Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακόσμηση συσκευασίας μπομπονιέρας

marilita

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα !!!

Θα ήθελα λίγη βοήθεια κι αρκετή φαντασία για να τελειώσω με τις μπομπονιέρες!!! ΄Κάτι όμως δεν μου αρέσει και σίγουρα κάτι θέλει αλλαγή....΄μήπως η κορδέλα πιο χοντρή? Σας βάζω σχετική φωτό για να δείτε τι μπορούμε να κάνουμε ,,,,,, ψιλοαπογοητεύτικα πρέπει να πω γιατί τα πήρα με τόση χαρά και τώρα δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Μέσα στη σακουλίτσα θα μπεί η κούπα που έχω αγοράσει.

IMG_0266.jpg

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα marilita!

Nα χαίρεσαι την κορούλα σου (υποθέτω είναι κοριτσάκι ε?)

Θα σου μιλήσω σαν επαγγελματίας! Ασχολούμαι αρκετά με το θέμα (για χόμπι).

Λοιπόν, πρώτη φορά βλέπω τέτοια μπομπονιέρα που θυμίζει δώρο...

Εφόσον θα έχεις και κούπα θα μπορούσες να τυλίξεις μόνο την κούπα με αρκετό τούλι -φαντάσου ότι η κούπα είναι τα κουφέτα, όπως τις κλασσικές τις μπομπονιέρες π.χ. θα μπορούσες να έχεις 2 διαφορετικά χρώματα τούλι (άσπρο - φούξια) ή ότι άλλο θές... και διπλή κορδελίτσα και μια χαρά!

Αφού όμως έχεις αγοράσει τα σακουλάκια και σου φαίνονται "σκέτα"

μπορείς να πας στην αγορά να προμηθευτείς κάποιο μπιχλιμπίδι (υπάρχουν άπειρα σε πολλά σχέδια από ότι υλικό θέλεις)... Μπορείς να βάλεις και 2πλή κορδέλα που είπες και να περάσεις και χαντρούλες...

Αθήνα μένεις?? Γνωρίζεις που θα πας να προμηθευτείς αυτά τα υλικά?

Έχεις δίκιο μοιάζει με δώρο.... αλλά το προσκλητήριο είναι παρόμοιο βάζω φωτό στο τέλος - και μου είπε η πωλήτρια που επηρεάστηκα μαλλον αρκετα ότι θα είναι ωραία σεταρισμένο.... ουφ

IMG_0195.jpg

Ίσως να φαίνεται λίγο μπελάς αλλά θα σου πρότεινα να αλλάξεις τα κορδόνια-χεράκια της τσάντας με λευκή κορδέλα και να προσθέσεις μαζί με την φούξια κορδέλα μια πιο φαρδιά από λευκή οργάτζα.

Διαφημίσεις

Ίσως να φαίνεται λίγο μπελάς αλλά θα σου πρότεινα να αλλάξεις τα κορδόνια-χεράκια της τσάντας με λευκή κορδέλα και να προσθέσεις μαζί με την φούξια κορδέλα μια πιο φαρδιά από λευκή οργάτζα.

Πολυ καλη ιδεα.Και αν θελεις,τυλιξε την κουπα με τουλι ετσι ωστε να βγαινει απο την τσαντα :wink:

Kαλημέρα....Με το καλό η βάπτηση της μικρή σου πριγγίπησας

Λοιπόν λέω απλώς την γνώμη μου και αν δεν ταιριάζει με την δική σου μην στεναχωριθεις...Απλώς προσπαθώ με το δικό μου μάτι να διορθώσω οτι μου φαινεται παρέτερο...

Τα υλικά αποτι καταλαβαινω τα πήρες απο το πακέτο-ατλλας...

Ειχε πολλά ακόμα που μπορουσε να ταιριάξουν με αυτά.

Το προσκλητήριο...:Δεν ταιριάζει πουά στο πουά εκτός αν ειναι κόντρα χρώμα...Δηλαδή:Μια χοντρή λευκή η αλλη μονόχρωμη κορδέλα θα πήγαινε πιο πολύ...Εχεις τριχρωμία...Δηλαδή:Λιλά,ρόζ,φούξια.και το λευκό το οποίο όμως δεν ειναι χρώμα...Θα΄μπορούσες να δέσεις την κορδέλα σου οχι σταυρό αλλά να πιάνει την μεγαλύτερη πλευρά του κουτιού κάθετη δηλαδή...Το λουλουδάκι θα το αφαιρούσα και οταν θα εδενα την κορδέλλα πρώτα κόμπο μέσα της θα περνούσα και δυο μικρότερα κομματάκια απο πιο ψιλή κορδελίτσα λευκά και μετά θα εδενα τον φιόγκο.Προσπάθησε το για πλάκα.Ειναι πολύ ωραιο τελιεωμένο

Η μπομπονιέρα θέλει μεγαλύτερη κορδέλα πιο φαρδιά όπως ειπες και εσύ...

