Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3η εβδομάδα Έχω έντονους πόνους περιόδου χοριακή 138

Μαρια2016

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας είμαι η Μαρία πριν λίγες μέρες έμαθα πως είμαι έγκυος αλλά έχω πρόβλημα σήμερα πήγα στην δουλειά και είδα αίμα έφυγα με τον άντρα μου και πήγαμε στον γιατρό με εξέτασε είδε σάκο αλλά είμαι μόνο 3ον βδομαδον δεν φαινόταν μωρό στον σάκο ούτε καρδούλα με έκανε η χοριακή και ήταν 138 και με είπε να πάω σε δυο μέρες πάλι να κάνω και μου έδωσε βιταμίνες αλλά μου είπε άμα το αίμα συνέχιζει να πάω πάλι να με δει το αίμα δεν σταματάει όταν πήγα δεν είχα τόσο πολύ τώρα έχω κανονική ροη...

Ειχε καμία σας κάτι παρόμοιο με εμένα και να πήγε καλά η εγκυμοσύνη φοβάμαι πολύ...?

Εσας στις τόσες βδομαδες ποσό ήταν η η χοριακη σας?

Διαφημίσεις

Τι εννοείς είσαι 3 εβδομάδων??

Η εγκυμοσύνη ξεκινάει να μετράει από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου, οπότε μάλλον κάτι έχεις υπολογίσει λάθος.

Λογικό με χοριακή 138 να μην δει κάτι, μετά τις 1500 μονάδες φαίνεται κάτι στον υπέρηχο.

Γειά σας για τιμές χοριακής δείτε εδω 

https://www.parentscafe.gr/forum/topic/18550-times-choriakis/?tab=comments#comment-2419079

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

1 hour ago, kotsifikos είπε:

Τι εννοείς είσαι 3 εβδομάδων??

Η εγκυμοσύνη ξεκινάει να μετράει από την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου, οπότε μάλλον κάτι έχεις υπολογίσει λάθος.

Λογικό με χοριακή 138 να μην δει κάτι, μετά τις 1500 μονάδες φαίνεται κάτι στον υπέρηχο.

Τελευταία περίοδος 3 οκτομβριου με την βοήθεια της σελίδας είδα ότι η χωριακη μου είναι πολύ χάλια για της ημέρες που έχω καθυστέρηση μάλλον και για αυτό μου ήρθε περίοδος 

Το Σάββατο θα πάω πάλι για β χωριακη να δω αν θα ανέβηκε καθόλου αν και δεν το νομίζω 

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθειαβοήθεια

αν η χοριακη ειναι καλη για την εβδομαδα σου δ ειναι το ιδιο για καθε γυναικα.σημασια εχει να διπλασιαζεται καθε 2-3μερες

λογικο που δ ειδε κατι με τοσο χαμηλη χοριακη

του ειπες οτι αυξηθηκε η ροη;

παιρνεις προγεστερονη;εισαι ξαπλα τελειως;

Διαφημίσεις

4 hours ago, Μαρια2016 said:

Τελευταία περίοδος 3 οκτομβριου με την βοήθεια της σελίδας είδα ότι η χωριακη μου είναι πολύ χάλια για της ημέρες που έχω καθυστέρηση μάλλον και για αυτό μου ήρθε περίοδος 

Το Σάββατο θα πάω πάλι για β χωριακη να δω αν θα ανέβηκε καθόλου αν και δεν το νομίζω 

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθειαβοήθεια

Οπότε είσαι στην 5 εβδομάδα περίπου όχι στην τρίτη.

Περίμενε μέχρι αύριο να κάνεις την χοριακή, μην προδικάζεις τίποτα.

Με 2 μερεσ καθυστερηση η χοριακη μου ηταν 80 περιπου..κ πηγαν ολα καλα..

Μιλα με τον γιατρο σου..πεσ του φια την ροη...εγω στη θεση σου θα εμενα στο κρεβατι..μονο για τουαλετα να σηκωνεσαι..μιλαμε το γιατρο να σου δωσει προγεστερονη..

Ευχομαι να πανε ολα καλα..ξεκουρασου

@Μαρια2016 εδώ μέσα έχω διαβάσει κοπέλες που ξεκίνησαν την εγκυμοσύνη τους με χοριακη κάτω από 100 και άλλες που είχαν συνέχεια αίμα. Δε θέλω να σου χαϊδέψω τ αφτιά, απλώς θέλω να σου πω να μην προδικάζεις όπως λένε και τα άλλα κορίτσια, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Εύχομαι όλα να πάνε καλά 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...