Thia1985

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  224
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  3

Συνεισφορα στο φορουμ

114 Good

2 ακόλουθοι

Περισσότερα για την/τον Thia1985

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλησπέρα, αν κι έχει περάσει πολύς καιρός από το ποστ σου, ήθελα να σε ρωτήσω αν σε βοήθησαν οι Fertilimax καθώς ξεκίνησα κι εγώ να παίρνω έπειτα από έρευνα στο ίντερνετ, λόγω χαμηλής αμη και υψηλής fsh κι επειδή διάβασα ότι πολλές κοπέλες με σοβαρότερα προβλήματα έμειναν έγκυες με δικά τους Ωαρια μετά από τη λήψη των συγκεκριμένων βιταμινών.

 2. Διαφημίσεις


 3. Θα συμφωνησω Είμαστε εδώ να βοηθάμε ή μια την άλλη Επίσης δε νομίζω από τη στιγμή που θέλουμε να κάνουμε παιδιά να μας νοιάζει το μορφωτικό επίπεδο της δότριας. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω υγιές παιδί τώρα αν θα ναι αποφοιτη λυκείου, πανεπιστημίου ή αν έχει διδακτορικό λίγο με απασχολεί. Για την ακρίβεια καθόλου δε με απασχολεί.
 4. Καλησπερα Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία σε αυτό το θέμα δημοσίευση. Εγώ θα πάω αύριο για Ωοληψια σε φυσικό κύκλο με οιστραδιολη 79 την εντεκατη μέρα του κύκλου. Πριν περίπου ένα χρόνο, μου πήραν ώριμο ωάριο με οιστραδιολη 59. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Ξέρω όμως ότι κατά βάση, για να είναι ώριμο ένα ωοθυλακιο πρέπει να είναι η οιστραδιολη πάνω από εκατό.
 5. Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολείστε. Έκανα τη διαγνωστική υστεροσκόπηση, η εικόνα της μήτρας μου είναι άριστη, δεν βρέθηκε τίποτα το παθολογικό. Αυτό το μήνα ξεκουράζεται ο οργανισμός μου από τα φάρμακα καθώς στην επόμενη περίοδο θα κάνουμε εκ νέου προσπάθεια η επόμενη εξέταση που θα γίνει σε εμένα και το σύζυγο θα είναι τα αντιπατρικά αντισώματα ο σύζυγος ακολουθεί διατροφή και γυμνάζεται για βελτίωση του σπέρματος θα συνεχίσω να προσπαθώ με δικά μου γι αυτό και θέλω να βελτιστοποιήσω όλους τις υπόλοιπους παράγοντες, δεδομένου ότι όπως καταλαβαίνω αν το σπέρμα δεν είναι άριστο, ούτε με ωάρια δότριας μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι θα έχω άριστα έμβρυα άρα και περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης.
 6. Καλησπέρα, Δυστυχώς ούτε κι αυτή τη φορά δεν ήμουν τυχερή. Τώρα ο γιατρός μου θα μου κάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση(είχα κάνει επεμβατική το 2017 για αφαίρεση πολύποδα και στο τότε κέντρο μου είχαν πει ότι η εικόνα της μήτρας μου ήταν άριστη) Ενδομητρίωση δεν πιστεύει ότι έχω Ζήτησα βιοψία ενδομητρίου και εξέταση του Ν..... την οποία όμως δεν πιστεύει. Δεν θα ήθελα να φύγω από το συγκεκριμένο κέντρο δεδομένου ότι ο γιατρός είναι έντιμος όμως δεν ξέρω πώς να κινηθώ, τι να ψάξω, δεδομένου ότι δε θέλω να χάνω ωάρια. Επίσης, ενώ υπάρχει θέμα στο σπέρμα(θέμα σε κινητικότητα και ποιότητα), δε το διερευνούν περισσότερο .. γίνεται η γονιμοποίηση(μικρογονιμοποίηση) και η απορία μου είναι η εξής: σε τρεις φυσικούς