Αυτά!!!!!!!!!!!!Καλή επιτυχία

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Έλεγα κι εγώ να κάνω κουπες για μπομπονιέρες και ψάχνω να βρω σχέδια. Δώσε καμιά ιδέα. Αλλά για να μην ξεφύγουμε από το θέμα νομίζω ότι δεν θα μου άρεσε να παραλάβω μπομπονιέρα σαν δώρο. Ίσως θα μπορούσες να βρεις τούλι που είναι πουα ροζ - άσπρο για να είσαι εντός θέματος. Νομίζω ότι κάπου έχω δει. Ανάγλυφο ή σαν χιονισμένο το πουα. Δεν ξέρω αν σου δίνω να καταλάβεις.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Marilita

επειδη και εγω θελω να φτιαξω προσκληση κουτι θελω να σε ρωτησω πως κολλησες μεσα την καρτα με το κειμενο και πως εβαλες την κορδελα ετσι ωστε να κεινει το πακετο;;;;;

Έχεις τρεχάματα (ευχάριστα) βλέπω Marilita, για αυτό χάθηκες!!! :wink:

Η ιδέα της gripi για κορδέλες αντί για το σχοινάκι στο χερούλι είναι καταπληκτική! Έχεις πολλά κομμάτια να φτιάξεις; Εμένα μου αρέσει το ότι η μπομπονιέρα σας θα μοιάζει με δωράκι! Το είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά δεν το έκανα. Μπορείς να στολίσεις το τσαντάκι με παρόμοιες κορδέλες με αυτές της πρόσκλησης! Ακόμα και αυτοκόλητο με κάποιο αγαπημένο καρτούν μπορείς να κολλήσεις! Και μέσα καραμελίτσες και ένα γλυφιτζούρι να εξέχει από το σακουλάκι! Υπέροχες θα γίνουν, μη μου αγχώνεσαι!!! Αν θυμάμαι καλά, μένουμε κοντά! Έλα από δω να τις κάνουμε μαζί, θα χαρώ πολύ! Αλήθεια! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Έλεγα κι εγώ να κάνω κουπες για μπομπονιέρες και ψάχνω να βρω σχέδια. Δώσε καμιά ιδέα. Αλλά για να μην ξεφύγουμε από το θέμα νομίζω ότι δεν θα μου άρεσε να παραλάβω μπομπονιέρα σαν δώρο. Ίσως θα μπορούσες να βρεις τούλι που είναι πουα ροζ - άσπρο για να είσαι εντός θέματος. Νομίζω ότι κάπου έχω δει. Ανάγλυφο ή σαν χιονισμένο το πουα. Δεν ξέρω αν σου δίνω να καταλάβεις.

Κούπες μπομπονιέρες στην τιμή του 1,00-1,20€ μόνο στο jumpo βρήκα , αλλά νομίζω ότι και το elxis.gr πρέπει να έχει κάτι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : κατέληξε πρώτα στην συσκευασία της κούπας και μετά αγόρασέ τα όλα μαζί .... είδες τι τραβάω εγώ ουφφφφφ

Έχεις τρεχάματα (ευχάριστα) βλέπω Marilita, για αυτό χάθηκες!!! :wink:

Η ιδέα της gripi για κορδέλες αντί για το σχοινάκι στο χερούλι είναι καταπληκτική! Έχεις πολλά κομμάτια να φτιάξεις; Εμένα μου αρέσει το ότι η μπομπονιέρα σας θα μοιάζει με δωράκι! Το είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά δεν το έκανα. Μπορείς να στολίσεις το τσαντάκι με παρόμοιες κορδέλες με αυτές της πρόσκλησης! Ακόμα και αυτοκόλητο με κάποιο αγαπημένο καρτούν μπορείς να κολλήσεις! Και μέσα καραμελίτσες και ένα γλυφιτζούρι να εξέχει από το σακουλάκι! Υπέροχες θα γίνουν, μη μου αγχώνεσαι!!! Αν θυμάμαι καλά, μένουμε κοντά! Έλα από δω να τις κάνουμε μαζί, θα χαρώ πολύ! Αλήθεια! :D

Αγαπητή εμψυχώτρια souzy....

Μόνο εσύ δεν με "έκραξες" για το αποτέλεσμα.... χι χι χιι! Τόσες επισκέψεις στο σαιτ αυτό και τίποτα δεν έμαθα το βούρλοοοοο , πόσα παιδιά πρέπει να βαφτιστούν για να γίνω καλύτερη??????

