Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους γονείς!!!

Ο γιός μου είναι ενός έτους και τις τελευταίες βδομάδες άλλαξε πολύ ο χαρακτήρας του : ενώ ήταν πολύ κοινωνικός ήρεμος και χαρούμενος γενικα, τώρα έχει αρχίσει και φωνάζει πολύ δυνατά θυμώνει πάρα πολύ όταν δεν μπορεί να φτάσει, η δεν του δίνουμε αντικείμενα που "βάζει στο μάτι". Ενώ και η κυρία που τον κρατάει απο 2 μηνών αλλά και εμείς ασχολούμαστε πάρα πολύ μαζί του, του μιλάμε ήρεμα, παίζουμε μαζί του κλπ, δείχνει ανικανοποίητος... Ενώ την ώρα του φαγητού έτρωγε και έδειχνε να απολαμβάνει το φαγητό του, τώρα αν δεν απασχοληθεί με κάτι αλλο παραλληλα δεν τρώει... Οταν τον βάζουμε για ύπνο, ένω ωυστάζει και έιναι η συνιθισμένη ώρα του, χαλάει το κόσμο και μας παίρνει πολύ ώρα για να αποκοιμηθεί...

Βέβαια άργησε να ξεκινήσει να βγάλει δόντια και τα βγάζει συγχρόνως με αρκετό πονο δεν μπορεί όλη αυτή η αλλαγή να οφείλεται στα δόντια...

Αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα παρακαλώ πείτε μου τί κάνω λάθος. Φοβάμαι πολύ μήπως τον κακομάθουμε και πραγματικα δεν καταλαβαίνω αυτή την αλλαγή της συμπεριφοράς του!!

Διαφημίσεις

ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΟΜΙΖΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Η Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Γεια σου Ερμιόνη. Λοίπον όλα άυτά που αναφαίρεις λίγο πολύ τα κάνουν όλα τα παιδάκια τώρα μεγαλώνει και προσπαθεί να βάλει όρια και να επιβληθεί αλλά περνάνε φάσεις δεν θα είναι συνέχεια έτσι θέλει λίγο υπομονη από σας και ΠΡΟΣΟΧΗ μην του περάσουν τα καμώματα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θέλει να κάνει κάποια πράγματα θέλει να εκφραστεί και δεν μπορεί και αυτό τον ενοχλεί γι αυτό αντιδρά έτσι.

Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει ότι ο γιος μου αλλάζει συμπεριφορά όταν είναι αδιάθετος, περνάει μια ίωση και όταν έβγαζε δόντια.

Οπότε φάση είναι θα περάσει μην αγχώνεσαι. :P

a94dd1bc2e.png

διάβασε αυτό το άρθρο

http://parents.org.gr/psych/a183

νομίζω θα σου απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και τις ανησυχίες σου!!

το παιδί σου αρχίζει και αποκτά δύναμη ...και φωνή!

και το απολαμβάνει!

επιτέλους σταμάτησε το διάστημα οπου το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κλαίει και να ειναι ξαπλωμένο κοιτώντας το ταβάνι, και το πολύ πολύ να πιάσει και κανένα παιχνίδι!

ε αυτό το ρεπερτόριο περιλαμβάνει όλο το φάσμα των πιθανών αντιδρασεων φωνητικά ή και με το σώμα. :wink::wink::D:D:lol::lol:

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις