Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέταρτη εγκυμοσύνη!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν που ήταν πολλές οι φορές που σας συμβουλευτηκα. Είμαι στην δέκατη εβδομάδα τέταρτης εγκυμοσύνης μου!!! Δύο πρώτοι υπέροχοι φυσιολογική τοκετοι και μια καισαρική λόγω πρόωρης ριξης θηλακιου!!! Ο τρίτος γιος μου γεννήθηκε, πριν τρία χρόνια, στην τριακοστή εβδομάδα, ευτυχώς όλα καλά, χρειάστηκε φυσικά να μείνει είκοσι μέρες στην θερμοκοιτίδα. Τώρα στα σαράντα μου.. έκπληξη!!! Έγκυος!!! Έχω πολύ άγχος για την ομαλή έκβαση αυτής της εγκυμοσύνης!! Προσπαθώ να προσέχω, αλλά, πολύς κόσμος στο σπίτι!! Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά το άγχος μεγαλο!!! 

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια !!!! Πολύ ευχάριστος ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια !! Ζήτησε βοήθεια από γονείς πεθερικά σύζυγο και μην ανησυχείς για τίποτα !!! Κι εγώ μπορεί τώρα που γέννησα να περνάνε όλα από τα χέρια μου αλλά όσο ήμουν έγκυος είχα ζητήσει βοήθεια !! Όλα θα πάνε τέλεια !!! Σου εύχομαι τα καλύτερα !! ΥΓ είσαι η ίδια ακριβώς περίπτωση με την μαμα μου !! Και αυτή μετά από χρόνια στα 40 μετά από δυο εγκυμοσύνες  έμεινε έγκυος στην αδερφή μου και μεγάλωσε την οικογένεια μας !! 

On 23/9/2018 at 1:02 ΠΜ, Evouni είπε:

Συγχαρητήρια !!!! Πολύ ευχάριστος ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια !! Ζήτησε βοήθεια από γονείς πεθερικά σύζυγο και μην ανησυχείς για τίποτα !!! Κι εγώ μπορεί τώρα που γέννησα να περνάνε όλα από τα χέρια μου αλλά όσο ήμουν έγκυος είχα ζητήσει βοήθεια !! Όλα θα πάνε τέλεια !!! Σου εύχομαι τα καλύτερα !! ΥΓ είσαι η ίδια ακριβώς περίπτωση με την μαμα μου !! Και αυτή μετά από χρόνια στα 40 μετά από δυο εγκυμοσύνες  έμεινε έγκυος στην αδερφή μου και μεγάλωσε την οικογένεια μας !! 

Ευχαριστώ για το θετικότατο μήνυμα σου!!! Η αλήθεια είναι ότι μετά το πρώτο σοκ, όταν έμαθα ότι ειμαι έγκυος, με γοητεύει η ιδέα ενός μωρού ακόμα, όμως η πρόωροτητα του μικρού μου γιου συν η ηλικία με αγχώνει πολύ. Ανησυχώ μήπως το σώμα μου δεν μπορέσει να ανταποκριθεί. 

On 25/9/2018 at 2:37 ΜΜ, Elenitsa40 είπε:

Ευχαριστώ για το θετικότατο μήνυμα σου!!! Η αλήθεια είναι ότι μετά το πρώτο σοκ, όταν έμαθα ότι ειμαι έγκυος, με γοητεύει η ιδέα ενός μωρού ακόμα, όμως η πρόωροτητα του μικρού μου γιου συν η ηλικία με αγχώνει πολύ. Ανησυχώ μήπως το σώμα μου δεν μπορέσει να ανταποκριθεί. 

Μην ανησυχείς !! Να ακούς τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά !! Να έχεις καλή ψυχολογία γιατί πίστεψε με μετράει πολύ !! Από καρδιάς εύχομαι τα καλύτερα !!!

Σε ευχαριστώ πολύ.Ελπιζω και εγώ να πάνε όλα καλά!!! Προσπαθώ να προσέχω και να σκέφτομαι θετικά, γιατί με τόσους άντρες στο σπίτι να με τρελαίνουν :Pαν δε είμαι και εγώ καλοδιαθετη, δε βγαίνει!!! 

Διαφημίσεις

On 21/9/2018 at 7:55 ΜΜ, Elenitsa40 είπε:

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φόρουμ, αν που ήταν πολλές οι φορές που σας συμβουλευτηκα. Είμαι στην δέκατη εβδομάδα τέταρτης εγκυμοσύνης μου!!! Δύο πρώτοι υπέροχοι φυσιολογική τοκετοι και μια καισαρική λόγω πρόωρης ριξης θηλακιου!!! Ο τρίτος γιος μου γεννήθηκε, πριν τρία χρόνια, στην τριακοστή εβδομάδα, ευτυχώς όλα καλά, χρειάστηκε φυσικά να μείνει είκοσι μέρες στην θερμοκοιτίδα. Τώρα στα σαράντα μου.. έκπληξη!!! Έγκυος!!! Έχω πολύ άγχος για την ομαλή έκβαση αυτής της εγκυμοσύνης!! Προσπαθώ να προσέχω, αλλά, πολύς κόσμος στο σπίτι!! Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά το άγχος μεγαλο!!! Ν

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Με το καλό να δεχθείς κ το τέταρτο μωρακι σου! Καλή εγκυμοσύνη! 

Ευχαριστώ πολύ!!! Εύχομαι και σε σένα ότι επιθυμείς!!! Περιμένω με χαρά και αυτό το το μωράκι μου σαν να είναι το πρώτο!! Η συγκίνηση είναι πάντα η ίδια!! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...