Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ .ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ 2-3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΗ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ 2000 ΤΜ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΕΤ (ΠΧ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ) ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20% ΣΤΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 12%ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΟΦΟ, ΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ... Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ, Η ΑΛΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ (ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ), Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ, ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ...Κ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩς ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 20% ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ(ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΞΙΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 600 ΕΥΡΩ. Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ. Κ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΞΟΡΜΗΣΗ...

Διαφημίσεις

Εγώ προσωπικά κατέληξα στο Prenatal κ διάλεξα την πιο ακριβή κούνια κ συρταριέρα με αλλαξιέρα κ μπανιερό Pali πουκατεβαίνουν κ τα κάγκελα κ το στρώμα, θα έρθουν από Ιταλία κ σύνολο με στρώμα στα 600 ευρώ. Να σημειώσω ότι την ίδια συρταριέρα που εκεί την είχε 235 την βρήκα σε άλλο καταστημα 380!

Iwz1p2.png 

Τα φτηνότερα σετ θα τα βρεις μονο στο ΙΚΕΑ και μετά λιγο ακριβότερα στο Mothercare. Στις βιοτεχνίες δεν ειναι φτηνά τελικα και τα σχέδια ειναι λιγο κιτς.

Τα φτηνότερα σετ θα τα βρεις μονο στο ΙΚΕΑ και μετά λιγο ακριβότερα στο Mothercare. Στις βιοτεχνίες δεν ειναι φτηνά τελικα και τα σχέδια ειναι λιγο κιτς.

Συμφωνώ όσον αφορά τα σχέδια που έχω δει στις βιοτεχνίες είναι όντως λίγο πίσω...

εγώ τελικά αποφάσισα να πάρω κάτι καλό μιας και το στυλ που ψάχνω δεν είναι πολύ εύκολο...κατέληξα είτε στο bebe-jou, είτε σε ένα απλό σετ της kitten όλο λευκό. Φυσικά θέλω να κοιτάξω και στα καταστήματα Laro, Lapin και Ηρα αλλά δεν ελπίζω να βρω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο.

Γενικά έχω κόλλημα να ΜΗΝ έχει πάνω αρκουδάκια, ζωάκια, κινούμενα σχεδιάκα και όλο αυτά τα μπεμπεδίστικα...θέλω κάτι πιο μοντέρνο οπότε μάλλον αυτά τα πληρώνεις κατιτίς πιο ακριβά. :(

gwggp2.png ISWTp2.png

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!!!

http://www.motherbaby.gr/home.htm

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ...ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΕ 320 ΕΥΡΩ Η ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΧΕΙ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE) ΠΑΛΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΟΥΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ 1.90 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΜΕ 600 ΠΕΡΙΠΟΥ .

ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ (ΕΙΜΑΙ 6,5 ΜΗΝΩΝ ) ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΩ

ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

ειναι το επομενο που σκεφτομουν να επισκεφτω το motherbaby.πες μας λεπτομερειες...αξιζει να παμε?μου εχουν ηδη στειλει τα προσπεκτους τους και εχς διαλεξει καποια σχεδιακια, αλλα ειμαι επιφυλακτικη.πες μας τι ειδες εκει...

Καλημέρα Κορίτσια

Προκαταβολικά θα ζητήσω συγνώμη για αυτό που θα γράψω ,χωρίς παρεξήγηση και πάντα γράφοντας την προσωπική μου γνώμη.

Επειδή πραγματικά μου....βγηκε η ψυχή να κάνω ένα μωράκι----δεν πάει να πει ότι εγώ το αγαπώ παραπάνω από εσάς ----το πρώτο που ψάχνω είναι ποιότητα ,προδιαγραφές ,ασφάλεια ,μετά το σχέδιο και τελευταίο μα τελείως τελευταίο την τιμή ....αποφεύγω σα τρελή τα τούρκικα -κινέζικα -και ότι άλλο πουλάνε σε μαγαζιά σαν και αυτό που γράφετε μαζί με jambo -mabo και κακό συναπάντημα ------Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να μην πάρω εγώ κάτι η ` να πάω σε ένα κυριλέ εστιατόριο και τα χρήματα να τα χαλάσω στο μωρό μου ...... Δεν νομίζω ότι αξίζει ..... η` τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ . Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πληρώνω 60μηνα nova (720 ευρώ το χρόνο) και να κάνω τσιγκουνιές στο κρεβάτι η` το στρώμα η` το κάθισμα αυτοκινήτου του μωρού

