοντας για εμφύτευση. Γράφει επίσης ότι το ενδομητριο μου είναι παραγωγικό Κ βρέθηκαν πινοποδια. Μήπως άσκοπα έκανα εμβρυομεταφορα? Ξέρετε, επειδή μου έχουν αναφέρει όπως σας έγραψα πρόωρη εμμηνόπαυση δεν είμαι να το γράψω απλά για να χάνω έτσι Ωαρια οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι. Έχω διάφορα πονάκια και τραβήγματα αλλά δεν ξέρω αν είναι από τα φάρμακα, κρύωμα η από ενδεχόμενη εμφύτευση.
 8. Καλησπέρα. Την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορα με ένα μόνο εμβρυακι κατηγορίας 3 όπως μου είπε ο γιατρός. Είμαι 33 σε πρόωρη εμμηνοπαυση(τουλαχιστον αυτο δείχνουν οι εξετάσεις. Περίοδος κανονικότατη, δεν έχω χάσει κύκλο.,αίμα επίσης κανονικό σε ποσότητα Κ διάρκεια αλλά άμη ο.90 και fsh έχει φτάσει ως και 26 μετά από λήψη cyclacur )έκανα θεραπεία με αντισυλληπτικά όπου η fsh έπεσε στο 4 κι αμέσως μετά προσπάθεια η οποία έδωσε δύο ωοθυλακια, δυο Ωαρια πολύ καλής ποιότητας όπως μου είπαν αλλά το ένα προχώρησε Κ το μεταφέραμε την τρίτη μερα ζωής του. Η εμβρυολογος μου είπε ότι έχω πιθανότητες το ίδιο Κ ο γιατρός( ο οποίος μου είπε ότι η περίπτωση μου είναι θαύμα, δε το πίστευε ούτε αυτός ότι θα βρισκόταν ωάριο Κ θα προχωρουσε) και το περιβάλλον της μήτρας είναι το πιο κατάλληλο ώστε να επιβιώσει. Θα ήθελα Κ τη γνώμη σας. Παρότι δεν ήταν άριστο εμβρυακι πιστεύετε μπορεί να τα καταφέρει?
 9. Κι εμένα τρίτης ημέρας είναι το εμβρυακι μου. Μου είπαν στο κέντρο ότι επειδή είχα μόνο ένα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες στο φυσικό του περιβάλλον από ότι στο εργαστηριο. Η φίλη μου που είχε πολλά περίμενε μέχρι το στάδιο της βλαστοκυστης. Πήραν όμως οι γιατροί 17 Ωαρια, γονιμοποιηθηκαν τα12, προχώρησαν τα έξι κι από αυτά έμειναν τα τέσσερα. Πολλά παίζουν ρόλο από ότι έχω καταλάβει.
 10. Καλησπέρα. Την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορα στον Κ. Λουτραδη. Μεταφέραμε μόνο ένα εμβρυακι καθώς είχα δύο Ωαρια αλλα το ένα δεν τα κατάφερε. Μου είπε ότι το εμβρυακι μου ηταν κατηγοριας ΙΙΙ αλλα έχω πιθανότητες καθώς έχουν δει άριστα έμβρυα να μην δίνουν εγκυμοσύνη και έμβρυα της κατηγορίας του δικού μου να δίνουν. Από την Παρασκευή είμαι ξάπλα. Βάζω δύο υπόθετα το πρωί και δυο το βράδυ και παίρνω ένα cyclacur το πρωί, ένα το μεσημέρι, ένα το βράδυ κι ένα utrogestan το πρωί από το στόμα κι ένα το βράδυ. Έχω απίστευτη υπνηλία κοιμάμαι όλη μέρα σχεδόν. Για το κέντρο έχω να πω τα καλύτερα εμένα προσωπικά μου φέρθηκαν σαν κόρη τους. Λόγω του ότι είμαι μικρή με πρόωρη εμμηνόπαυση (όπως μου είπαν άλλοι) με πρόσεξαν παρά πολύ Κ μου φέρθηκαν ανθρώπινα.
 11. Σε ευχαριστώ πολύ! Τον είδα σημερα Ήταν ειλικρινής αυτό ακριβώς που χρειαζομουν
 12. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού με τον Κ. Λουτραδη Δημήτρη καθώς άκουσα από γνωστούς πολύ καλά λόγια για τον ίδιο και την ομάδα του. Παρακαλώ οποια κοπέλα έχει κάνει προσπάθεια σε αυτόν ή κάνει, να μου απαντήσει εδώ η να μου στείλει μήνυμα λέγοντας μου εντυπώσεις. Είμαι 33 ετών έχω ταλαιπωρηθεί και πραγματικά θα εκτιμούσα την οποια γνώμη, συμβουλή, βοήθεια. Άκουσα ότι είναι άνθρωπος πάνω από όλα κι αυτό είναι που χρειάζομαι.
 13. Καλησπέρα κοριτσια Από Σεπτέμβρη θα κάνω κι εγώ εξωσωματική στο Έλενα οποια κοπέλα θέλει ας μου στείλει πριβε με πληροφορίες. Εγώ έχω γνωρίσει τον εμβρυολογο πολύ καλός άνθρωπος κι έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για μένα...
 14. Κορίτσι μου να σας ζησουν Γερά και καλοτυχία!!!!
 15. Εχεις πολυ δικιο για το αγχος. Εγω κυριως γι αυτο ξεκινησα γιογκα με χαλαρωνει πολυ