Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα στη Β επιπέδου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι πολύ στεναχωρημένη κ θα ήθελα τις εμπειρίες Σας! Σήμερα έκανα τη Β επιπέδου..ειμαι σε δίδυμη κύηση. Όλα ήταν καλά μόνο που στο ένα έμβρυο παρατηρήσαμε ότι στο ένα χέρι τα δακτυλακια του ενος μωρου δεν ανοιγοκλείναν σωστά, ενώ τα κοκαλακια του ήταν ενταξει. Τα τρία άνοιγαν κ έκλειναν μαζί και ο δείκτης μόνος του. Στο άλλο φαίνονταν καλά αλλά μετά από 4 ώρες εκεί ο γιατρός παρατήρησε να γίνε ται κ στο άλλο χεράκι. Μας είπε ότι μπορεί να μην είναι τίποτα. Ότι ίσως είναι κολλημένα τα τρία  κ γι'αυτό γίνεται.. έχω καταστεναχωρηθει θα ξανά παω την Παρασκευή να ελέγξουμε αν συμβαίνει ακόμα. Κ μετά αμνιοπαρακεντηση. Ο γιατρός είπε ότι αν ήταν μόνιμα ανοιχτά η κλειστά τότε θα ήταν σίγουρα κάτι ύποπτο αλλά κ αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Τι λέτε βρε παιδιά εσείς έχετε περάσει κάτι παρόμοιο ;

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Euangelia_17 είπε:

Καλησπέρα σας, είμαι πολύ στεναχωρημένη κ θα ήθελα τις εμπειρίες Σας! Σήμερα έκανα τη Β επιπέδου..ειμαι σε δίδυμη κύηση. Όλα ήταν καλά μόνο που στο ένα έμβρυο παρατηρήσαμε ότι στο ένα χέρι τα δακτυλακια του ενος μωρου δεν ανοιγοκλείναν σωστά, ενώ τα κοκαλακια του ήταν ενταξει. Τα τρία άνοιγαν κ έκλειναν μαζί και ο δείκτης μόνος του. Στο άλλο φαίνονταν καλά αλλά μετά από 4 ώρες εκεί ο γιατρός παρατήρησε να γίνε ται κ στο άλλο χεράκι. Μας είπε ότι μπορεί να μην είναι τίποτα. Ότι ίσως είναι κολλημένα τα τρία  κ γι'αυτό γίνεται.. έχω καταστεναχωρηθει θα ξανά παω την Παρασκευή να ελέγξουμε αν συμβαίνει ακόμα. Κ μετά αμνιοπαρακεντηση. Ο γιατρός είπε ότι αν ήταν μόνιμα ανοιχτά η κλειστά τότε θα ήταν σίγουρα κάτι ύποπτο αλλά κ αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Τι λέτε βρε παιδιά εσείς έχετε περάσει κάτι παρόμοιο ;

Μην αγχωνεσαι καθόλου, μπορεί όντως να είναι λίγο κολλημένα μεταξύ τους κ όταν γεννηθεί να κάνετε μία μικρή επεμβασουλα για να τα ανοιξουν. Δεν μ έχει τύχει αλλά νομίζω έχω ακούσει κάτι παρόμοιο.. Ή μπορεί κ να μην είναι τπτ κ απλά να έτυχε.. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...