Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά την εμβρυομεταφορά και πριν την χοριακή

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου. Είναι η 2η προσπάθεια μου αυτή τη φορά με κατεψυγμένα και είμαι στην 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά. Πρόσπαθώ να δω συμπτώματα. έχω ένα βάρος χαμηλά και την πρώτη βραδυα, ξημερώματα της άλλης μέρα όταν πήγα τουαλέτα σκουπίστηκα και είδα λίγο αίμα το οποίο σταματήσε.

Έβαλα μια βλαστοκύστη και 2 μορίδια. Τι να πω , ο θεός από εκει και πέρα. 

Ποιες κοπέλες περιμένουν για χοριάκη ? Πως είστε ?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα loralora.. Σου εύχομαι να δεις μια τεράστια χοριακή και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Μην ψάχνεις να βρεις συμπτώματα, να ξέρεις οτι τα περισσότερα απο αυτά που νιώθουμε μετά την εμβρυομεταφορα είναι απο τα φάρμακα που παίρνουμε, τα οποία είναι ίδια με αυτά που εκκρίνει ο ίδιος ο οργανισμός μας σε περίπτωση εγκυμοσύνης!! 

Προσπαθησε όσο μπορείς να απασχολείσαι με κάτι άλλο ώστε να μην το σκέφτεσαι και να περάσουν γρήγορα οι μέρες!!

Είναι αυτες οι 12 μέρες ατελείωτες.Εντάξει πάω δουλειά,γραφείο και ξεχνιεμαι.Εσυ περιμένεις; Καμια κοπέλα που περιμένει να μοιραστουμε το στρες; 

Καλησπερα και απο μενα ευχομαι να βγει μια χοριακη μεγαλη.Εγω και στις δυο εξωσωματικες που εκανα σε καμια δεν ειχα κανενα συμπτωμα και τις δυο φορες εμεινα εγκυος και ειδικα στην δευτερη που ειχα και διδυμα δεν αισθανομουν τιποτα μονο συχνοουρια ειχα και αυτο το βραδυ περισσοτερο.Ασχετα βεβαια αν δεν προχωρησαν.Οποτε μην αγχωνεσαι,να εισαι ηρεμη,αισιοδοξη και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα.Περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, loralora είπε:

Είναι αυτες οι 12 μέρες ατελείωτες.Εντάξει πάω δουλειά,γραφείο και ξεχνιεμαι.Εσυ περιμένεις; Καμια κοπέλα που περιμένει να μοιραστουμε το στρες; 

Δεν περιμένω, αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχω περάσει τρία τέτοια 12ήμερα!! Εύχομαι σε λίγες μέρες να μας πεις τα ευχάριστα!!!! 

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας! 

Μπορείτε να κάνετε χρήση της ενότητας Θέλουμε να γίνουμε Γονείς, 

στο θέμα "Μετά την εμβρυομεταφορά"

http://www.parentscafe.gr/forum/topic/18818-meta-tin-emvryometafora/

έτσι ώστε όλες οι συζητήσεις για αυτό το θέμα να βρίσκονται εκεί! 

Εξαιτίας του ότι δημοσιεύσεις της ενότητας Θέλουμε να γίνουμε γονείς, που αφορούν περισσότερο την καθημερινή αγωνία για σύλληψη που βιώνουν δεκάδες μητέρες καθημερινά, λαμβάνουν πολύ μεγάλο χώρο στην βάση δεδομένων του parents.org.gr και κάνουν την αναζήτηση σημαντικών ιατρικών, παιδαγωγικών θεμάτων χρονοβόρα και δύσκολη, είναι επιτρεπόμενες στο parentscafe.gr έτσι ώστε να είναι ξεχωριστές οι βάσεις δεδομένων. 

Το επόμενο διάστημα θα απενεργοποιούνται και σταδιακά τα παλαιότερα αυτά θέματα που ακόμα υπάρχουν στο parents.org.gr

Εδώ  (στο parents.org.gr) θα θέλαμε να υπάρχουν συγκεντρωμένα κριτήρια όπως συνηθισμένα πρωτόκολλα και εξετάσεις ή πρακτικές στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή -

οτιδήποτε δηλαδή θα βοηθήσει τον μελλοντικό αναγνώστη πέραν από τον σημερινό. 