κύκλους πήραν άριστα ωάρια αλλά είχα μέτρια έμβρυα εκτός από την τελευταία φορά που είχα άριστο, κατά την τρίτη μέρα ζωής του όπου και μεταφέρθηκε. Γιατί είχα μέτρια εμβρυα? αφού η οιστραδιόλη, ειδικά στις δυο τελευταίες προσπάθειες ήταν άριστη και η συνάδελφος σας με διαβεβαίωσε ότι μορφολογικά τα ωάρια είχαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να γονιμοποιηθούν. αν το σπέρμα είναι αδύναμο, αφού τοποθετηθεί το έμβρυο στη μήτρα, έχει τη δύναμη να συνεχίζει να το διαιρεί δεδομένου ότι δεν εμφυτεύεται? να σας θυμίσω ότι έχω άμη 0.90 και η fsh (επηρεασμένη από cyclacur τρια ολόκληρα κουτιά), έφτασε το 26 ενώ όταν τα σταμάτησα και επανέλαβα σύμφωνα με την ορμονολόγο μετά από τρεις μήνες η fsh ήταν 4, 3, 4 σε επαναλαμβανόμενες μετρήσεις τώρα δε μου επιτρέπουν να την μετρήσω καθώς έχω πάρει τρεις συνεχούς μήνες οιστρογόνα μετά τις εμβρυομεταφορές σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
 7. Καλησπέρα. Χθες, έκανα την τρίτη εμβρυομεταφορα ενός αριστου εμβρύου όπως με ενημέρωσαν ωστόσο, κατά την εισαγωγή του καθετήρα, σφιχτηκα, πιεστηκα, δεν ξέρω τι και τον πέταξα εκτός, πανικοβλήθηκα όπως καταλαβαίνετε Κ η συνάδελφος σας, μου έδειξε ένα καθετήρα που κρατουσε και μου είπε μην αγχώνεσαι, το έμβρυο το έχω εγώ, προστατευμένο ανάμεσα στις δύο φυσαλίδες, δε το βλέπεις εσύ, μόνο με μικροσκόπιο, είναι όμως εδώ και θα στο μεταφέρουμε. Πραγματοποιήθηκε η εμβρυομεταφορα, ρώτησα πάλι τη συνάδελφο σας αν έκανα κακό στο έμβρυο και μου είπε όχι, το θέμα είναι όμως ότι με τρώει μέσα μου γιατί ήταν άριστο έμβρυο. Υπάρχει περίπτωση, άθελα μου να του έκανα κακό? Υπάρχει περίπτωση να μη μεταφέρθηκε? Δεν ξερω πως συνεβη
 8. καλημέρα και σας ευχαριστώ για την απάντηση σας έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ο γιατρός που είμαι αυτή τη στιγμή, εμμένει σε αυτό, στα ωάρια ενώ έχει ξεπεραστεί(δύο γιατροί και η εμβρυολόγος, με διαβεβαίωσαν ότι μετά τη λήψη, τα ωάρια είχαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να προχωρήσουν, μου τα εξήγησαν , συγχωρέστε με, τα γνωρίζετε καλύτερα) υπάρχουν ωάρια, όχι πολλά αλλά υπάρχουν, κάνουν κανονικά τις κυτταρικές διαιρέσεις ,υπάρχουν όμως και οι άλλες παράμετροι που σας ανέφερα θα κάνω προσπάθεια και αυτό το μήνα, σε φυσικό, καθώς έχω δύο ωοθυλάκια πολύ καλά σε μέγεθος και ένα μικρότερο το οποίο δεν ξέρω αν θα προχωρήσει, δε θέλω να τα χάνω, εμμένω σε κατάψυξη αλλά ο γιατρός μου πιστεύει ότι έχω πιο πολλές πιθανότητες με εμβρυομεταφορά θα είναι η τρίτη που θα κάνω, μέσα σε τρεις μήνες, αν όλα πάνε καλά ζήτησα βλαστοκύστες αλλά διαφώνησε δεδομένου ότι έχω μόνο δύο πραγματικά πολύτιμη η συμβουλή σας και η βοήθεια σας καθώς όπως σας ανέφερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, έχω χάσει πολύτιμο χρόνο καθώς όλοι κολλούσαν στο θέμα μου δεδομένου ότι έφτασα με fsh 26(πολύ καλή ενδοκρινολόγος, παρατήρησε ότι ανεβαίνει από τα cyclacur, μου τα έκοψε τρεις μήνες και η fsh έπεσε στο 3 τον πρώτο μήνα μετά από τρίμηνη διακοπή και στο 4 τον αμέσως επόμενο) επίσης, αν προχωρήσω με δωρεά(δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή δεδομένου ότι έχω) και υπάρχει θέμα στο σπέρμα, που υπάρχει, το γνωρίζω θα μείνω πιο εύκολα? θέλω ένα παιδί και σαφέστατα υγιές παιδί σας ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθεια σας
