Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γνώμες για εμβρυολογο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, theodora gel είπε:

Γεια σας.θς ήθελα την γνώμη κάποιας κοπέλας που έκανε τις εξετάσεις της στον κ.Πιλαλη.

Είναι στο Λητώ; Νομίζω ότι με εκείνον έκανα αμνιοπαρακέντηση. Όλα καλά πήγαν!

πρίν από 2 λεπτά , theodora gel είπε:

Δεν ξέρω κορίτσι μου σε ποιο νοσοκομείο είναι.εγω πήγα στο ιατρείο στη πλατεία Μαβίλης που το έχει με την κ.Σουκα.

Ναι, σίγουρα έχω κάνει εξέταση μαζί του, και νομίζω ότι τις έκανα και όλες. Αυχενική, β' επιπέδου, doppler και αμνιοπαρακέντηση.

Πολύ καλός, με χιούμορ, χαλαρός αλλά και σοβαρός συγχρόνως. 
Πήγες, άρα έκανες ήδη εξετάσεις; Τί εντυπώσεις αποκόμισες?

Έκανα την αυχενική μου φάνηκε πολύ καλός αλλά σε άλλα ποστ διάβασα αρνητικά σχόλια.η αμνιοπαρακέντηση πώς ήταν?πονέσεις?φοβήθηκες για την αποβολή?τελικά όλα καλά για σένα ΕΕ?

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , theodora gel είπε:

Έκανα την αυχενική μου φάνηκε πολύ καλός αλλά σε άλλα ποστ διάβασα αρνητικά σχόλια.η αμνιοπαρακέντηση πώς ήταν?πονέσεις?φοβήθηκες για την αποβολή?τελικά όλα καλά για σένα ΕΕ?

Εμένα μου τον είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. Και στη β'επιπέδου εκείνος είδε κάποιες ενδείξεις και μίλησε με τη γιατρό και κανονίσαμε άμνιο. Όλα καλά πήγαν! Δεν πόνεσα, εντάξει ένα τσίμπημα αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Δεν φοβόμουν ιδιαίτερα για αποβολή, φυσικά πρόσεξα τις επόμενες ημέρες.

Αααα κατάλαβα.χαιρομσι πολύ για σένα.εγω έκανα την αυχενική πολύ καλή απλα επειδή ο ξάδερφος μου έχει κάποιο ήπιο πρόβλημα νοητικό και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς αποφάσισα να την κάνω.αλλα φοβάμαι πολύ.

Τί να σου πώ...βασικά κανείς δεν μπορεί να σου πεί κάτι. Πρέπει να τα ζυγίσεις, ποιό είναι το ένα ρίσκο και ποιό το άλλο. Και φυσικά ποιά είναι η βαρύτητα ενός κακού αποτελέσματος. Π.χ. εμένα μου είχαν πει ότι υπάρχει μια ελάχιστη περίπτωση να βγει το μωρό με θέμα στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Ελάχιστη, αλλά για μένα εκείνη την ώρα φάνταζε τεράστια. Επομένως ακόμα και η αποβολή, που προφανώς θα μου στοίχιζε πάρα πολύ, θα μου στοίχιζε λιγότερο από ένα μωρό με τέτοιο πρόβλημα. Αυτό είναι όμως προσωπική άποψη. Κάποιος άλλος θα έλεγε ας έχει το μωρό ότι θέλει, δεν με επηρεάζει. 

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι....δεν θα μπορούσα να φέρω στο κόσμο ένα άρρωστο παιδάκι πρώτα από όλα για αυτό το ίδιο.και αυτός είναι ο λόγος που φοβάμαι και θέλω να την κάνω .αλλά δε μπορώ να σου πω ότι δε σκέφτομαι μήπως δεν πάει καλά η εξέταση και χάσω ένα γερό μωρό .

Διαφημίσεις

Άκουσα και για την εξέταση αίματος που τη στέλνεις Αμερική αλλά θεωρώ πως επειδή έχω πολύ καλή αυχενική δεν αξίζει να δώσω 500ευρω για να δουν για τα τρία σύνδρομα .ενώ με την αμνιοπαρακέντηση βλέπουν γύρω στα 520.τωρα την αποβολή δε θέλω να τη σκέφτομαι.δεν έχω ακούσει ποτέ από καμία γνωστή μου που την έκανε να έπαθε κάτι .

Να σε ρωτήσω ο Πιλαλης σου έκανε τοπική αναισθησία στην αμνιοπαρακέντηση??γενικά ήταν προσεχτικος?σε άλλο ποστ πιο παλιό διάβασα πολλές κοπέλες που δεν έμειναν ευχαριστημένςς.οτι ποναγαν στους υπερήχους (στην αυχενική ποναγα μετά κ εγώ για λίγες ώρες από την πίεση).

Δεν νομιζω οτι εκανε αναισθησια. Μια βελονα βαζει. Ηταν προσεκτικος,τι να σου πω δεν ξερω,ολα καλα πηγαν παντως. Στους υπερηχους πως να πονας καλε; Εξωτερικα τους κανει

Διαφημίσεις

Εγώ ποναγα μετά κάνα δίωρο σε ένα σημείο που με πίεζε όλη την ώρα...και σε ένα άλλο ποστ είδα κοπέλες που γραφανε άσχημα λόγια κ είπα να σε ρωτήσω!αλλά αφού λες όλα καλά :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...