Συγκεκριμένα  

Οι εξής λόγοι συμβάλλουν στην μη ανάρτηση:
- το φόρουμ της ΕΕΕΓ δεν έχει δημιουργηθεί για να υποκαθιστά social media (όπως το facebook κλπ)
- η δεκαετής εμπειρία διαχείρισης έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι εφικτή η διατήρηση ενημερωτικού περιεχομένου (όπως το ορίζει το καταστατικό) ταυτόχρονα με την ύπαρξη/διαχείριση πολλών μηνυμάτων καθημερινών ανταλλαγών για θέματα που δεν αφορούν το σύνολο των αναγνωστών  (αλλά μόνο τα εκάστοτε μέλη που συζητούν το συγκεκριμένο διάστημα) στην ίδια βάση δεδομένων. 
[ Αυτός ήταν και ο λόγος διαχωρισμού των δυο ιστοσελίδων το 2009 κ η δημιουργία του parentscafe.gr ]
- το νομικό πλαίσιο περι δυσφήμισης /καταστατικό και η νομική μορφή της εταιρείας δεν προστατεύουν την εταιρεία από αγωγές για δυσφήμιση. Έτσι δεν είναι πια επιτρεπτές από 20/4/2017 οι δημοσιεύσεις που αποσκοπούν σε θετική ή αρνητική αξιολόγηση  “ο τάδε είναι εξαιρετικός / ο τάδε είναι κακός επαγγελματίας” επαγγελματιών ή επωνυμιών, όταν αυτές προέρχονται από νέα μέλη. 
Σταδιακά θα αρχίσουν να απομακρύνονται οι παλιότερες αξιολογήσεις επαγγελματιών - καθώς το φόρουμ λειτουργεί από το 2005 υπάρχουν αρκετές ακόμα αναρτημένες. Εάν γνωρίζετε την ύπαρξη αξιολόγησης η οποία θα έπρεπε να απομακρυνθεί εξαιτίας μη ορθότητας παρακαλούμε κάντε αναφορά της δημοσίευσης σε συντονιστή - υπάρχει τέτοιο πεδίο σε κάθε δημοσίευση. 

Παράδειγμα και Σύγκριση
Τι επιτρέπεται στο parents.org.gr  vs  Τι επιτρέπεται στο parentscafe.gr  
Ενημερωτικά θέματα vs  Προσωπικά θέματα 
Ιατρικά παιδαγωγικά αναπτυξιολογικά δημιουργικά, Εγκυμοσύνη vs Είμαι έγκυος ή όχι, Περίοδος, Χοριακή
Παθήσεις, υποστήριξη  vs   Καλημέρα/καληνύχτα, σχέσεις  (θέλω να χωρίσω αλλά δεν ξέρω)
Δεν επιτρέπεται δωρεά φαρμάκων εξωσωματικής vs   -
Δημοσιεύσεις δεν σβήνονται  vs  Δημοσιεύσεις των cafe που μετρούν χιλιάδες δημοσιεύσεις σβήνονται ανά τακτά διαστήματα

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας & σας ευχόμαστε καλή διαμονή στο Parentscafe.gr εάν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε για τις σκέψεις και ανησυχίες σας!

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

• 2 months later...

Καλησπέρα κοριτσια!Ειμαι καινουργια στο forum και θα ηθελα τα φωτα σας καθώς πιο παλιες απο μενα και οι περισσοτερες σαφως και πιο εμπειρες.Θα πω εν συντομια την ιστορια μου για να μην σας κουρασω.Εκανα πρωτη φορα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενες βλαστοκυστες την πεμπτη και τεσσερις μερες μετα εχω αρχισει να νιωθω αυτο το μουδιασμα στην κοιλια που με πιάνει παντα μια βδομαδα πριν αδιαθετησω..Εχω σκασει απ την στεναχωρια μου...Οι βλαστοκυστες εντωμεταξυ που μου εβαλαν ειναι μια αριστη και μια μετρια..Εχει τυχει σε καποια κοπελα κατι παρομοιο και τελικα να ήταν εγκυος;;;;Περιμενω εν αγωνιως τις απαντησεις σας

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια ειμαι σε τρομερο αγχος. Ειμαι στη  7η ημερα μετα την εμβρυομεταφορα και εχω ολα τα συπτωματα περιοδου απο χθες. Πρισμενο στηθος που εχω καθε μηνα που μου ρχεται η περιοδος και πονο απο κατω. Εχω τρελλαθει. Στη πρωτη μου εξωσωματικη που ηταν θετικο αλλα εξωμητριο δεν ειχα κανενα συπτωμα αλλα ουτε και στην 2η μου εγκυμοσυνη που εγινε φυσιολογικα, ειχα συπτωμα περιοδου. Ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι σε 2 μερες ειναι η μερα που θα μου ερθει η περιοδος. Εχει καποια κοπελα τετοιο συπτωπτωμα με θετικο αποτελεσμα? 

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια.Ηθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για ένα θεμα.Ισχυει πως μετά την έμβρυομεταφορα,λόγω των φαρμάκων που παίρνει η γυναίκα,αν κάνει τεστ εγκυμοσύνης θα δείξει θετικο;Είναι δεν είναι έγκυος; Δηλαδή είναι ανοφελο να κάνει μια κοπέλα τεστ μόνη της πριν τη χοριακη;Πάντα μιλάω για εξωσωματική φυσικά.Σας ευχαριστω πολύ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...