 9. Καλησπέρα, ναι βεβαίως. Υπάρχει θέμα και με το σπέρμα. Δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και άριστο όπως με ενημέρωσαν και ο γιατρός και η συνάδελφος σας στο κέντρο που είμαι οπότε δεδομένου ότι έχω μεν ωάρια αλλά λίγα(αν δεχθώ ότι οι εξετάσεις ισχύουν και το λέω αυτό γιατί έχω τρέξει πάρα πολύ αναφορικά με αυτό το θέμα....)θέλω να εξαντλήσω όλες μα όλες τις πιθανότητες για βιολογικά και γεννετικά δικό μου παιδί. Δεν αποκλείω άλλες μεθόδους όπως τα ωάρια δότριας αλλά μόνο εχοντας εξαντλήσει όλα τα δικά μου περιθώρια. Δεν έχω κλείσει καν τα 34 οπότε καταλαβαίνετε την αγωνία μου Ο γιατρός προτιμά τον φυσικό κύκλο στην περίπτωση μου γιατί ο φυσικός έδωσε άριστο μορφολογικά ωάριο και πολύ καλό ενδομήτριο ενώ με τα φάρμακα, κατεβάζω το πολύ τρια και την πρώτη φορά ο κύκλος μου ακυρώθηκε λόγω σχήματος ωοθυλακίων και οιστραδιόλης που ήταν στο 48.
 10. Καλησπέρα σας, 26/04 έκανα ωοληψία όπου πήραμε άριστο όπως μου είπαν μορφολογικά ωάριο σε φυσικό κύκλο το οποίο γονιμοποιήθηκε, μεταφέρθηκε την 4η μέρα της ζωής του αλλά δυστυχώς δεν εμφυτεύθηκε πάλι και είχα αρνητική χοριακή. Το έμβρυο μας αυτή τη φορά με άριστα το 4, πήρε 3 προς 4. Τι μπορεί να έφταιξε? τι πρέπει να ψάξω? Oιστραδιόλη 220, μια μέρα πριν την ωοληψία το ενδομήτριο μου ήταν άριστο όπως μου είπαν, τριφασικό και παχύ, 13.5 μία ημέρα πριν την ωοληψία. Θα προσπαθήσω πάλι σε φυσικό κύκλο καθώς η ΑΜΗ είναι χαμηλή και δε θέλω να χάνω ωάρια αλλά σκέφτομαι να προχωρήσω σε κατάψυξη ωαρίου και όχι εμβρύου. Πρότεινα στον γιατρό μου την εξέταση του Ν......αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω τώρα και αν υπήρχαν φλεγμονές θα φαίνονταν στο ενδομήτριο ακόμη και στον υπέρηχο(λεπτό πάχος, όχι τριφασικού τύπου σε επαναλαμβανόμενα υπερηχογραφήματα). Εγώ όμως φοβάμαι μήπως υπάρχει κάτι από πλευράς μου το οποίο δεν φαίνεται. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε?
 11. Καλησπέρα πήρα το αποτέλεσμα της χοριακής, δυστυχώς αρνητικό αλλά αναμενόμενο για εμένα τουλάχιστον. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, τι πρέπει να ψάξω το διάστημα των δύο μηνών που δε θα παίρνω χάπια?πέρα από το ενδομήτριο. Έχω κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλία και ο σύζυγος κάνει διατροφή για το σπέρμα. ο γιατρός μου είπε να σταματήσω τα χάπια, να αδιαθετήσω και μόλις καθαρίσω από την περίοδο, να πάω να με παρακολουθεί σε φυσικό κύκλο χωρίς όμως χάπια έτσι ώστε αν έχω να μαζέψω και να καταψύξω.