Πάντως γλυφιτζουράκι θα βάλω μέσα και θα προσπαθήσω να το στερεώσω κάπως καλά για να φαίνεται ίσως.. Θα κάνω διάφορες απόπειρες και θα ανεβάσω το αποτέλεσμα για κοθς -κους και πιθανή αναβάθμιση!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ποιο κράξιμο, παιδί μου;;; Κανείς δε σε κράζει, αλλά μια και ρωτάς οι μαμάδες καταθέτουν και την ιδέα τους! Μια χαρά είναι κι έτσι, αλήθεια! Θα έχεις τέτοιες μπομπο και για τους μεγάλους ή μόνο για τα παιδάκια; Γιατί τα παιδάκια ΜΟΝΟ το περιεχόμενο θα εκτιμήσουν!!! Βάλτους και κανένα αυτοκόλλητο μέσα, ή ετικετούλες για τα τετράδιά τους... Ένα τρίωρο στα τζάμπο και θα ξετρυπώσεις πολλές ιδέες για τις μπομπο! Τις κούπες τις έχεις αγοράσει;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Marilita

επειδη και εγω θελω να φτιαξω προσκληση κουτι θελω να σε ρωτησω πως κολλησες μεσα την καρτα με το κειμενο και πως εβαλες την κορδελα ετσι ωστε να κεινει το πακετο;;;;;

Την πρόσκληση μέσα ίσως δεν την κολλήσω απλά λέω να την αφησω και πάνω από την πρόσκληση μάλλον θα βάλω ένα ριζόχαρτο με το όνομα ης μπέμπας - μην ρωτάτε όνομα δεν έχουμε καταλήξει!!!- . Όσο για την κορδέλα έκανα το εξής : Έκοψα 2 κορδέλες μια μικρή για οριζόντια και μια μεγάλη για το κάθετο σταυρό. Κόλησα στην συνέχεια τις κορδέλες πάνω στο κουτί γυρνώντας τις άκρες προς το πίσω μέρος - η κόλλα μόνο στις άκρες... . Έκοψα τρίτη κορδέλα ακόμη πιο μακρυα και αφού είχαν στεγνώσει οικόλες την επόμενη ημέρα έκανα έναν κανονικό φιόγκο... περνώντας την κορδέλα 3 από τις προηγούμενες . Αν δεν καταλαβαίνεις πες μου να βγάλω 2-3 φωτό βήμα βήμα για να καταλάβεις!!!

Ποιο κράξιμο, παιδί μου;;; Κανείς δε σε κράζει, αλλά μια και ρωτάς οι μαμάδες καταθέτουν και την ιδέα τους! Μια χαρά είναι κι έτσι, αλήθεια! Θα έχεις τέτοιες μπομπο και για τους μεγάλους ή μόνο για τα παιδάκια; Γιατί τα παιδάκια ΜΟΝΟ το περιεχόμενο θα εκτιμήσουν!!! Βάλτους και κανένα αυτοκόλλητο μέσα, ή ετικετούλες για τα τετράδιά τους... Ένα τρίωρο στα τζάμπο και θα ξετρυπώσεις πολλές ιδέες για τις μπομπο! Τις κούπες τις έχεις αγοράσει;

Αστειεύομαι για το κράξιμο.... αφού και εμένα δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα ... Τις μπομπονιέρες τις πήρα από jumpo. IMG_0049.jpgΌσο για την βοήθεια με τον αχαήρευτο που ΄εχω παντρευτεί σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια γι αυτό ξεκουράσου λίγο ακόμη , να είσαι φρέσκια και δροσερή!!!!!

Διαφημίσεις

Μην τους μπλέκεις τους άντρες σε τέτοια, να χαίρεσαι που δεν ανακατεύεται!

Οι κούπες είναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ, εγώ είμαι από φυσικού μου πάντα φρέσκια και δροσερή :lol: , οπότε στείλε πμ και έλα να φτιάξουμε τις μπομπο σας! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Kαλημέρα....Με το καλό η βάπτηση της μικρή σου πριγγίπησας

Λοιπόν λέω απλώς την γνώμη μου και αν δεν ταιριάζει με την δική σου μην στεναχωριθεις...Απλώς προσπαθώ με το δικό μου μάτι να διορθώσω οτι μου φαινεται παρέτερο...

Τα υλικά αποτι καταλαβαινω τα πήρες απο το πακέτο-ατλλας...

Ειχε πολλά ακόμα που μπορουσε να ταιριάξουν με αυτά.

