Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γεννήθηκε η μικρή μου μπαλίτσα - δείτε την

Recommended Posts

Επιτέλους βρήκα κι εγώ λίγο χρόνο να γράψω για την ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου. Το Σάββατο 15/11/08 γέννησα την μικρή μου μπαλίτσα (τη λέμε έτσι γιατί έχει στρογγυλό κεφαλάκι σαν μπαλάκι). Αρχικά είχαμε κανονίσει με τον γιατρό να πάμε για πρόκληση στις 15/11/08 το πρωί καθότι είχανε περάσει οι μέρες μου και η μικρή δεν έλεγε να εμφανιστεί. Τελικά όμως, το τελευταίο βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου που είχαμε κανονίσει να μπούμε για πρόκληση, στις 3 σπάσανε τα νερά!! Η μπέμπα είχε αποφασίσει να μας κάνει την έκπληξη. Αμέσως μου ήρθαν όλα τα συμπτώματα του τοκετού: βλέννη, πονάκια, λίγο αίμα και φυσικά πλημμύρα από νερά. Αμέσως τηλεφώνησα στον γιατρό και τη μαία που βρισκόντουσαν ήδη στο μαιευτήριο για άλλη γέννα. Στις 4 βρισκόμουνα ήδη εκεί και αφού με ετοίμασαν μπήκα στις ωδύνες κατά τις 5. Στις 8:30 αντίκρυσα το μικρό μου κουταβάκι. Η εμπειρία της γέννας ήταν συγκλονιστική. Γέννησα φυσιολογικά, χωρίς τεχνητούς πόνους αλλά με επισκληρίδιο. Όλα πήγανε καλά τελικώς, αφού κατά τη διάρκεια των εξωθήσεων η μικρή σφηνώθηκε, οι παλμοί πεσανε στους 60 και άρων άρων πήγαμε στο χειρουργείο όπου αστραπιαία ο γιατρός προκειμένου να μην πάθει κάτι το μωράκι, χρησιμοποίησε βεντούζα. Δυσκολεύτηκε αρχικά να αναπνεύσει (εγώ για καλή μου τύχη δεν καταλάβαινα απόλυτα τη συνέβαινε, αλλιώς θα είχα τρελαθεί από την αγωνία μου), τελικώς όμως όλα πήγανε καλά και κρατώ σήμερα το μωράκι μου αγκαλίτσα, την μπαλίτσα μου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

1662403zft46btef8.jpg

ειναι απίστευτη !!!! να την χαίρεσται.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει η μαγουλίθρα σου!

Σωστό κουκλί!

Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!

1240552sasfxdtwt5.gif

Καθε μερα της να είναι καλύτερη απο την προηγούμενη!

η καλύτερη ευχή που διάβασα ποτέ... την κλέβω και στην αφιερώνω και εγώ :D

να την χαίρεστε είναι πραγματικά πολύ όμορφη της εύχομαι να είναι γερή και τυχερή στην ζωούλα της που μόλις ξεκίνησε. όχου ζηλεύω θέλω και άλλο μωρό κλαψ.!

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!