Και πάλι σας ζητώ συγνώμη ----αυτή όμως είναι η` γνώμη μου

Φιλιά πολλά

Κλαιρη

Κλαίρη δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, φυσικά και τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο ειδικά σε αυτά τα τρία προ'ί'όντα που ανέφερες αλλά να μην μας πιάνουν και κορό'ι'δα!Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι είχα δει στον κατάλογο του PREMAMAN μια κούνια και μια αλλαξιέρα που μου άρεσαν-από κοντά τελικά ήταν μάπα-που όμως τα χρέωναν συνολικά 250 ευρώ ακριβότερα από ότι στο επίσημο ευρωπαικό site της εταιρείας :evil::evil: Θέλω να πω με αυτό ότι το ακριβό δεν είναι πάντα και το πιο καλό-δυστυχώς.Τελικά κατέληξα στην κούνια της stokke η οποία είναι κορυφαία και από άποψη κατασκευής και design(μετατρέπεται από μικρό λίκνο, σε κούνια και μετά σε παιδικό κρεβατάκι!!).Και όλα τα υπόλοιπα θα τα παραγγείλω απο το εξωτερικό,είναι τουλάχιστον 20% φθηνότερα απο την <<φτωχοελλαδίτσα μας>> :mad::mad: Τώρα όσον αφορά τα κινέζικα,τούρκικα κτλ αν βρεις μία εταιρεία που δεν τα φτιάχνει εκεί πες και μένα σε παρακαλώ.Βέβαια σου εγγυάται κανείς αν δεις ταμπέλα πχ made in Greece ότι τα υφάσματα δεν τα έκανε εισαγωγή ο βιοτέχνης από την Κίνα???

.png

Κλαίρη δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες, φυσικά και τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο ειδικά σε αυτά τα τρία προ'ί'όντα που ανέφερες αλλά να μην μας πιάνουν και κορό'ι'δα!Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι είχα δει στον κατάλογο του PREMAMAN μια κούνια και μια αλλαξιέρα που μου άρεσαν-από κοντά τελικά ήταν μάπα-που όμως τα χρέωναν συνολικά 250 ευρώ ακριβότερα από ότι στο επίσημο ευρωπαικό site της εταιρείας :evil::evil: Θέλω να πω με αυτό ότι το ακριβό δεν είναι πάντα και το πιο καλό-δυστυχώς.Τελικά κατέληξα στην κούνια της stokke η οποία είναι κορυφαία και από άποψη κατασκευής και design(μετατρέπεται από μικρό λίκνο, σε κούνια και μετά σε παιδικό κρεβατάκι!!).Και όλα τα υπόλοιπα θα τα παραγγείλω απο το εξωτερικό,είναι τουλάχιστον 20% φθηνότερα απο την <<φτωχοελλαδίτσα μας>> :mad::mad: Τώρα όσον αφορά τα κινέζικα,τούρκικα κτλ αν βρεις μία εταιρεία που δεν τα φτιάχνει εκεί πες και μένα σε παρακαλώ.Βέβαια σου εγγυάται κανείς αν δεις ταμπέλα πχ made in Greece ότι τα υφάσματα δεν τα έκανε εισαγωγή ο βιοτέχνης από την Κίνα???

Συμφωνω απολυτα, και επειδη η δουλεια μου ειναι τα επιπλα και επειδη εισαγψ απο Ιταλια τα περισσοτερα πλεον τα φτιαχνουν Κινα μετα τα πανε Ιταλια βαζουν το made in Italy και εσυ τα βλεπεις και τα αγοραζεις ανεπιφυλαχτα. Βεβαια δεν ειναι ολα ετσι.

εμενα τα επιπλα της μπεμπας μας τα εφτιαξε ο πατερας μου(αυτη ειναι η δουλεια του).γιατι δεν κοιτας να στα φτιξει ενας επιπλοποιος?μπορει να ειναι πιο ακριβα αλλα σιγουρα τα αποτελεσμα θα ειναι πολυ διαφορετικο απο τα ετοιμα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Δεν έχετε άδικο ως αναφορά τα ταμπελακια made in κάπου όμως όταν το προϊόν έχει προδιαγραφές ,και είναι κάποιας σοβαρής εταιρείας (όπως τις stokke –perego –buggabo-bebe jou- ech)κάποια άκρη βρίσκεις ,ως αναφορά τα υφάσματα και τα ρούχα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΥΧΟ ,μόνο σε κάποια ελληνικής ραφής ..ελάχιστα

Όπως και παιχνίδια βεβαία -----

Επισκευτητε το σιτε http://www.efpolis.gr και μπητε στο μπανερ απόσυρσης στην Ε.Ε

Θα σοκαριστείτε ----το 90% των προϊόντων που αποσύρονται στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι παιδικά ρούχα –παιχνίδια και έπιπλα ----συμπεριλαμβάνονται και ΙΚΕΑ ……

Φιλιά πολλά πολλά

Κλαιρι