Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ebryolab Θεσσαλονικη εντυπωσεις!!


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια εχω ξενικησει εξωσωματικη στο Ebryolab μετα απο 2 αποτυχημενες στο Ιασω Θεσσαλιας να σας πω την αληθεια εκει με εστειλε ο γιατρος μου εκει πηγα ενακα ωοληψια και ειχα 7 βλαστοοκυστες γενικα εχουν παει καλα τα πραγματα σε συγκριση με το Ιασω. Θελω εντυπωσεις απο εσας που ειχατε επιτυχια ή αποτυχια. Γιατι εχω διαβασει τοσα που εχω μπερδευτει πολυ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


8 hours ago, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.ΠΑ said:

Καλησπερα κοριτσια εχω ξενικησει εξωσωματικη στο Ebryolab μετα απο 2 αποτυχημενες στο Ιασω Θεσσαλιας να σας πω την αληθεια εκει με εστειλε ο γιατρος μου εκει πηγα ενακα ωοληψια και ειχα 7 βλαστοοκυστες γενικα εχουν παει καλα τα πραγματα σε συγκριση με το Ιασω. Θελω εντυπωσεις απο εσας που ειχατε επιτυχια ή αποτυχια. Γιατι εχω διαβασει τοσα που εχω μπερδευτει πολυ.

Καλημέρα.Αρχικά σου εύχομαι καλή επιτυχία.Εγώ είμαι στο κέντρο που αναφέρεις,δεν τα έχω καταφέρει ακόμα,αλλά είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό μου και το προσωπικό.Βέβαια η κάθε μία κοπέλα μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις για το κάθε κέντρο.Μετά από τα δύο προηγούμενα κέντρα στα οποία ήμουν και ήταν άσε να μη πω,θεωρώ ότι το embryolab είναι το καλύτερο.Και πάλι σου λέω αυτή είναι η δική μου γνώμη.Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι και εγω στο embryolab και πριν λιγες μερες ολοκληρωσα την ωοληψια.

Το επελεξα επειτα απο αρκετο ψαξιμο στα φορουμ, αλλα και αφου ειχα ραντεβου μαζι τους ωστε να μου εξηγησουν για τα μηχανηματα καθως και τη μεθοδο που ακολουθουν κατα τη διαδικασια της εξωσωματικης.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τους γιατρους και ολο το προσωπικο για τον επαγγελματισμο και την εξατομικευμενη προσεγγιση που μου εδειξαν.

Σε αντιθεση με το προηγουμενο κεντρο που ημουν και μου αφησε τις χειροτερες εντυπωσεις τοσο στο χειρισμο οσο και μετα την αποτυχια στον τροπο που μου φερθηκαν.

Στο μελλον οταν ολοκληρωθει η διαδικασια και εχω πιο σαφη εικονα σκοπευω να κανω μια εκτενη αναφορα με τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου κεντρου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 χρόνια μετά...

Γεια σας κορίτσια. Σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε προσπάθεια εξωσωματικής στο εμβρυολαμπ. Είναι καμμία κοπέλα σε αυτή τη φάση? Να λέμε τα νέα μας? Το πρόβλημα είναι στο σπέρμα. Ο άντρας μου έχει αζωοσπερμια. Η μόνη λύση είναι να κάνουμε με δότη. Έχουμε κάνει άλλη μια αποτυχημένη στο Παπαγεωργίου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...