Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΡΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑΣ......

Recommended Posts

HELLO ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΈΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :( ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/12 ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΛΩΜΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ,ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!ΥΠΗΡΞΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.... :cry::cry::cry:

1956484dsh2s7o6cu.gif

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως έχοντας μικροσυμφύσεις στην έξοδο της μιας σάλπιγγας, πόνεσα ελάχιστα για ένα δευτερόλεπτο...Αισθάνεσαι απλά ένα βάρος όπως σε πόνο περιόδου. Και 2 ώρες πριν την εξέταση θα σου πεί και ο γιατρός σου να πάρεις κάποιο παυσίπονο, μυοχαλαρωτικό (πχ: buscopan). Η εξέταση κρατάει πολύ λίγο και κατα βάσιν, αν δεν έχεις κλειστές σάπιγγες, δεν καταλαβαίνεις κάτι ιδιαίτερο εκτός απο ένα δυσάρεστο αίσθημα όπως αυτό της περιόδου.

Μη φοβάσαι! Κι εγώ τρομοκρατημένη πήγα και δεν ήταν τίποτα τελικά!

XO0jp3.png

Ούτε εγώ πόνεσα καθόλου μα καθόλου κι ας είχα κάποια αιμορραγία μετά. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να προκαταβάλεσαι θετικά, δηλαδή να περιμένεις ότι δεν θα πονέσεις και ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τις πιο σπάνιες περιπτώσεις και το τι θα γίνει αν... Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχει πόνο. Πάνω από όλα σκέψου θετικά !

Εγώ πάντως έχοντας μικροσυμφύσεις στην έξοδο της μιας σάλπιγγας, πόνεσα ελάχιστα για ένα δευτερόλεπτο...Αισθάνεσαι απλά ένα βάρος όπως σε πόνο περιόδου. Και 2 ώρες πριν την εξέταση θα σου πεί και ο γιατρός σου να πάρεις κάποιο παυσίπονο, μυοχαλαρωτικό (πχ: buscopan). Η εξέταση κρατάει πολύ λίγο και κατα βάσιν, αν δεν έχεις κλειστές σάπιγγες, δεν καταλαβαίνεις κάτι ιδιαίτερο εκτός απο ένα δυσάρεστο αίσθημα όπως αυτό της περιόδου.

Μη φοβάσαι! Κι εγώ τρομοκρατημένη πήγα και δεν ήταν τίποτα τελικά!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΛΗΡΩΣΩ ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

gzTDp3.png

Εγώ την έκανα την Δευτέρα που πέρασε, προχθές και παρότι είχα πάρει 2 υπόθετα boscopan 2 ώρες πριν, πόνεσα, δεν πόνεσα από το υγρό αλλά από αυτό το σωληνάκι που μου έβαλε μέσα στην μήτρα, σαν να με κάρφωσε κάτι εκείνη την στιγμή και ούρλιαξα, μάλιστα του φάνηκε περίεργο λέει γιατί καμία δεν έχει πονέσει σε αυτή την φάση (είμαι και πολύ φυγόπονη όμως έτσι!), με το υγρό αισθάνθηκα έναν πόνο όπως πονάει η κοιλιά στην περίοδο και θέλεις να διπλωθείς στην μέση.... Είχα μικροσύμφυση στην αριστερή σάλπιγγα και έδωσε κάποια πίεση εκεί μου είπε με το υγρό, εγώ ένοιωσα να μου μετακινεί το σωληνάκι ξανά και δίπλωσα το πόδι μου αριστερά από τον πόνο, αρκετός ξανά!!!

Μετά είχα πολύ αίμα εκείνη την μέρα και την επόμενη λιγότερο καφέ έως το απόγευμα.

Πήρα αντιβίωση από την Κυριακή έως και σήμερα!!!

Μου είπαν να πάρουμε προφυλάξεις αυτό το μήνα γιατί πήρα αντιβίωση και ακτινοβολία μην μείνω έγκυος αυτό το μήνα. Αλλά σε άλλο γυναικολόγο που ρώτησα μου είπε να μην πάρουμε προφυλάξεις, δεν έχει σχέση αυτό και μια άλλη κοπέλα που ξέρω έμεινε έγκυος 4 μέρες μετά την σαλπιγγογραφία!!!

