Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χριστουγεννιατικα cernit!

Recommended Posts

f4259.jpg

Αντε σιγα σιγα να μπαινουμε στο πνευμα των εορτων!

Ξεκλεψα λιγο χρονο απο τις υποχρεωσεις, φορτωσα τα τεκνα στον συζυγο, και ειπα να δημιουργησω το κατιτις μου, η τρελομαμα! Σας αρεσανε? Ολα με φτιαγμενα με cernit.

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

Βλεπω και εγω το cernit!Λεω τι ειναι παλι ετουτο!!Να μπω να δω τι ειναι!Και τι να δω μερικες ασχετε να αναρωτιουνται!!!Τρωγεται καταρχην???(ειδατε φαινεται ο ανθρωπος που τρωει)...Μηπως ειναι τιποτα απο κερι?Παντως ωραια ειναι!!!Αλλα αμα εισαι κουλος απο οτι και να ειναι αμα δεν πιανει το χερι σου αποκλειεται να τα φτιαξεις!!Ενα δεντρο και πολυ μας ειναι :cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Βλεπω και εγω το cernit!Λεω τι ειναι παλι ετουτο!!Να μπω να δω τι ειναι!Και τι να δω μερικες ασχετε να αναρωτιουνται!!!Τρωγεται καταρχην???(ειδατε φαινεται ο ανθρωπος που τρωει)...Μηπως ειναι τιποτα απο κερι?Παντως ωραια ειναι!!!Αλλα αμα εισαι κουλος απο οτι και να ειναι αμα δεν πιανει το χερι σου αποκλειεται να τα φτιαξεις!!Ενα δεντρο και πολυ μας ειναι :cool::cool::cool:

Αυτά ακριβώς θα έγραφα!!!

Πολύ ωραία τα cernit έχουμε κάνει πολλές κατασκευές με αυτά με την κόρη μου και δουλευονται πολύ εύκολα με το χέρι ή και πλάστη και κάνεις θαύματα :)

gerakina εγραψε:

τεχνητός πηλός

σαν πλαστελίνη αλλά μπαίνει στο φούρνο και στερεοποιείται

έχει σε πάρα πολλά χρώματα

φτιάχνουν κοσμήματα με αυτό

Ακριβως αυτο! Με καλυψες απολυτα gerakina, μονο να συμπληρωσω, οτι με λιγη ορεξη και φαντασια, μπορεις να δημιουργησεις διαφορα αλλα εκτος απο κοσμηματα. Και οπως αναφερε και η renata, δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.

Παντως και ο γιος μου οταν του ειπα οτι πρεπει να τα ψησουμε στον φουρνο πρωτα, περιμενε ποτε θα βγουνε για να τα φαει! :lol:

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

Στη Θεσ/νικη εγω τα επαίρνα απο το Art-time στο κέντρο.Φαντάζομαι θα έχει και αλλού δεν ξέρω...

Εγώ είχα γραφτεί και σε σχολή τρομάρα μου τώρα πού χρόνος :lol:

Σχεδόν σε όλα τα βιβλιοπωλεία και σε καταστήματα με είδη χομπυ.

Πάρτε 2-3 βασικά χρώματα για αρχή και εντυπωσιάστε με τις δημιουργίες σας!

Μπορείτε να κολλήσετε επάνω και πετρούλες, χαντρούλες κλπ πριν τα ψήσετε.

Α κι επειδή τα όμορφα τζερνιτ όμορφα καίγονται, τηρήστε τις οδηγίες..ψησίματος! :D