Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γαμο-βαπτιση στο Παρκο Τριτση

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!! 

Μου ειπαν οτι στο Παρκο Τριτση ειναι 2 εκκλησακια τα οποια προσφερονται για γαμο-βαπτιση... Συγκεκριμένα ο Ιερος Ναος του Προφήτη Ηλια και ο Ιερος Ναος Αποστολου Παυλου...  Εχετε εμπειρίες??? 

Επισης, θα με ενδιέφερε αν γνωρίζετε αν τελουνται εκει μυστήρια Παρασκευή!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :)

Διαφημίσεις

Γεια σου!!! Βάφτισα τον γιο μου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία τον περασμένο Μάιο. Ηταν πολυ ωραία, η κολυμπήθρα ηταν έξω μιας και είχε καλο καιρό. Το εκκλησάκι αυτο ανήκει στην ενορία της Αγίας Αικατερινης στο Ίλιον όποτε εκει πας για να κανονισεις... Το αρνητικό ειναι τα 150€ που ζήτησαν που μου φάνηκαν πολλα... Ο ιερέας που έκανε το μυστήριο ηταν απο μια εκκλησία του Καματερού και ηταν πολυ καλός αλλα νομιζω δεν στέλνουν τον ίδιο πάντα. Για το αλλο εκκλησάκι εχω την εντύπωση οτι δεν γίνονται μυστήρια πλέον αλλα δεν είμαι σίγουρη. 

On 19/1/2019 at 7:44 ΠΜ, Littlestar1 είπε:

Γεια σου!!! Βάφτισα τον γιο μου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία τον περασμένο Μάιο. Ηταν πολυ ωραία, η κολυμπήθρα ηταν έξω μιας και είχε καλο καιρό. Το εκκλησάκι αυτο ανήκει στην ενορία της Αγίας Αικατερινης στο Ίλιον όποτε εκει πας για να κανονισεις... Το αρνητικό ειναι τα 150€ που ζήτησαν που μου φάνηκαν πολλα... Ο ιερέας που έκανε το μυστήριο ηταν απο μια εκκλησία του Καματερού και ηταν πολυ καλός αλλα νομιζω δεν στέλνουν τον ίδιο πάντα. Για το αλλο εκκλησάκι εχω την εντύπωση οτι δεν γίνονται μυστήρια πλέον αλλα δεν είμαι σίγουρη. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Μιλησα με την Αγια Αικατερίνη και την Εκκλησία Ευαγγελισμου της Θεοτοκου (η 1η με παρεπεμψε στν 2η) και μ ειπαν να παω στα εκκλησακια να κανονισω... Τι να πω??? 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ειμαι σιγουρη πως θα ειναι πολυ ωραια λογω τοπιου!!! :)

Εγώ πήγα αρχικά στο εκκλησάκι του Προφητη Ηλία και με έστειλαν στην Αγια Αικατερίνη και εκει κανόνισα τα πάντα... Εκει πήγαμε τα χαρτιά που μας ζήτησαν και εκει δώσαμε και τα χρήματα. Στην Αγια Αικατερίνη. Ρωτά αρχικά για την ημέρα που θέλεις, εγώ το έκανα Κυριακη όποτε δεν ξέρω αν κάνουν βαφτίσεις Παρασκευη που σε ενδιαφέρει. Ρωτά επίσης τι στολισμό επιτρέπουν. Δεν μου είχαν θέσει κάποιο περιορισμό αλλα μπορει κάτι να εχει αλλαξει. Αν πρόκειται να έχεις catering συζήτησε το. Επίσης σημαντικό! Αν πάτε τελικά στον Προφήτη Ηλία η είσοδος ειναι απο την Λεωφόρο Δημοκρατίας! Αν δεν ξερεις που ειναι πες μου να σου πω... Με το καλο!!! Ναι ειναι πολυ ωραία λόγω του πάρκου!!! 

20 ώρες πρίν, Littlestar1 είπε:

Εγώ πήγα αρχικά στο εκκλησάκι του Προφητη Ηλία και με έστειλαν στην Αγια Αικατερίνη και εκει κανόνισα τα πάντα... Εκει πήγαμε τα χαρτιά που μας ζήτησαν και εκει δώσαμε και τα χρήματα. Στην Αγια Αικατερίνη. Ρωτά αρχικά για την ημέρα που θέλεις, εγώ το έκανα Κυριακη όποτε δεν ξέρω αν κάνουν βαφτίσεις Παρασκευη που σε ενδιαφέρει. Ρωτά επίσης τι στολισμό επιτρέπουν. Δεν μου είχαν θέσει κάποιο περιορισμό αλλα μπορει κάτι να εχει αλλαξει. Αν πρόκειται να έχεις catering συζήτησε το. Επίσης σημαντικό! Αν πάτε τελικά στον Προφήτη Ηλία η είσοδος ειναι απο την Λεωφόρο Δημοκρατίας! Αν δεν ξερεις που ειναι πες μου να σου πω... Με το καλο!!! Ναι ειναι πολυ ωραία λόγω του πάρκου!!! 

Εκλεισα τελικά στον Προφήτη Ηλια!!! Όντως είναι πολύ εξυπηρετικοι!!! Και η θεα απο το εκκλησακι πολυ ομορφη!!! Σε ευχαριστώ πολυ!!! Να χαιρεσαι την οικογένειά σου!!! :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...