Οι περισσότερες κοπέλες όμως λένε ότι δεν πονάει καθόλου... Τι να πω, εγώ πόνεσα!!! Αφού πρέπει να το κάνουμε όμως το κάνουμε!!! Ο σκοπός μετράει!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ την έκανα την Δευτέρα που πέρασε, προχθές και παρότι είχα πάρει 2 υπόθετα boscopan 2 ώρες πριν, πόνεσα, δεν πόνεσα από το υγρό αλλά από αυτό το σωληνάκι που μου έβαλε μέσα στην μήτρα, σαν να με κάρφωσε κάτι εκείνη την στιγμή και ούρλιαξα, μάλιστα του φάνηκε περίεργο λέει γιατί καμία δεν έχει πονέσει σε αυτή την φάση (είμαι και πολύ φυγόπονη όμως έτσι!), με το υγρό αισθάνθηκα έναν πόνο όπως πονάει η κοιλιά στην περίοδο και θέλεις να διπλωθείς στην μέση.... Είχα μικροσύμφυση στην αριστερή σάλπιγγα και έδωσε κάποια πίεση εκεί μου είπε με το υγρό, εγώ ένοιωσα να μου μετακινεί το σωληνάκι ξανά και δίπλωσα το πόδι μου αριστερά από τον πόνο, αρκετός ξανά!!!

Μετά είχα πολύ αίμα εκείνη την μέρα και την επόμενη λιγότερο καφέ έως το απόγευμα.

Πήρα αντιβίωση από την Κυριακή έως και σήμερα!!!

Μου είπαν να πάρουμε προφυλάξεις αυτό το μήνα γιατί πήρα αντιβίωση και ακτινοβολία μην μείνω έγκυος αυτό το μήνα. Αλλά σε άλλο γυναικολόγο που ρώτησα μου είπε να μην πάρουμε προφυλάξεις, δεν έχει σχέση αυτό και μια άλλη κοπέλα που ξέρω έμεινε έγκυος 4 μέρες μετά την σαλπιγγογραφία!!!

Οι περισσότερες κοπέλες όμως λένε ότι δεν πονάει καθόλου... Τι να πω, εγώ πόνεσα!!! Αφού πρέπει να το κάνουμε όμως το κάνουμε!!! Ο σκοπός μετράει!!!

Αυτό βρε Georgi...με τις προφυλάξεις δεν το έχω καταλάβει...Και εγώ έμεινα έγκυος 5 μέρες μετά την σαλπιγγογραφία...και το αποτέλεσμα είναι κάτω από το όνομα μου :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Μα και η EL το ίδιο, αμέσως μετά την σαλπιγγογραφία. Και χθες που μου είπαν για έναν γιατρό και του τηλεφώνησα και του είπα όλο το ιστορικό από την αρχή μου είπε μεταξύ άλλον ότι δεν χρειάζετε προφύλαξη.....

Αν και μου μίλησε και αυτός ότι θα καταλήξουμε στην εξωσωματική φυσικά, αλλά ήταν πολύ καθησυχαστικός και προσιτός στην κουβέντα του και μάλιστα λέω τώρα που θα πάμε το Σάββατο Αθήνα να πάμε να δούμε και αυτόν να δούμε τι θα μας πει!!!

lRZRp3.png

Μα και η EL το ίδιο, αμέσως μετά την σαλπιγγογραφία. Και χθες που μου είπαν για έναν γιατρό και του τηλεφώνησα και του είπα όλο το ιστορικό από την αρχή μου είπε μεταξύ άλλον ότι δεν χρειάζετε προφύλαξη.....

Αν και μου μίλησε και αυτός ότι θα καταλήξουμε στην εξωσωματική φυσικά, αλλά ήταν πολύ καθησυχαστικός και προσιτός στην κουβέντα του και μάλιστα λέω τώρα που θα πάμε το Σάββατο Αθήνα να πάμε να δούμε και αυτόν να δούμε τι θα μας πει!!!

Μπράβο..Αυτό είναι θετικό..Εγώ λίγο πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου..συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ καλό να έχεις τέτοιου είδους γιατρό :? ..

Φαντάσου, ότι μέσα σε έναν χρόνο άλλαξα 3 γιατρούς..εεε στον τρίτο, που έχει αυτό το στυλ, έμεινα έγκυος στον 3ο μήνα αφού πήγα :wink:

VxpTp3.png

lewJp3.png

KOΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :):) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΥΣΤΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ CLOMIPHENE ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.... ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ.. ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ.

