Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρήξη κύστης ωοθήκης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας πω για την δίκη μου εμπειρία ,πρόσφατα πριν μια εβδομάδα περίπου έκανα λαπαροσκόπηση διότι είχα μια κύστη η οποία έσπασε δημιουργήθηκε εσωτερική αιμορραγία μου έβγαλαν 1 λίτρο αίμα ο αιματοκρίτης μου έφτασε 26  παρόλα αυτά όλα πήγαν τέλεια το χειρουργείο κράτησε 1 ώρα συνήλθα αμέσως και μετά από 2 μέρες βγήκα ...δεν ήξερα ότι έχω αυτήν την κύστη δεν είχα πάει ποτέ σε γυναικολόγο αυτό που με απασχολεί είναι ότι από ότι έχω διαβάσει στο Ίντερνετ δεν μίλησα με κάποιον ειδικό ακόμα μήπως υπάρξει κίνδυνος υπογονιμότητας αν και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν με πείραξαν ωοθήκες κτλπ...θα ήθελα να μου πείτε πως δημιουργούνται οι κύστες πως θα μπορέσω να απόφυγω κάτι παρόμοιο με αυτό που μου συνέβη και ποιοι είναι οι κίνδυνοι ...σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα, εκτός αν συμβαίνει συστηματικά οπότε μία λύση είναι τα αντισυλληπτικά για να μην υποφέρεις. Δεν είναι κατι που μπορείς να ελέγξεις και συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Εκτός αν ο γιατρός σου είπε ότι είσαι γεμάτη με κύστεις ή συμβαίνουν συνέχεια, οπότε θα σου πει και πώς να προχωρήσεις.

Μου ε

3 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα, εκτός αν συμβαίνει συστηματικά οπότε μία λύση είναι τα αντισυλληπτικά για να μην υποφέρεις. Δεν είναι κατι που μπορείς να ελέγξεις και συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Εκτός αν ο γιατρός σου είπε ότι είσαι γεμάτη με κύστεις ή συμβαίνουν συνέχεια, οπότε θα σου πει και πώς να προχωρήσεις.

Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσω θεραπεία διότι μπορεί να το ξαναπάθω αλλά δεν μου είπε ότι έχω άλλες κύστες 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...