Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιστοφίδης εξωσωματική - Εμπειρίες

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!! Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum.. 

Ειμαι στην αναζήτηση γιατρού για εξωσωματική και θα ήθελα αν κάποια έχει εμπειρία απο τον  Πιστοφιδη να μου πει τις εντυπώσεις της, έχω ακούσει πολύ καλα λόγια γι' αυτόν όσον αφορά τα χειρουργεία αλλά τίποτα όσον αφορά την εξωσωματική!! 

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Είναι κορυφαίος εγώ έπιασα με την πρώτη κ έχω μωρό τεσσάρων μηνών 28 ετών ήμουν πέρσι με μια ωοθηκη , η θεία μου έχει τρία παιδιά από αυτόν πριν είκοσι χρόνια, εκεί γνώρισε κ την κουμπάρα της που απέκτησε δίδυμα, η μητρια μου στα 45 έπιασε εκεί, η γυναίκα του αδερφού της το ίδιο.. Όμως δεν είναι καλός στη μαιευτικη αν πιάσεις που λογικά θα πιάσεις μαζί του να πας σε άλλον να σε ξεγεννησει. 

Elirene σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, τα λόγια σου είναι πολύ ενθαρρυντικά!! Εγώ θα ξεκινήσω από Σεπτέμβριο μαζί του για την 4η προσπάθεια, 1η με τον Πιστοφίδη, και είμαι πολύ αγχωμένη για το πως θα πάνε αυτή τη φορά τα πράγματα!!  Προσπαθώ βέβαια όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι ήρεμη... 

Τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε στην μαιευτική; Στο Ιασώ έγινε η προσπάθεια; 

• 3 χρόνια μετά...
On 5/7/2017 at 5:17 ΜΜ, Mariloux είπε:

Elirene σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, τα λόγια σου είναι πολύ ενθαρρυντικά!! Εγώ θα ξεκινήσω από Σεπτέμβριο μαζί του για την 4η προσπάθεια, 1η με τον Πιστοφίδη, και είμαι πολύ αγχωμένη για το πως θα πάνε αυτή τη φορά τα πράγματα!!  Προσπαθώ βέβαια όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι ήρεμη... 

Τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε στην μαιευτική; Στο Ιασώ έγινε η προσπάθεια; 

καλησπερα ηθελα να σας ρωτησω για το πιστοφιδη,πως πηγε μεινατε ευχαριστημενοι?πετυχατε μαζι του?ειχα ενα πρωτο ραντεβου μαζι του κ το σκεφτομαστε.

9 ώρες πρίν, preva είπε:

καλησπερα ηθελα να σας ρωτησω για το πιστοφιδη,πως πηγε μεινατε ευχαριστημενοι?πετυχατε μαζι του?ειχα ενα πρωτο ραντεβου μαζι του κ το σκεφτομαστε.

Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος πάνω από όλα και ύστερα εξαιρετος επιστήμονας, έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την αντιμετώπιση που είχα από όλη την ομάδα!!! Μετρημένος στα λόγια αλλά ο,τι κάνει το κάνει με απόλυτη σιγουριά!! Πετύχαμε δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια, πλέον τα ζιζάνια είναι 2 ετών, και έχω άλλες 4 βλαστοκυστες στην κατάψυξη!! Με το καλό εύχομαι, όπου και αν αποφασίσετε!! 

Διαφημίσεις

@preva τον έχω συμβουλευτεί για θέματα ενδομητρίωσης που τελικά μάλλον δεν έχω όπως μου είπε. Έχω την εντύπωση ότι η εξωσωματική δεν είναι ακριβώς ο τομέας ειδίκευσης του παρ’ όλο που την κάνει. Δεν μιλάω για δωρεά ωαρίων που εκεί λίγο-πολύ όλοι μπορούν να τη κάνουν τη δουλειά γιατί με «νεανικό» γενετικό είναι όλα πολύ πιο εύκολα. Σε κλασσική εξωσωματική όμως είναι καλός; Δεν ξέρω, μπορεί. Επίσης συνεργάζεται με το Institute of Life που επίσης δεν ξέρω τι λέει σαν κέντρο τελικά. Εσένα όμως πως σου φάνηκε;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...