Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι ωρα?

beboulix

Recommended Posts

περιπου τι ωρα κοιμουνται τα μωρακια σας το βραδυ κ ποσες συνολικα την ημερα? το τελευταιο γευμα της το δινω 10 αλλα κοιμαται 10.30-11 κ το πρωι ξυπναει στις 7 για μαμ οπου ξανακοιμαται μεχρι τις 9.30-10.το μεσημερακι κοιμαται 2-3 ωριτσες.καλα ειναι?

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια ωραρια ειναι αυτα; Ποσο ειναι το μωρακι σου;Εμενα ο δικος μου το νωρις ειναι 12 30 το βραδυ.Το μεσημερι θα κοιμηθει 2 ωριτσες 4 με 6 π.χ το βραδυ υην ωρα που εγραψα παραπανω και θα σηκωθει βεβαια στις10.Ξερετε τι ωραιο ωραριο ειχαμε;Που θα παει θα περασει κι'αυτο!!!!!!!!!! :?:?:?:?:?:?:?:?

εμείς το βράδυ το αργότερο μέχρι της εννιά κοιμόμαστε...πολύ σπάνια να πάει πιό αργά...ξυπνάει το πρωί κατά της 6...με 7...κατά την διάρκεια της ημέρας δεν κοιμόμαστε και πολύ...συνολικά μία με μιάμιση ώρα...οπότε σε θεωρώ πάρα πολύ τυχερή! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Και το δικό μας έχει πολυ καλό ωράριο. Κοιμάται κατά τις 9:30-10 με το γάλα της, το πρωι κατά τις 7 της δίνω γάλα κοιμισμένη. Και ξυπνάει μονη της μετά της 9, μπορεί και 10. Θα κοιμηθεί καμια ωρίτσα πριν το μεσημεριανό της και άλλη μια ωριτσα κατά τις 4. Και επειδή δεν θελω να μου χαλασει το πρωινό ξύπνημα (και να μας ξυπνάει νωρίς το ΣΚ), όταν δουλευω, δεν την ξυπνάω, αλλα η μαμα μου που μένει αποκάτω ανεβοκατεβαίνει και όταν ξυπνήσει την σηκώνει και την παίρνει σπίτι της.

tndLp2.png

FgHKp2.png

καλέ τί τυχερές μανούλες που είστε εσείς;;;

Εμείς βγήκαμε νυχτοπούλια και είμαστε και τόσο περίεργοι που θέλουμε να εξερευνήσουμε τα πάντα κι έτσι δεν έχουμε χρόνο για ύπνο :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εμείς είμαστε πολύ τυχερή, η μπεμπούλα μας κοιμάτα στις 8.30-9.00 μέχρι τις 8.00 το άλλο πρωί! Βεωαίως ξυπνάει τη νύχτα για την πιπίλα της αρκετές φορές αλλά δεν παραπονιέμαι πολύ ... Το πρωί κοιμάται καμιά ωρίτσα γύρω στις 10.00, ξυπνάει για να φάει στις 11.00 και μετά ξανακοιμάται το μεσημέρι γύρω στις 3.00 μέχρι τις 5.00-5.30. Το πρόγραμμα αυτό το έβγαλε πάντως μόνη της γιατί στην αρχή ως νέα μητέρα θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνει το παιδί ότι θέλει... πάλι καλά!

Aso4p2.pngplWtp2.png

Εμένα 8 και μίσή με 9 νάνι και οι δύο πριγκίπισσες. Η μικρή πριγκήπισσα παίρνει το πρωινό της κοιμισμένη κατά τις 6 μπορεί και 7 ή και 5 ανάλογα και μετά πάλι νάνι μέχρι 9 με 10 ανάλογα με το εάν έχει ησυχία ή όχι.

ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΔΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10.30 -11.00 ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΑΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΜΕΧΤΙ ΤΙΣ 8.30 - 9.00. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 3-4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!! ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ!!!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ!!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

λοιπον κοιμαται περιπου 10:30 με 11:00 το βραδυ γιατι και εμενα ο αντρας μου γυρναει αργα οποτε αν γυρισει εκεινη την ωρα θα την πετυχει λιγο..

θα ξυπνησει συνολικα μετα απο 11 ωρες περιπου αναλογα τι ωρα θα κοιμηθει τελικα οποτε απο 9 το πρωι μεχρι και 10:30...το μεσημερι ενα δυωρακι περιπου θα το κοιμηθει .

υπαρχουνε βεβαια στιγμες που θα νγει ακτος προγραμματος για αυτο και ποτε δε της επεβαλλα ενα συγκεκριμμενο προγραμμα που θα κοιμηεθι αν παμε καπου γυρω στις 12 μπορει να ξυπνησει11:30 και μετα δε θα την κοιμησω μεσημερι (αυτο γινεται συνηθως ΚΞυριακες που ειμαστε στη γυρα) και θα κομηθει το αργοτερο 8:30 γιατι παραπνω δεν αντεχει...

ασχετο αλλα το 11ωρο του βραδυνου υπνου παντα διακοπτεται για ενα φαϊ καπου εκει στα χαραματα μεταξυ 4 και 5 και μετρα κατευθειαν ξανακοιμαται....

μη τα βαζετε σε προγραμμα ...μονα τους φτιαχνουν το προγραμμα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

YASEMI διάβαζα το post σου και νόμιζα ότι το είχα γράψει εγώ. τόσο ίδιο είναι το πρόγραμμά μας και έτσι ακριβώς κάνω και εγώ τα Σαββατοκύριακα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria