Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (LFH)

Recommended Posts

Έχει εικόνα κάποιος γονέας, για το ελληνογαλλικό γυμνάσιο στην Αγία Παρασκευή? Εννοώ το ελληνικό section και όχι το γαλλικό (γιατί έχει 2 γυμνάσια). Τι εμπειρία και τι εντυπώσεις υπάρχουν από το σχολείο αυτό? Είμαστε 5η δημοτικού σε δημόσιο σχολείο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μήπως στο γυμνάσιο κατευθυνθούμε σε κάποιο ιδιωτικό του  οποίου η σχέση ποιότητας/κόστους θα ήταν υψηλή. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Δεν εχω προσωπική εμπειρία, ξέρω μόνο από φίλη της κόρης μου ότι και στο ελληνικό τμήμα πολλά μαθήματα γίνονται στα γαλλικά και προϋποθέτει να υπάρχει ήδη πολύ καλό υπόβαθρο στη γαλλική γλώσσα. Σίγουρα δηλαδή δεν απευθύνεται σε παιδιά που έχουν απλά εμπειρία από τα γαλλικά του σχολείου.

• 1 year later...
On 3/10/2017 at 9:46 ΠΜ, ΑΡΓΚ είπε:

Δεν εχω προσωπική εμπειρία, ξέρω μόνο από φίλη της κόρης μου ότι και στο ελληνικό τμήμα πολλά μαθήματα γίνονται στα γαλλικά και προϋποθέτει να υπάρχει ήδη πολύ καλό υπόβαθρο στη γαλλική γλώσσα. Σίγουρα δηλαδή δεν απευθύνεται σε παιδιά που έχουν απλά εμπειρία από τα γαλλικά του σχολείου.

Πήγαινα στο σχολείο αυτό και έχω να πω τα καλύτερα . Ακόμα έχω επαφή μέχρι τωρα με τους καθηγητές και μαθαίνω νέα κάνουν πολύ καλή δουλειακαι ακούω πολύ καλά λόγια και από άλλους γονείς . Τα παιδιά παίρνουν από μικρά μια ευρύτερη ευρωπαϊκή κουλτούρα και κάνουν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό . Έχουν καλές επιτυχίες και στις πανελλήνιες . Είναι ένα όχι και τόσο συντηρητικό σχολείο αλλά πολύ ανοικτό .