Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Μετά από ένα χρόνο προσπαθειών για εγκυμοσύνη, αποφάσισα να γράψω κ εγώ την ιστορία μου. Είμαι 31 ετών και ο άντρας μου 34.

Πέρυσι το Μάιο έκανα loop τραχήλου για κονδυλώματα(δεν ήταν ογκογόνα στελέχη ευτυχώς) και παράλληλα αφαίρεσα έναν μικρό πολύποδα στη μήτρα. Η περίοδός μου εμφανίστηκε κανονικά αρκετά γρήγορα και είναι σταθερή(28 ημερών, σπάνια 29). όπως ήταν πάντα και πριν την επέμβαση. Μέσα σε αυτό το χρόνο προσπαθειών μετακόμισα στο εξωτερικό λόγω δουλειάς του άντρα μου οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Έκανα εξετάσεις, υπέρηχο και ορμονολογικές, παίρνω εδώ και 5 μήνες φολλικό οξύ και σύμφωνα με τη γιατρό δεν πρέπει να ανησυχώ. Έχει κάνει κ ο άντρας μου σπερμοδιάγραμμα το οποίο ήταν φυσιολογικό, ευτυχώς γιατί ανησυχούσαμε επειδή πάσχει από διαβήτη τύπου 1. Η γιατρός λέει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο λογικά θα μείνω έγκυος. Ξέρω πως δεν έχω προφανή λόγο να ανησυχώ αλλά δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου και φοβάμαι ότι δε θα μου συμβεί ποτέ. Έχει καμία κοπέλα να μου πει κάτι παρόμοιο το οποίο είχε αίσιο τέλος να ανέβω λίγο;;

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Διαφημίσεις

Ειναι θεμα αντοχών της καθε μιας μας, ιστορία αισιόδοξη δεν εχω να σου πω. Εχω να σου πω ομως οτι πρεπει να κάνετε 1 σπερμοδιαγραμμα και εσυ μια αντιμυλλεριο ορμόνη, αν ειναι ολα καλα συνεχίζετε άφοβα και το μπεμπέ θα ρθει, αν πάλι δεν έχετε την υπομονη κάνετε μια σπερματέγχυση για να κερδίσετε χρόνο, χωρις ορμόνες. Αυτή ειναι η συνήθης πρακτική αν ένα ζευγάρι προσπαθεί 1 χρόνο.

Ενας χρόνος δε θεωρείται τόσο πολύ ώστε να ανησυχεις. Βαλε και το στρες από όλες τις αλλαγές, λογικό ακούγεται. Προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι για κάποιους μήνες και να χαλαρώσεις, όσο δύσκολο και αν ακούγεται.

On 24/6/2017 at 10:25 ΜΜ, Elina09 είπε:

Καλησπέρα σας! Μετά από ένα χρόνο προσπαθειών για εγκυμοσύνη, αποφάσισα να γράψω κ εγώ την ιστορία μου. Είμαι 31 ετών και ο άντρας μου 34.

Πέρυσι το Μάιο έκανα loop τραχήλου για κονδυλώματα(δεν ήταν ογκογόνα στελέχη ευτυχώς) και παράλληλα αφαίρεσα έναν μικρό πολύποδα στη μήτρα. Η περίοδός μου εμφανίστηκε κανονικά αρκετά γρήγορα και είναι σταθερή(28 ημερών, σπάνια 29). όπως ήταν πάντα και πριν την επέμβαση. Μέσα σε αυτό το χρόνο προσπαθειών μετακόμισα στο εξωτερικό λόγω δουλειάς του άντρα μου οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Έκανα εξετάσεις, υπέρηχο και ορμονολογικές, παίρνω εδώ και 5 μήνες φολλικό οξύ και σύμφωνα με τη γιατρό δεν πρέπει να ανησυχώ. Έχει κάνει κ ο άντρας μου σπερμοδιάγραμμα το οποίο ήταν φυσιολογικό, ευτυχώς γιατί ανησυχούσαμε επειδή πάσχει από διαβήτη τύπου 1. Η γιατρός λέει ότι μέσα στον επόμενο χρόνο λογικά θα μείνω έγκυος. Ξέρω πως δεν έχω προφανή λόγο να ανησυχώ αλλά δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου και φοβάμαι ότι δε θα μου συμβεί ποτέ. Έχει καμία κοπέλα να μου πει κάτι παρόμοιο το οποίο είχε αίσιο τέλος να ανέβω λίγο;;

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Kαλημέρα κορίτσι μου!!!Η ιστορία σου μοιάζει με την δικιά μου.Εχω πολυκυστικές ωοθήκες και έχω κάπως ασταθή κύκλο.Προσπαθούσαμε και μεις για 1 χρόνο και τίποτα.Τον Σεμπτέμβριο του 16 κάνω ορμονολογικές εξετάσεις και σπερμοδιάγραμμα και βγήκαν καλά.Είχε μείνει μόνο η σαλπιγγογραφία όπου δεν την έκανα γιατί λέω ας κάνω μια παύση από εξετάσεις και θα την κάνω από τον καινούργιο χρόνο.Μπορώ να σου πω ότι χαλάρωσα που βγήκαν καλές οι εξετάσεις.Μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος.Είχαμε 14 μήνες που προσπαθούσαμε.Ο καινούργιος μου γυναικολόγος λέει ότι μια γυναίκα πρέπει να προσπαθεί για 18 μήνες και μετά ψαχνόμαστε.Πραγματικά όταν ένα ζευγάρι δεν έχει θέματα και έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ο παράγοντας άγχος είναι μεγάλος.Να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά και τώρα που είναι καλοκαιράκι κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα ρθεί.Σου εύχομαι σύντομα με σποράκι στη κοιλίτσα σου!!!

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, arya30 είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου!!!Η ιστορία σου μοιάζει με την δικιά μου.Εχω πολυκυστικές ωοθήκες και έχω κάπως ασταθή κύκλο.Προσπαθούσαμε και μεις για 1 χρόνο και τίποτα.Τον Σεμπτέμβριο του 16 κάνω ορμονολογικές εξετάσεις και σπερμοδιάγραμμα και βγήκαν καλά.Είχε μείνει μόνο η σαλπιγγογραφία όπου δεν την έκανα γιατί λέω ας κάνω μια παύση από εξετάσεις και θα την κάνω από τον καινούργιο χρόνο.Μπορώ να σου πω ότι χαλάρωσα που βγήκαν καλές οι εξετάσεις.Μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος.Είχαμε 14 μήνες που προσπαθούσαμε.Ο καινούργιος μου γυναικολόγος λέει ότι μια γυναίκα πρέπει να προσπαθεί για 18 μήνες και μετά ψαχνόμαστε.Πραγματικά όταν ένα ζευγάρι δεν έχει θέματα και έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ο παράγοντας άγχος είναι μεγάλος.Να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά και τώρα που είναι καλοκαιράκι κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα ρθεί.Σου εύχομαι σύντομα με σποράκι στη κοιλίτσα σου!!!

Καλησπέρα!! Καταρχάς συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, δεν ξέρω αν έχεις ήδη γίνει μαμά αλλά μπράβο σου!! Πολύ ενθαρρυντική η ιστορία σου, μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο και σε μένα. Απλά ανησυχώ με όλα αυτά τα μικροπροβληματάκια που αναφέρω. Τώρα που είναι καλοκαίρι όπως λες και θα κατέβουμε Ελλάδα, θα δω και τον γυναικολόγο μου εκεί που όσο να ναι τον εμπιστεύομαι περισσότερο! Θα προσπαθήσω και να χαλαρώσω και ελπίζω να συμβεί! Θα σε ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...