Το προσκλητήριο...:Δεν ταιριάζει πουά στο πουά εκτός αν ειναι κόντρα χρώμα...Δηλαδή:Μια χοντρή λευκή η αλλη μονόχρωμη κορδέλα θα πήγαινε πιο πολύ...Εχεις τριχρωμία...Δηλαδή:Λιλά,ρόζ,φούξια.και το λευκό το οποίο όμως δεν ειναι χρώμα...Θα΄μπορούσες να δέσεις την κορδέλα σου οχι σταυρό αλλά να πιάνει την μεγαλύτερη πλευρά του κουτιού κάθετη δηλαδή...Το λουλουδάκι θα το αφαιρούσα και οταν θα εδενα την κορδέλλα πρώτα κόμπο μέσα της θα περνούσα και δυο μικρότερα κομματάκια απο πιο ψιλή κορδελίτσα λευκά και μετά θα εδενα τον φιόγκο.Προσπάθησε το για πλάκα.Ειναι πολύ ωραιο τελιεωμένο

Η μπομπονιέρα θέλει μεγαλύτερη κορδέλα πιο φαρδιά όπως ειπες και εσύ...

Αυτά!!!!!!!!!!!!Καλή επιτυχία

Μου άνοιξες μεγάλες δουλει΄ς και τρεχάματα κοριτσάκι!!! Ευχαριστώ για τις ιδέες επανέρχομαι με νέα προσχέδια ..... ότι άλλο σκεφτείται κολο-καλοδεχούμενο!!!!

Σ ευαχαριστω πολυ!!!

Μου αρεσουν πολυ οι κουπες.....γιατι δεν τις αφηνεις ετσι οπως τις εχεις τωρα; εννοω χωρις το σακουλακι;

Γιατί ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ.... Θα σου τζουγκρίσουν , θα σου σπάσουν θα φύγουν τα κουφέτα τα γλυφιτζούρια.. .... γίνει κατακλυσμός του ΝΩΕ και η κιβωτός θα τρακάρει με τις μπομπονιέρες και όλα αυτά τα τραγικά ... βέβαια έχει και το δίκιο της.

Επίσης τα έχω αγοράσει τα σακουλάκια και αν δεν θα χρησιμοποιήσω ο άνδρας μου θα με βάλει να τα φάω και μόλις έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!

Μην τους μπλέκεις τους άντρες σε τέτοια, να χαίρεσαι που δεν ανακατεύεται!

Οι κούπες είναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ, εγώ είμαι από φυσικού μου πάντα φρέσκια και δροσερή :lol: , οπότε στείλε πμ και έλα να φτιάξουμε τις μπομπο σας! :wink:

Φυσικά εκτός από φρέσκια και δροσερή είσαι και μετριόφρων !!!! Φιλιά θα στείλω πμ

μπορεις να πιασεις 2-3 κορδελες διαφορετικα χρωματα και να τις δεσεις μαζι φιογκο, μου φαινεται λιτο το φιογκακι αυτο, κατι να ειναι πιο πλουσιο

Ψάχνω να βρω κανα κορδελάκι στο σπίτι για να κάνω το πείραμα.... Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Κι εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα με το τσαντάκι marilita!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν βάλεις πιο πλούσια κορδέλα στο πιάσιμο και κρεμάσεις κανένα χαρτάκι με το όνομα της μικρής επάνω ή το κολλήσεις στο τσαντάκι θα είναι σπουδαίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι κούπες και τα δωράκια/γλυφιτζουράκια θα εκτιμηθούν πάρα πολύ!!!! Και θα είναι πιο εύκολο να το κρατάνε τα παιδάκια από τη σκέτη κούπα ...

Μου αρέσει πολύ...

Κι εμένα μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα με το τσαντάκι marilita!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν βάλεις πιο πλούσια κορδέλα στο πιάσιμο και κρεμάσεις κανένα χαρτάκι με το όνομα της μικρής επάνω ή το κολλήσεις στο τσαντάκι θα είναι σπουδαίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι κούπες και τα δωράκια/γλυφιτζουράκια θα εκτιμηθούν πάρα πολύ!!!! Και θα είναι πιο εύκολο να το κρατάνε τα παιδάκια από τη σκέτη κούπα ...

Μου αρέσει πολύ...

Ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Μετά από τόσες βαπτίσεις που έχεις κάνει η εμπειρία σου είναι δεδομένη !!!!!! και η γνώμη σου πολύ σημαντική!!!!!!! Θα κάνω δοκιμές και θα ανεβάσω φωτό

marilita...δεν σε κράζει κανεις...ζητάς γνωμη και γνωμη παιρνεις ...Ειμαι της αποψης να μου λένε κάτι διαφορετικό απο αυτό που εχω φτιάξει μόνο και μόνο μηπως μου ερθει κάτι φρέσκο στο μυαλό...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

να σε ρωτησω και κατι αλλο:

Την προσκληση μεσα σε τι χαρτι την εκτυπωσες; και τα καρτελακια με τα ονοματα των καλεσμενων απο τι χαρτι ειναι;;;

Σε ζαλισα;;