1956484dsh2s7o6cu.gif

Θα συμφωνησω με τη Georgi.Εγω πονεσα οταν προσπαθουσαν να μου βαλουν τον κολποδιαστολεα,σαν να μου ειχαν πιασει κρεας ενιωθα.Μετα ομως που συνηθισε το σωμα δεν καταλαβα τιποτα παρα κατι να τρεχει και πονο σχεδον μηδαμινο.Καλη επιτυχια σου ευχομαι

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

Θα συμφωνησω με τη Georgi.Εγω πονεσα οταν προσπαθουσαν να μου βαλουν τον κολποδιαστολεα,σαν να μου ειχαν πιασει κρεας ενιωθα.Μετα ομως που συνηθισε το σωμα δεν καταλαβα τιποτα παρα κατι να τρεχει και πονο σχεδον μηδαμινο.Καλη επιτυχια σου ευχομαι

Εγώ δεν πόνεσα με τον κολποδιαστολέα αλλά από αυτό το σωληνάκι που βάζει μέσα στην μήτρα, φαινόταν και στην οθόνη μου είπε αυτό είναι το σωληνάκι και αυτή είναι η μήτρα σου...

lRZRp3.png

Ήρθε και η δική μου σειρά να ρωτήσω γι αυτή την εξέταση, κατά παράδοξο τρόπο βρήκα ραντεβού στο Έλενας για τις 8/12. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω μαζί μου ένα φάρμακο το Visipaque 320, από το διαδίκτυο βρήκα ότι αυτό είναι το υγρό που σου ρίχνουν. Δεν μου είπε για μπουσκοπάν ή άλλο παυσίπονο, οδηγίες από τον γιατρό τον γυν. δεν έχω οπότε χρειάζομαι τα φώτα σας. Όποια οδηγία έχετε να μου πείτε την περιμένω με αγωνία.

Ευχαριστώ.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Έκλεισα και εγώ ραντεβού στις 8/12 για σαλπιγγογραφία στο ΜΗΤΕΡΑ.Δε μου είπαν να έχω μαζί μου κάποιο φάρμακο.Το μόνο που μου είπαν είναι 1 ώρα πριν την εξέταση να πάρω παυσίπονο ponstan ή ότι άλλο παίρνω όταν αδιαθετώ,γιατί θα έχω λέει πόνους περιόδου.

Εγώ έκανα σαλπιγγογραφία και η δική μου εμπειρία ήταν ότι ένιωσα έναν δυνατό πόνο περιόδου για 2-3 δευτερόλεπτα και μόλις είπα στη γιατρό "πονάω" μου απάντησε "τώρα τελειώσαμε, ο πόνος σου θα περάσει αμέσως" και όντως αμέσως πέρασε και παρόλο που είχα κουβαλήσει όλες μου τις φίλες στο ΙΑΣΩ για συμπαράσταση στους "φριχτούς πόνους" που είχα ακούσει ότι θα είχα, βγήκα σε 10 λεπτά μες στην καλή χαρά και ήθελα να πάμε για καφεδάκι!!! :lol::lol::lol:

Βέβαια δεν ξέρω αν πονάει περισσότερο σε περίπτωση που οι σάλπιγγες είναι φραγμένες (εμένα ήταν ανοιχτές).

Το καλό είναι ότι με τη σαλπιγγογραφία δεν περιμένεις αποτελέσματα αφού βλέπεις και μόνη σου στην οθόνη αν περνάει το σκιαγραφικό υγρό από τις σάλπιγγες σου ή όχι και σου λένε αμέσως το αποτέλεσμα.

Αggela32 δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είχα πάρει παυσίπονο πριν πάω (πάρε τηλέφωνο στο Έλενα και ρώτησε για φάρμακα, μην ντραπείς!) πάντως μετά έπαιρνα αντιβίωση για λίγες μέρες (προληπτικά τη δίνουν). Όσο για το σκιαγραφιό υγρό που σου είπαν να έχεις μαζί σου υποθέτω ότι το ζήτησαν επειδή είναι δημόσιο νοσοκομείο και ίσως δεν το παρέχουν (δεν το γνωρίζω, υποθέτω ότι μάλλον είναι έτσι).

Λέτε εμένα να μου ζητήσουν... ψαλίδια και λαβίδες που σκέφτομαι να γεννήσω στο Έλενα??????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

UmGGp3.png

Εγώ έκανα σαλπιγγογραφία και η δική μου εμπειρία ήταν ότι ένιωσα έναν δυνατό πόνο περιόδου για 2-3 δευτερόλεπτα και μόλις είπα στη γιατρό "πονάω" μου απάντησε "τώρα τελειώσαμε, ο πόνος σου θα περάσει αμέσως" και όντως αμέσως πέρασε και παρόλο που είχα κουβαλήσει όλες μου τις φίλες στο ΙΑΣΩ για συμπαράσταση στους "φριχτούς πόνους" που είχα ακούσει ότι θα είχα, βγήκα σε 10 λεπτά μες στην καλή χαρά και ήθελα να πάμε για καφεδάκι!!! :lol::lol::lol:

Βέβαια δεν ξέρω αν πονάει περισσότερο σε περίπτωση που οι σάλπιγγες είναι φραγμένες (εμένα ήταν ανοιχτές).

