Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υστεροσκόπηση

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Ίσως χρειαστεί να κάνω μια υστεροσκόπηση για αφαίρεση πολύποδα τραχήλου,και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποιο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.Δυστυχώς δεν είμαι απο κει και δεν γνωρίζω τιποτα! Ούτε έχω την οικονομική δυνατότητα αυτή τη στιγμή για ιδιωτικά γι αυτό λεω για δημόσιο. Επίσης όσες έχετε κάνει σε δημόσιο περιμένατε πολύ καιρό μέχρι να σας βάλουν;

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, xristinaki13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ίσως χρειαστεί να κάνω μια υστεροσκόπηση για αφαίρεση πολύποδα τραχήλου,και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου προτείνετε κάποιο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας.Δυστυχώς δεν είμαι απο κει και δεν γνωρίζω τιποτα! Ούτε έχω την οικονομική δυνατότητα αυτή τη στιγμή για ιδιωτικά γι αυτό λεω για δημόσιο. Επίσης όσες έχετε κάνει σε δημόσιο περιμένατε πολύ καιρό μέχρι να σας βάλουν;

Εγώ έχω κάνει υστεροσκοπηση σε δημόσιο κ συγκεκριμένα στο Αλεξάνδρα. Εμένα όμως ήταν διαγνωστική κ όχι επεμβατική. Δεν είχα κάποιο γιατρό εκει, πήρα απλα τηλ ζήτησα να με συνδέσουν με το τμήμα υστεροσκοπησεων κ έκλεισα άμεσα ραντεβού, στον επόμενο κύκλο μου δηλαδή γιατί γίνεται σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου. Δεν πλήρωσα τίποτα. Τώρα επειδή εσένα είναι επεμβατική πάρε ένα τηλ να ρωτήσεις μηπως σε διαφωτισουν τι πρέπει να κάνεις απο το τηλ. Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.

Σε ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα για την απάντηση.Δηλαδή πήρες τηλ και έκλεισες ραντεβού χωρίς να σε έχει δει κάποιος γιατρός απο εκει;Δεν ήξερα οτι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.Όπως και να'χει θα πάρω κι εγω για να συνεννοηθώ.Σε ευχαριστώ και πάλι!.

5 ώρες πρίν, xristinaki13 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα για την απάντηση.Δηλαδή πήρες τηλ και έκλεισες ραντεβού χωρίς να σε έχει δει κάποιος γιατρός απο εκει;Δεν ήξερα οτι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.Όπως και να'χει θα πάρω κι εγω για να συνεννοηθώ.Σε ευχαριστώ και πάλι!.

Ναι πήρα τηλ κ έκλεισα ραντεβού χωρίς να έχω κάποιον γιατρό εκει. Με ρώτησαν στο τηλ ποιος είναι ο γιατρός μου κ ποιος ο λόγος που θέλω να την κανω κ είπα ότι είναι ιδιώτης ο γιατρός μου κ δεν έχει σχέση με το νοσοκομείο. Κ μου εκλεισαν ραντεβού. Μακάρι να βγάλεις άκρη.

Δοκιμασα περσυ για τον ιδιο λογο στο Ελενα και μου ειπε γιατρος που γνωριζω πολυ καλα οτι δεν γινεται και με παρεπεμψε στο Αλεξανδρα. Μιλησα με τον διευθυντη του αντιστοιχου τμηματος, συστημενη κιολας απο κοινο γνωστο, και μου ειπε για διαγνωστικη ναι, επεμβατικη οχι. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε.

Διαφημίσεις

On 28/6/2018 at 11:54 ΜΜ, xristinaki13 είπε:

Και τελικά που έκανες την επέμβαση;

Στο ΡΕΑ. Δεν υπηρχαν και πολλα περιθωρια παντως για να το ψαξω, επρεπε με τον εναν η τον αλλο τροπο να γινει μεσα σε 2-3 μερες το πολυ λογω επιπλοκων.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...