Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γέννα με τον κ. Ζαχαράκη στο Αλεξάνδρας - τον ξέρει κανείς;

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια είμαι καινούργια εδώ μπαίνω κ διαβάζω σχόλια κ κριτικές.θελω κ γω την βοήθεια σας.ειμαι στον 8  θα γεννήσω στο Αλεξάνδρας με γιατρό που δεν έχω γνωρίσει ακόμα.ζαχαρακης λέγεται.γνωριζει καμιά κοπέλα κάτι? Πρώτη μου εγκυμοσύνη.επισης το παιδί μένει μαζί μου στο δωμάτιο μετά?έχω έρθει από νησί να γεννήσω εδώ κ τρέχω μέχρι τελευταία στιγμή να σιγουρευτώ..έχω πελαγωσει.

Διαφημίσεις

Γειά σου εγκυουλα 

Με το καλό το μωράκι σου. Δεν τον ξέρω τον γιατρό σου αλλά θα γεννησω και εγώ στο αλεξανδρας. Το μωρό είναι συνέχεια μαζί σου στο δωμάτιο.  Σε περίπτωση που θέλεις αναβάθμιση επειδή πήγα και ρώτησα είναι 3κλινο 15€, 2κλινο 35€ και μονοκλινο 55€. Αυτά είναι τα έξτρα και είναι ανά μέρα.  Πάρε μαζι σου ρούχα μωρου και τετοια αν θες να σου πω ψάχνω και εγώ! 

Αυτά προς το παρών!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με το καλό και το δικό σου το μωράκι!!! Ναι έχω βαλίτσα έτοιμη κ με δικά μας κ του μωρού.το άγχος Μ είναι να μείνει το παιδί μαζί μου..κ για μονοκλινο για 3 μέρες ..πες. έχω δει νομίζω χειρότερες τιμές..ίσα να έχω τον άντρα μου μαζί Μ γιατί θα έρθει μόνο για 10 μέρες κ θα ξαναφύγει για δουλειά.εγω θα σαραντισει εδώ με την μητέρα μου. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!τώρα όσο για τον γιατρό..συστημένη πάω..κ βλέπω. Αν επιτρέπεται ποιον γιατρό έχεις? 

2 ώρες πρίν, katsif είπε:

Γειά σου εγκυουλα 

Με το καλό το μωράκι σου. Δεν τον ξέρω τον γιατρό σου αλλά θα γεννησω και εγώ στο αλεξανδρας. Το μωρό είναι συνέχεια μαζί σου στο δωμάτιο.  Σε περίπτωση που θέλεις αναβάθμιση επειδή πήγα και ρώτησα είναι 3κλινο 15€, 2κλινο 35€ και μονοκλινο 55€. Αυτά είναι τα έξτρα και είναι ανά μέρα.  Πάρε μαζι σου ρούχα μωρου και τετοια αν θες να σου πω ψάχνω και εγώ! 

Αυτά προς το παρών!!

Κορίτσι μου γεια σου και εδω!! Εισαι η ιδια απο το καφε ε??? Αν επιτρέπεται ποιον γιατρο εχεις ρε συ??? Ψαχνομαι να αλλαξω και εχω πελαγωσει... 

Κοριτσαρες μετά από τρεις αλλαγές γυναικολόγων.... κατέληξα στον Αντσακλη, πολυ καλός μέχρι τώρα! Ξεγεννάει αλεξανδρας και ιασω.

17 ώρες πρίν, ΓωΓω31 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ με το καλό και το δικό σου το μωράκι!!! Ναι έχω βαλίτσα έτοιμη κ με δικά μας κ του μωρού.το άγχος Μ είναι να μείνει το παιδί μαζί μου..κ για μονοκλινο για 3 μέρες ..πες. έχω δει νομίζω χειρότερες τιμές..ίσα να έχω τον άντρα μου μαζί Μ γιατί θα έρθει μόνο για 10 μέρες κ θα ξαναφύγει για δουλειά.εγω θα σαραντισει εδώ με την μητέρα μου. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!τώρα όσο για τον γιατρό..συστημένη πάω..κ βλέπω. Αν επιτρέπεται ποιον γιατρό έχεις? 

Το μωρό μένει μαζί σου, για τον άντρα σου δεν ξέρω. ... Έχουν πολύ αυστηρή πολιτική στο αλεξανδρας και μπαίνει σεκιουριτι και τους διώχνει όλους.  Ούτε στον τοκετό. .. Δυστυχώς 

Διαφημίσεις

Just now, katsif είπε:

Κοριτσαρες μετά από τρεις αλλαγές γυναικολόγων.... κατέληξα στον Αντσακλη, πολυ καλός μέχρι τώρα! Ξεγεννάει αλεξανδρας και ιασω.

Εχει εξωτερικό ιατρείο ή σε βλέπει στο Αλεξάνδρα??? Επισης,  αν σε βλέπει στο νοσοκομείο,  τς υπερηχους τους κανει αυτος?? Ιδιαίτερα αυτο με ενδιαφέρει παρα πολυ.. 

Just now, anemoni1989 είπε:

Εχει εξωτερικό ιατρείο ή σε βλέπει στο Αλεξάνδρα??? Επισης,  αν σε βλέπει στο νοσοκομείο,  τς υπερηχους τους κανει αυτος?? Ιδιαίτερα αυτο με ενδιαφέρει παρα πολυ.. 

Έχει ιδιωτικό και είναι υπερηχακιας. Φανταστικά μηχανήματα.  Είναι και κουκλος!