Το καλό είναι ότι με τη σαλπιγγογραφία δεν περιμένεις αποτελέσματα αφού βλέπεις και μόνη σου στην οθόνη αν περνάει το σκιαγραφικό υγρό από τις σάλπιγγες σου ή όχι και σου λένε αμέσως το αποτέλεσμα.

Αggela32 δυστυχώς δεν θυμάμαι αν είχα πάρει παυσίπονο πριν πάω (πάρε τηλέφωνο στο Έλενα και ρώτησε για φάρμακα, μην ντραπείς!) πάντως μετά έπαιρνα αντιβίωση για λίγες μέρες (προληπτικά τη δίνουν). Όσο για το σκιαγραφιό υγρό που σου είπαν να έχεις μαζί σου υποθέτω ότι το ζήτησαν επειδή είναι δημόσιο νοσοκομείο και ίσως δεν το παρέχουν (δεν το γνωρίζω, υποθέτω ότι μάλλον είναι έτσι).

Λέτε εμένα να μου ζητήσουν... ψαλίδια και λαβίδες που σκέφτομαι να γεννήσω στο Έλενα??????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν παίρνεις όμως καλού κακού μαζί σου, πετσέτες, σεντόνια...αααα και ρούχα για το μπεμπάκι????? :lol::lol::lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδή έχει γίνει ο φόβος αυτή η σαπλιγγογραφία κ πολύ ντόρος γύρω από το όνομά της (όπως κ εγώ είχα απορίες) θα σας πω οτι:

ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ εως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι κοπελες που έχουν συμφήσεις στην ΜΙΑ ή και στις ΔΥΟ σάλπιγγες, κ ο γιατρός αναγκάζεται να δώσει περισσότερη ώθηση στο σκιαγραφικό για να περάσει μέσα στις σάλπιγγες κ να τις αποσυμφήσει!!!

Εάν οι σάλπιγγες είναι ΗΔΗ ανοιχτές νιώθεις απλά έναν πόνο περιόδου 1ης μέρας.

Οπότε η εξέταση από κοπέλα σε κοπέλα διαφέρει πολύ.... τελικά!

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

Μama Nenekas, λες να αρχίσω να φτιάχνω τη λίστα με τα ζιπουνάκια (αλήθεια, τι είναι τα ζιπουνάκια?) και τα σελτεδάκια (επίσης δεν ξέρω τι είναι αλλά το άκουσα από την κολλητή μου που είναι φρεσκομαμά και το λέω κι εγώ)?

Και τα'λεγα εγώ ότι ο καιρός περνάει και δεν έχω χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

(εννοείται ότι κάνω πλάκα, ούτε 9 εβδομάδων δεν είμαι!)

UmGGp3.png

Δεν παίρνεις όμως καλού κακού μαζί σου, πετσέτες, σεντόνια...αααα και ρούχα για το μπεμπάκι????? :lol::lol::lol::lol:

Ωχ, λες να αρχίσω να φτιάχνω τη λίστα με τα ζιπουνάκια (αλήθεια, τι είναι τα ζιπουνάκια?) και τα σελτεδάκια (επίσης δεν ξέρω τι είναι αλλά το άκουσα από την κολλητή μου που είναι φρεσκομαμά και το λέω κι εγώ)?

Και τα'λεγα εγώ ότι ο καιρός περνάει και δεν έχω χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

(εννοείται ότι κάνω πλάκα, ούτε 9 εβδομάδων δεν είμαι!)

Ξεκίνα από τώρα...γιατί το ελενας πάσχει από ιματισμό :lol::lol::lol::lol:

VxpTp3.png

lewJp3.png

Βρε κοριτσια διαβαζω αυτο που λετε για τον πονο και εχω μπερδευτει.Εγω στη σαλπιγγογραφια πονεσα πολυ μεχρι να μου βαλει τον κολποδιαστολεα.Μετα οταν εριχνε το υγρο το ενιωθα να περναει και ειχα πολυ ελαφρυ πονο πολυ λιγοτερο απο αυτο της περιοδου και μου ειπε οτι οι σαλπιγγες εχουν συμφυσεις.ΕΔω διαβαζω οτι πονανε στις συμφυσεις εγω ομως δεν πονεσα.Τυχαιο που ενας αλλος γιατρος που ειδε τη σαλπιγγογραφια ειπε οτι φαινονται ανοιχτες?

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Πού έκανες σαλπιγγογραφία?

Grow up and get a life!

Αggela32 ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ BUSCOPAN PLUS ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ VIBRAMYCIN 100mg ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΔΗΛΑΔΗ.

True Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΓΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 32 ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ 33 ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΠΑ ΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ :(:(:( ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ :):)

1956484dsh2s7o6cu.gif