Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

35 εβδομάδων 2100 κ ενέσεις κορτιζόνης

Recommended Posts

Ειμαι 35 εβδομαδων και αντιμετωπιζο ενα θεμα ..το μωρακι μου ειναι 2100 κ και στην 6.7 εκατοστιαια θεση + οτι το αμνιακο υγρο ειναι ελαχιστο με παρακολουθη γιατρος καθημερινα με nst και ντομπλερ εβδομαδιαιο θα γεννησω τελος της 36 εβδομαδας....φοβαμαι για το μικρακι μου ....γνωριζεται κατι σχετικο ..υσ εκανα κ 4 ενεσεις κορτιζονης

Διαφημίσεις

36 εβδομαδες γέννησε η αδερφή μου, είχε τρυπήσει ο αμνιακός σάκος και είχε πολύ λιγο αμνιακό υγρό. Γέννησε ένα κοριτσάκι 2 κιλά και κάτι γραμμάρια Οι ενέσεις κορτιζόνης βοηθανε τα μωράκια να προετοιμαστούν για τον πρόωρο τοκετό. Το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, έμεινε σε θερμοκοιτίδα μια εβδομάδα έως ωτου φθάσει ξανά τα 2 κιλά. Τώρα είναι 9 χρόνων και είναι μια χαρά. Σου εύχομαι όλα καλά να πάνε. 

Οι ενέσεις κορτιζόνης γίνονται για να βοηθήσουν το αναπνευστικό του μωρού.Εκανα και εγω.Γεννησα στις 37εβδομαδες έναν μπεμπουλη 2420kg και μπήκε στη θερμοκοιτίδα για ένα 24ωρο.Στη συνέχεια και μέχρι να βγούμε εμεινε στη ΜΕΝΝ 1 απλά για παρακολούθηση.Και όταν βγήκαμε δεν είχε χάσει βάρος αντιθέτως πήρες και 60g μέσα σε 4 μερες.Δε θήλασα.Του έδωσα ένα γάλα ειδικό για ελλειποβαρη μωρα οταν πήγαμε σπίτι.

Τα παιδια μου ειναι ολα γεννημενα μεταξη 34-37 εβδομαδων. Το τελευταιο 2 κιλα ακριβως, 35 εβδομαδες και χωρις καμια προετοιμασια με κορτιζονη κλπ, μας αιφνιδιασε τελειως. Εμεινε μια μερα ΜΕΝΝ για παρακολοθηση, θηλασε αποκλειστικα και γυρισαμε σπιτι στις 5 μερες. Μην αγχωνεσαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...