Αχαχαχαχαχα!!! Μεγάλο συν αυτο!!!  (για εμένα οχι το συζυγο)!!! Χιχιχιχιχι 

Να σε ρωτησω και κατι τελευταιο οπου αν θες φυσικα απαντας... Εχει ταριφα για τη γεννα ή οτι θες δινεις??? Γενικα εχω σκοπο να "κανω δωρακι"  στο γιατρό μου,  αλλα ξενερωνω οταν ακουω κατι κουλα ποσα του τυπου 1500-2000 για δημοσιο ειδικα! Με ενδιαφέρει μονο η γεννα σε δημοσιο γτ τα ιδιωτικά δεν τα εμπιστεύομαι καθολου! 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχαχαχαχαχα!!! Μεγάλο συν αυτο!!!  (για εμένα οχι το συζυγο)!!! Χιχιχιχιχι 

Να σε ρωτησω και κατι τελευταιο οπου αν θες φυσικα απαντας... Εχει ταριφα για τη γεννα ή οτι θες δινεις??? Γενικα εχω σκοπο να "κανω δωρακι"  στο γιατρό μου,  αλλα ξενερωνω οταν ακουω κατι κουλα ποσα του τυπου 1500-2000 για δημοσιο ειδικα! Με ενδιαφέρει μονο η γεννα σε δημοσιο γτ τα ιδιωτικά δεν τα εμπιστεύομαι καθολου! 

Κοίτα δεν μας έχει πει τιμη ακόμα γιατί με σύστησε μια συνάδελφος του. Αλλά θα τον ρωτήσω. Τον έχω ρωτήσει και μου είπε θα τα βρούμε αλλά θέλω να ξέρω.  Εγώ είμαι ευχαριστημένη, έχει ιατρείο δίπλα από το μαιευτήριο στην λαμψακου, έχει κόσμο,  πολλές έγκυες που θεωρώ ότι είναι καλό.

Ούτε εγώ εμπιστεύομαι τα ιδιωτικά,  στην μεγάλη γέννησα ιασω, 500€ την μερα φιλε, με άλλες τρεις και το σόι τους και απαραδεκτες μαιες. 

Πόσο είσαι τώρα ρε φίλη? 

πρίν από 1 λεπτό , katsif είπε:

Κοίτα δεν μας έχει πει τιμη ακόμα γιατί με σύστησε μια συνάδελφος του. Αλλά θα τον ρωτήσω. Τον έχω ρωτήσει και μου είπε θα τα βρούμε αλλά θέλω να ξέρω.  Εγώ είμαι ευχαριστημένη, έχει ιατρείο δίπλα από το μαιευτήριο στην λαμψακου, έχει κόσμο,  πολλές έγκυες που θεωρώ ότι είναι καλό.

Ούτε εγώ εμπιστεύομαι τα ιδιωτικά,  στην μεγάλη γέννησα ιασω, 500€ την μερα φιλε, με άλλες τρεις και το σόι τους και απαραδεκτες μαιες. 

Πόσο είσαι τώρα ρε φίλη? 

Ειμαι στη 10η εβδομάδα αλλα επειδη ο γυναικολογος μου στο ΕΛΕΝΑΣ μου κανει νερα,  ψαχνομαι να αλλαξω όσο είναι νωρίς!!

Εχω αλλον ενα υποψη στο ΑΛΕΞΆΝΔΡΑΣ που ξεγεννησε μια φιλη, αλλα τν ειχε μονο τν τελευταίο μηνα λόγω επιπλοκης την οποια αντιμετωπισε πολυ καλα και μαλιστα μπηκε και σ μηνα της και φυσιολογικα (οταν αλλοι θα της τ επαιρναν με καισαρική στον 8ο..)!!

Αλλα ψαχνομαι να εχω και εναλλακτικές καλου κακου! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ειμαι στη 10η εβδομάδα αλλα επειδη ο γυναικολογος μου στο ΕΛΕΝΑΣ μου κανει νερα,  ψαχνομαι να αλλαξω όσο είναι νωρίς!!

Εχω αλλον ενα υποψη στο ΑΛΕΞΆΝΔΡΑΣ που ξεγεννησε μια φιλη, αλλα τν ειχε μονο τν τελευταίο μηνα λόγω επιπλοκης την οποια αντιμετωπισε πολυ καλα και μαλιστα μπηκε και σ μηνα της και φυσιολογικα (οταν αλλοι θα της τ επαιρναν με καισαρική στον 8ο..)!!

Αλλα ψαχνομαι να εχω και εναλλακτικές καλου κακου! 

Καλά κάνεις.  Άμα θες τσέκαρε και τον δικό μου! Αντε σε λίγο θα κάνεις και αυχενική! Έχω χαρεί πολύ για σένα! 

Να σαι καλα κοριτσι μου!!! 

Ανυπομονώ και εγω για την αυχενικη γτ ο γιατρος με εχει γεμισει αγχος...εχω κανει ηδη 3 υπερηχους,  το εμβρυο αναπτυσσεται κανονικα απλα επειδη ειναι προφανως καθυστερημενη συλληψη βγαινει καθε φορα 10 μερες μικροτερο και καθε φορα μ λεει "κατσε να δουμε αν θα συνεχίσει να αναπτυσσεται,  γιατι να θεωρησουμε πως ειναι καθυστερημενη συλληψη και οχι λανθασμενη ανάπτυξη"  και κατι τετοια! 

Και να φανταστείς οτι 3 επαφες ειχα ολες κι ολες και χοριακη η οποια συνηγορει υπερ της καθυστερημενης συλληψης.. Με εχει θυμωσει πολυ σαν γιατρος και ανυπομονω να περασει το Πασχα και να δω και αλλους (δυστυχώς ειναι περιεργη αυτη η εβδομάδα και δεν εχουν πολλοι ραντεβού) 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...