Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δάκρυ σαν τσίμπλα

Recommended Posts

καλημέρα! η μικρή μου έχει 2-3 μέρες βγάζει από τα ματάκια της κάτι σαν δάκρυ,λίγο πιο πηχτό που όταν στεγνώσει είναι σαν τσίμπλα.βράζω χαμομηλάκι και της καθαρίζω το ματάκι με βαμβάκι αλλά δεν φεύγει.εννοώ ότι ξαναβγαίνει. καμιά ιδέα για το τί μπορεί να είναι;

Διαφημίσεις

Νομίζω πως τελικά όλα τα μωράκια βγάζουν...

Κι ο δικός μου έβγαζε, η γιατρός είπε ότι ήταν επιπεφυκίτιδα και μου έδωσε ένα κολλύριο. Αν ήταν τώρα θα έβαζα μάλλον μόνο χαμομήλι αλλά τότε ήμουν "ψαρωμένη"...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Η παιδίατρος μας είπε να χρησιμοποιούμε φυσιολογικό ορό και με μια αποστειρωμένη γάζα μιας χρήσης να σκουπίζουμε το ματάκι (κάθε μάτι και διαφορετική γάζα) και όχι χαμομήλι γιατί μερικές φορές γίνεται χειρότερο.

Τι έπαθαν τα ζουζούνια μας? Φταίει ο καιρός μήπως? :shock: Κι εμάς σήμερα που ξύπνησε ο μπεμπούλης είχε κόκκινο το δεξί μάτι και έτρεχαν δάκρυα, αλλά όχι παχύρρευστα. Η παιδίατρος μου έδοσε tobrex, ρώτησα και μια ξαδέρφη μου που είναι οφθαλμίατρος και μου είπε κι αυτή το ίδιο. Ο καημενούλης όμως φαίνεται να δυσανανσχετεί και θέλει συνέχεια αγκαλίτσα -ο εκμεταλλευτής :lol:

Αχ και μένα έτσι ήταν την Παρασκευή και τελικά το Σαβ/κο το φάγαμε με 39.5 πυρετό και αντιβιωση.

Συμφωνώ για τον φυσιολογικό ορό και το tobrex. Εγώ πάντα έχω στο σπίτι tobrex μόνο να γράφετε την ημερομηνία που το ανοίγετε πάνω στην συσκευασία γιατί διατηρείτε μόνο για ένα μήνα.

Διαφημίσεις