Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνος κοντά στον αφαλό

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας! Περιμένω το δεύτερο μου μωράκι και είμαι στην 32 εβδομάδα κύησης! Εχθές κάθισα σε μια αρκετά χαμηλή καρέκλα και πιέστηκα λίγο για να σηκωστώ..απο εκείνη την στιγμή έχω πονο κοντά στον αφαλό πότε δεξιά και πότε κάτω..έτυχε σε κάποια απο εσάς?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, inakiagapi είπε:

Καλησπέρα 

Μ έτυχε εμένα όταν ήμουν κ εγώ γύρω στις 30 εβδομάδες. Δεν ήταν τπτ. Μυοσκελετικος πόνος ήταν. 

Θέλω να επισημάνω ότι, όσο σημαντικό κι αν είναι να καθησυχάζει κανείς μια έγκυο για διάφορα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίζει, ο μόνος αρμόδιος να το κάνει είναι ο γυναικολόγος της. 

Είναι μεγάλη η ευθύνη να λες σε έναν άνθρωπο "δεν έχεις τίποτα". Αν το κάνει ένας γιατρός και ο ασθενής αντιμετωπίσει τελικά πρόβλημα, βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμα και ποινικές ευθύνες. Για το λόγο αυτό συνιστώ όσες γυναίκες έχετε πρόβλημα να ρωτάτε τους συναδέλφους που σας παρακολουθούν (καμία ερώτηση δεν είναι ανόητη ή περιττή ή αστεία, ούτε ο γιατρός σας θα δυσανασχετήσει επειδή τον ρωτήσατε) και όχι στο φόρουμ. Επίσης καλό είναι γυναίκες που είχατε ανάλογο πρόβλημα να αποφεύγετε να απαντάτε, γιατί όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες και κάτι που στη μια γυναίκα ήταν μυοσκελετικός πόνος, σε μια άλλη μπορεί να είναι μια σοβαρή επιπλοκή. 

Συγγνώμη που παρεμβαίνω κατ΄αυτόν τον τρόπο στη συζήτηση, αλλά θεωρώ ότι κανένα φόρουμ δε μπορεί να υποκαθιστά την ιατρική εκτίμηση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...