Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιδιαιτερα μαθηματα δημοτικου

Recommended Posts

Καλησπερα!

Σκεφτομαι να ξεκινησω ιδιαιτερα στο μικρο μου (ειτε φετος ειτε του χρονου) που πηγαινει στη Δ δημοτικου καθοτι ειναι ολιγον αμελης και εγω εχω περιορισμενο χρονο. Δεν ειναι δυσκολο παιδι απλα θελει καποιον απο πανω του, ουτε εχει σημαντικα κενα.

Εχω παρει μονο μια κοπελα τηλεφωνο και θα ερθει σπιτι να μιλησουμε πιο διεξοδικα για τις ωρες κτλ το θεμα ειναι ποσα χρηματα την ωρα ειναι μια λογικη τιμη?

υπαρχει και η περιπτωση να κανουν μαζι με ενα φιλο του ο οποιος ειναι του ιδιου επιπεδου ως μαθητης με το δικο μου. Σε αυτη την περιπτωση η δασκαλα θα ζητησει περισσοτερα χρηματα την ωρα ετσι?

Υπολογιζω οτι για ενα παιδι θα δινω 10 ευρω και για 2 απο 7,5 η καθε μαμα να βγαινει δηλαδη 15 ευρω η ωρα της. Εχω πεσει πολυ εξω?

Να σημειωσω οτι μενω Αθηνα, σε περιπτωση που στην επαρχια ειναι αλλιως οι τιμες.

Σας ευχαριστω πολυ.

:roll:

Διαφημίσεις

Εμείς για τα ιδιαίτερα Γερμανικών δίνουμε 10? την ώρα (η κοπέλα είναι φίλη).

Στην περιοχή μας υπάρχει ένα φροντιστήριο, λέγεται "Μελέτη" και πηγαίνουν τα παιδιά καθημερινά (από Δημοτικό έως και Λύκειο) και κάνουν εκεί τα μαθήματά τους. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και έχουν δασκάλους και καθηγητές για να τα επιβλέπουν και να τα βοηθούν όταν χρειάζεται. Απ΄ όσο γνωρίζω κοστίζει για το Δημοτικό 100? το μήνα.

Ίσως στην Αθήνα να βρεις κάτι ανάλογο αν το ψάξεις.

Για χαρά.

Οι τιμές χρεώνονται με την ώρα και όχι με το "κεφάλι".

ναι bel μου το γνωριζω αλλα φανταζομαι οτι εαν την ιδια ωρα η δασκαλα επιβλεπει 2 παιδακια θα ανεβασει το κοστος της απο οτι να ειχε αναλαβει 1 μονο του. Πιστευω δηλαδη οτι αν για ενα παιδι παιρνει πχ 10 ευρω την ωρα για δυο θα παιρνει 15 ωστε στη κσθε μαμα να βγαινει 7,5 ευρω αντι για 10 αλλα να συμφερει και την ιδια τη δασκαλα. Ετσι δεν ειναι?

Εσυ ειχες παρομοια εμπειρια ωστε να μου πεις ποσο σε χρεωνε?

Διαφημίσεις