 12. Καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεραπεία για το ενδομητριο δεν είχα κάνει γιατί ο τότε γιατρός μου έκρινε με βάση και τα όσα είδε στην Υστεροσκοπηση ότι δεν συντρεχει λόγος ανησυχίας. Η ομάδα που με παρακολουθεί τώρα με προετοίμασε από την Ωοληψια με χάπια cyclacur και utrogestan τα οποία συνεχίζω και τωρα(4 ενδοκολπικα ουτροτζεσταν, 2 από το στόμα, 4 cyclacur από το στόμα και αυτοκόλλητα οιστραδιολης που αλλάζω κάθε πέντε μέρες) αλλά από τον Μάρτιο του 2017 έως και τώρα έχω πάρει πολλές φορές αντιβίωση για διάφορους λογους(δεν ξέρω αν επιδρά αυτό στο ενδομητριο) και ο γιατρός που με παρακολουθεί τώρα δε μου ανέφερε για καμιά αλλοίωση στον τραχηλο η για κάποιο μικρόβιο που να προέκυψε από καλλιέργεια κολπικός υγρού. Οι εξετάσεις μου ήταν πεντακάθαρες. Δεν έχω όμως κάνει από τότε βιοψια ενδομητριο. Όσο για το εμβρυακι μου μου είπε ότι έκρινε πως επειδή δεν ήταν άριστο ίσως δε θα άντεχε στην απόψυξη, αντιθέτως είχε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει στη μήτρα μου.
 13. Κ. Βογιατζή καλησπέρα. Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου (σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση) ψάχνοντας παλιότερες εξετάσεις και συγκεκριμένα 2017 όπου έκανα υστεροσκοπικη αφαίρεση ενδομητριου πολυποδα, είδα στην ανάλυση του ιστολογικου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε να γράφει το εξης" εντός αιματοπηγματων αναγνωρίζεται ώριμο πλακώδες επιθηλιο και επιφανειακά ενδοτραχηλικα τεμαχίδια με αλλοιώσεις χρονιας ενεργούς μικροπολυποδους τραχηλιτιδας". Όντας σε αναμονή για τη χοριακη μου την Παρασκευή θορυβήθηκα Κ σκέφτηκα μήπως αυτό από μόνο του είναι αποτρεπτικος παράγοντας για εμφύτευση. Γράφει επίσης ότι το ενδομητριο μου είναι παραγωγικό Κ βρέθηκαν πινοποδια. Μήπως άσκοπα έκανα εμβρυομεταφορα? Ξέρετε, επειδή μου έχουν αναφέρει όπως σας έγραψα πρόωρη εμμηνόπαυση δεν είμαι να το γράψω απλά για να χάνω έτσι Ωαρια οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 14. Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι. Έχω διάφορα πονάκια και τραβήγματα αλλά δεν ξέρω αν είναι από τα φάρμακα, κρύωμα η από ενδεχόμενη εμφύτευση.
 15. Καλησπέρα. Την Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορα με ένα μόνο εμβρυακι κατηγορίας 3 όπως μου είπε ο γιατρός. Είμαι 33 σε πρόωρη εμμηνοπαυση(τουλαχιστον αυτο δείχνουν οι εξετάσεις. Περίοδος κανονικότατη, δεν έχω χάσει κύκλο.,αίμα επίσης κανονικό σε ποσότητα Κ διάρκεια αλλά άμη ο.90 και fsh έχει φτάσει ως και 26 μετά από λήψη cyclacur )έκανα θεραπεία με αντισυλληπτικά όπου η fsh έπεσε στο 4 κι αμέσως μετά προσπάθεια η οποία έδωσε δύο ωοθυλακια, δυο Ωαρια πολύ καλής ποιότητας όπως μου είπαν αλλά το ένα προχώρησε Κ το μεταφέραμε την τρίτη μερα ζωής του. Η εμβρυολογος μου είπε ότι έχω πιθανότητες το ίδιο Κ ο γιατρός( ο οποίος μου είπε ότι η περίπτωση μου είναι θαύμα, δε το πίστευε ούτε αυτός ότι θα βρισκόταν ωάριο Κ θα προχωρουσε) και το περιβάλλον της μήτρας είναι το πιο κατάλληλο ώστε να επιβιώσει. Θα ήθελα Κ τη γνώμη σας. Παρότι δεν ήταν άριστο εμβρυακι πιστεύετε μπορεί να τα καταφέρει?