Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

4η αποτυχημένη εξωσωματική

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!!! 4η αποτυχημένη εξωσωματική και ειμαι στο μαυρο μου το χαλι θελω να μου προτείνεται αλλο κεντρο ή καποιον αλλο γιατρο ειμαι στο ebryolab και σκεφτομαι να αλλαξω.

Επεξεργάστηκαν by ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΠΑ

Διαφημίσεις

1 hour ago, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΠΑ είπε:

Καλησπερα σας!!!! 4η αποτυχημένη εξωσωματική και ειμαι στο μαυρο μου το χαλι θελω να μου προτείνεται αλλο κεντρο ή καποιον αλλο γιατρο ειμαι στο ebryolab και σκεφτομαι να αλλαξω.

κοριτσι μου λυπαμαι πολυ για οτι περνας!εχω κανει μια εξωσωματικη εκει την πρωτη μου και δεν πετυχε παρολο που καναμε και προεμφυτευτικο ελεγχο!δεν εχω πολλα να σου προτεινω εχω δυο εμβρυα στην καταψυξη και το μονο σιγουρο ειναι οταν τα χρησιμοποιησω θα αλλαξω κεντρο.βεβαια εγω εχω προβλημα καθεξιν αποβολων και ψαχνομαι ακομα αλλα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το κεντρο!καλη τυχη σε οτι κανεις.ευχομαι να ειναι η τελευταια αποτυχια σου αυτη.

5 ώρες πρίν, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΠΑ είπε:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από μια αρνητική χοριακή. Όταν έρχεται εκείνη στιγμή, και βλέπεις το μηδέν. Γκρεμίζονται όλα. Λες πώς είναι δυνατόν Θεέ μου. Πάλεψα τόσο πολύ για ένα μηδενικό... Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Είχα αρρωστήσει. Εγω είμαι στο assisting nature. (Θεσσαλονίκη). Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο κοντά μου είναι όλα τα κορίτσια εκεί. Οι μαίες. Οι εμβρυολόγοι. Δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν εχουμε κάνει προευμφυτευτικό έλεγχο, δεν είναι αυτό που με αγχώνει όμως. Καλώς κακώς δεν ξέρω. Από λοιπές εξετάσεις που προτείνονται συχνά μετά απο αποτυχημένες εξωσωματικές τι έχεις κάνει;

Ποσό σε καταλαβαίνω. Πέτυχα με την έκτη φορά και με την πρώτη στο embryolab. Αυτό που έχω καταλάβει είναι εκεί που καταφέρνει ο καθένας να πραγματοποίηση  το όνειρο του αυτός είναι ο καλύτερος γιατρός και το καλύτερο κέντρο. Αυτό που σου εύχομαι και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν η επόμενη φορά να είναι η τελευταία. Και μετά όταν θα κρατάς το (τα) θαυματακι(α) σου όλα θα σου φαίνονται σαν όνειρο. 

Καλημέρα, όπως και τα άλλα κορίτσια έτσι κι εγώ γνωρίζω από πρώτο χέρι τα συναισθήματα της μηδενικής χοριακής μετά από τόση προσπάθεια...

το κέντρο που είμαι είναι στο εξωτερικό (άλλη νοοτροπία) και είναι πραγματικά τόσο απρόσωπο και ψυχρό που μετά βίας σου λένε καλή επιτυχία όταν κάνεις την ωοληψία...μαίες κλπ δεν υπάρχουν καν, μια πάμψυχρη γραμματέας κλείνει ραντεβού και από συζήτηση με το γιατρο...δύσκολα! αν αρχίσεις τις ερωτήσεις αμέσως χαρακτηρίζεσαι αγχώδης και πιεστική. Δεν υπάρχει καμία σταθερότητα εντωμεταξύ, άλλος γιατρός σου κάνει τον υπέρηχο και το σχεδιασμό του πρωτοκόλλου, άλλος την ωοληψία και άλλος την εμβρυομεταφορά! Ανάλογα ποιος έχει βάρδια εκείνη την ημέρα, δεν ξέρεις από πριν ποιον θα έχεις! Το έχω αποδεχτεί γιατί μετά από τόσα χρόνια ανεξήγητης υπογονιμότητας έχω καταλάβει ότι στις πιο πολλές περιπτώσεις η επιτυχία είναι απλά θέμα εμβρύου τελικά....και επομένως πρέπει να προσπαθείς ξανά και ξανά όσο αντέχεις μέχρι να βρεθεί το ένα το καλό το έμβρυο που θα εμφυτευθεί και θα δώσει ένα υγιές μωράκι! Φυσικά και παίζει ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς αλλά αυτά είναι τυφλοσούρτης, όλοι οι γιατροί τα γνωρίζουν. Θεωρώ πως η αλλαγή κέντρου με όλη τη διαδικασία που συνεπάγεται, ξανά χαρτιά, συζητήσεις και εξετάσεις από την αρχή δεν αξίζει με τίποτα τον κόπο! Αντίθετα μπορεί να σου δώσει ελπίδες που να διαψευστούν αργότερα και να καταρρακωθείς περισσότερο....Εκτός αν υπάρχουν δηλαδή συγκεκριμένα σοβαρά προβλήματα με το κέντρο εγώ δεν θα άλλαζα ...θεωρώ πολύ σπάνιο να φταίει το κέντρο για την αποτυχία της εξωσωματικής...αλλά γνωρίζω κιόλας ότι για όλες εμάς που αποτυγχάνουμε ξανά και ξανά είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε. Σου εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία ότι και αν αποφασίσεις!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Διαφημίσεις

Ααααχ σε καταλαβαινω απολυτα το πως νιωθεις τωρα. Ασε τον χρονο να κανει την δουλεια του, οτι και να σου πουν οτι και να ακουσεις δεν θα αισθανθεις καλυτερα, μονο ο χρονος που θα περασει θα σε κανει να ξανασηκωθεις και να παλεψεις ξανα. Εγω ειμαι σε ενα μικρο κεντρο στον Πειραια (ειναι και το μοναδικο στον Πειραια, οποτε μπορει να το ξερεις), πολυ ευχαριστημενη και εννοειται οτι εκει θα ξανακανω την επομενη μου προσπαθεια. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες με χαρα να σε βοηθησω. Το θεμα γιατρου ομως ειναι σχετικο, καποιος που κανει σε μενα, σε σενα μπορει να μην αρεσει. Οπότε οταν συνελθεις ξεκινησε την ερευνα. Καλη δυναμη σου ευχομαι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...