Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποβολή ή απλα αλλαγή κύκλου;

popaki_teo

Recommended Posts

Γεια σας,

οσο και αν εψαξα πληροφοριες ή ακόμα και εικόνες δεν κατάφερα να βρω κατι που να καθορίσει την υποψία μου  να την διαψεύσει.

Οπως εχω αναφερει ξανα στο φόρουμ προσπαθουμε μς τον σύντροφό μου να κάνουμε παιδι μετα απο μια αποβολή που μου έτυχε.

Η αποβολή ειχε γινει πριν 6 με 7 μηνες περιπου.

Μετά απο προσπάθειες αυτον τν μηνα με 2 μέρες καθυστερηση αλλα με συμπτώματα οπως καφε υγρα αραια και που μεσ τη μερα και στηθος πρησμένο αλλα χωρις πονο εν τελει ειδα αιμα.

Το περίεργο που με εκανε να αναρωτηθώ αν εχω μια αποτυχημενη σύλληψη και παλι ειναι οτι ειδα ενα πηγμα το οποίο έμοιαζε με αυτο που είδα την πρώτη φορα που απεβαλα.

Σκεφτηκα να μιλησω με τον γιατρό μου για να μου έλυνε την απορία αλλα δεν θελω να τον ενοχλώ για τα άγχη μου αυτα.

Εχω διαβασει για την βιοχημική κυηση και πως αν συμβαίνει συχνα στη γυναικα τότε σημαίνει οτι χρήζει περαιτέρω εξέτασης διοτι μετά μιλαμε για καθ' έξιν αποβολες.

Εχει καποια κοπέλα εμπειρία;

Διαφημίσεις

Η βιοχημική εγκυμοσύνη δε φαίνεται. Δεν υπάρχει τόσο νωρίς κάτι για να αποβάλεις. Μπορεί να έχεις λίγες μέρες καθυστέρηση πράγματα, αλλά δε θα υπάρξει κάτι να δεις όταν τελικά έρθει η περίοδος.

13 ώρες πρίν, popaki_teo είπε:

Γεια σας,

οσο και αν εψαξα πληροφοριες ή ακόμα και εικόνες δεν κατάφερα να βρω κατι που να καθορίσει την υποψία μου  να την διαψεύσει.

Οπως εχω αναφερει ξανα στο φόρουμ προσπαθουμε μς τον σύντροφό μου να κάνουμε παιδι μετα απο μια αποβολή που μου έτυχε.

Η αποβολή ειχε γινει πριν 6 με 7 μηνες περιπου.

Μετά απο προσπάθειες αυτον τν μηνα με 2 μέρες καθυστερηση αλλα με συμπτώματα οπως καφε υγρα αραια και που μεσ τη μερα και στηθος πρησμένο αλλα χωρις πονο εν τελει ειδα αιμα.

Το περίεργο που με εκανε να αναρωτηθώ αν εχω μια αποτυχημενη σύλληψη και παλι ειναι οτι ειδα ενα πηγμα το οποίο έμοιαζε με αυτο που είδα την πρώτη φορα που απεβαλα.

Σκεφτηκα να μιλησω με τον γιατρό μου για να μου έλυνε την απορία αλλα δεν θελω να τον ενοχλώ για τα άγχη μου αυτα.

Εχω διαβασει για την βιοχημική κυηση και πως αν συμβαίνει συχνα στη γυναικα τότε σημαίνει οτι χρήζει περαιτέρω εξέτασης διοτι μετά μιλαμε για καθ' έξιν αποβολες.

Εχει καποια κοπέλα εμπειρία;

Το 1/3 των συλλυψεων καταληγει σε βιοχημικη εγκυμοσυνη. Συνηθως ομως οι γυναικες δεν το αντιλαμβανονται γιατι νομιζουν οτι εχουν περιοδο. Ειναι ενα φυσιολογικο "ξεσκαρτατισμα" της φυσης αν το συλλυφθεν εμβρυο δεν ειναι γονιδιακα πολυ καλο και δεν θεωρειται αποβολη. Δεν χρειαζεται να ψαξεις τιποτε αλλο, ισα ισα να ξερεις πως η γυναικα τον μηνα μετα απο μια βιοψημικη εγκυμοσυνη ειναι πολυ πιο γονιμη, οποτε συνεχιστε τις προσπαθειες!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...