Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποβολή και επόμενη εγκυμοσύνη

popaki_teo

Recommended Posts

Γεια σας,

ειμαι 31 χρ και πριν 7 μηνες περίπου απεβαλα στην 6 εβδομάδα της κυησης μου. Μετα απο την πρώτη περίοδο που εμφανίστηκε πηγα στον γιατρο μου για να παρω το "πρασινο φως" ωστε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες μας ξανα. Με συμβούλευσε λοιπον να ξεκινησω αααμεσα μιας κ εκει την μερα ειχα και ωορρηξία. Δυστηχως 7 μηνες μετά και με συντονισμενες προσπαθειες αλλα και οσο περνάει ο καιρός ακομα πιο μη αγχωτικες προσπάθειες δεν έχουμε καταφέρει εγκυμοσύνη. 

Ολοι μου λενε οτι μετα απο αποβολη "πιανεις" πιο ευκολα παιδι. Μια φίλη εμεινε εγκυος πανω στη βδομαδα μετα την αποβολη της,αλλη ακριβως με την πρωτη προσπαθεια και αλλες πολλες ακομα ιστορίες που σίγουρα έχετε ακούσει.

Τι σας εχει διαδαξει εσας η εμπειρία σας; 

Θα επισκεφθώ σύντομα τον γιατρό μου για να εκφρασω και σε αυτον τις ανησυχίες μου,αλλα θα ηθελα να μιλησω και με αλλο κοσμο για τυχον εμπειρίες και γνώσεις επι του θέματος.

Ευχαριστώ και να με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενό μου.

Διαφημίσεις

Όλα είναι μάλλον στο μυαλό μας! Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά! Μια συμβουλή θα σου έδινα μόνο. όλοι οι γιατροί θα μιλήσουν για τυχαιο γεγονός και η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα αυτό είναι, αλλά αν θες επισκέψου και έναν ενδοκρινολόγο γιατί προσφάτως έμαθα από γιατρό ότι θα πρέπει να το κάνουμε όλες την στιγμή που μαθαίνουμε για μια εγκυμοσύνη. Εγώ είχα 2 αποβολές με TSH ανεβασμένη που θα έπρεπε να είχε δει ο γυναικολόγος. Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτή ήταν η αιτία αλλά θα ήθελα να μπυ πει κάποιος έστω μετά την πρώτη να το ψάξω!

Ρώτα και τον γυναικολόγο σου να σου πει και εκείνος την άποψη του!

Δεν εχω ξανακούσει κ γω για την εξεταση αυτη,ουτε στην πρωτη μου εγκυμοσύνη ουτε τωρα.

Θα το αναφερω ομως στον γυναικολόγο μου σίγουρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...