Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίμα στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Ειμαι καινούργια στην παρέα σας!Ειμαι 7 εβδομάδων έγκυος,επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη μου από την 4η και ολας εβδομάδα γιατί γνωρίζω πολύ καλά το σώμα μου και το πως αυτό λειτουργεί.Εχω κάνει 2 υπερήχους,εχω ακούσει την καρδούλα του η οποία στην 6η εβδομάδα είχε 103 παλμούς μόλις.Τι συμβαίνει όμως...Προχθές ξεκίνησα να εχω κάποια καφέ υγρά,καθόλη την διάρκεια της ημέρας σε πολύ λίγη ποσότητα βέβαια.Να σημειώσω ότι ξεκίνησαν την ημέρα που κανονικά θα περίμενα περίοδο.Ο γυναικολόγος μου έδωσε τα ουτροτζεσταν 1 υπόθετο το πρωί και 1 το βράδυ.Δεν είδα κάποια αραίωση όμως στις καφέ αυτές εκκρίσεις.Σημερα λοιπόν,3 μέρες μετά τα καφέ υγρά και υπό θεραπεία ουτροτζεσταν,παρατήρησα πως μόλις πήγα στην τουαλέτα είχα και κόκκινο αίμα,σε μεγαλύτερη ποσότητα στο χαρτί όμως μόνο .Εχω ραντεβού αύριο με τον γυναικολόγο μου να δούμε τι συμβαίνει.Εχω φοβηθεί παρά πολύ και περνάω παρά πολύ δύσκολα γιατί ο άντρας μου λειπει στο εξωτερικό και εχω τρελαθεί.Θα εκτιμούσα πραγματικά την γνώμη σας,αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.Παντα η εμπειρια μιας γυναίκας που περνάει από αυτό το στάδιο μετράει λίγο παραπάνω ακόμα και από τον γιατρό.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Noelia94 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Ειμαι καινούργια στην παρέα σας!Ειμαι 7 εβδομάδων έγκυος,επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη μου από την 4η και ολας εβδομάδα γιατί γνωρίζω πολύ καλά το σώμα μου και το πως αυτό λειτουργεί.Εχω κάνει 2 υπερήχους,εχω ακούσει την καρδούλα του η οποία στην 6η εβδομάδα είχε 103 παλμούς μόλις.Τι συμβαίνει όμως...Προχθές ξεκίνησα να εχω κάποια καφέ υγρά,καθόλη την διάρκεια της ημέρας σε πολύ λίγη ποσότητα βέβαια.Να σημειώσω ότι ξεκίνησαν την ημέρα που κανονικά θα περίμενα περίοδο.Ο γυναικολόγος μου έδωσε τα ουτροτζεσταν 1 υπόθετο το πρωί και 1 το βράδυ.Δεν είδα κάποια αραίωση όμως στις καφέ αυτές εκκρίσεις.Σημερα λοιπόν,3 μέρες μετά τα καφέ υγρά και υπό θεραπεία ουτροτζεσταν,παρατήρησα πως μόλις πήγα στην τουαλέτα είχα και κόκκινο αίμα,σε μεγαλύτερη ποσότητα στο χαρτί όμως μόνο .Εχω ραντεβού αύριο με τον γυναικολόγο μου να δούμε τι συμβαίνει.Εχω φοβηθεί παρά πολύ και περνάω παρά πολύ δύσκολα γιατί ο άντρας μου λειπει στο εξωτερικό και εχω τρελαθεί.Θα εκτιμούσα πραγματικά την γνώμη σας,αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.Παντα η εμπειρια μιας γυναίκας που περνάει από αυτό το στάδιο μετράει λίγο παραπάνω ακόμα και από τον γιατρό.

Τα καφέ τα είχα και εγώ στις 8 εβδομάδες, ακριβώς την ημέρα που θα αδιαθετούσα. Ο γιατρός μού είπε να μην ανησυχώ διότι είναι κάτι σαν υπενθύμηση της περιόδου, μιας και τόσο εκείνη την ημέρα όσο και την προηγούμενη, είχα κουραστεί πολύ. Έκατσα ξάπλα πολύ καιρό από εκεί και έπειτα. Όμως εξελήχθηκε καλά μέχρι στιγμής δόξα τω Θεώ!!! Ωστόσο εγώ δε θα σου συνιστούσα να παίρνεις κολπικά τα utrogestan!!! Ίσως γι' αυτό και να είχες αίματα. Στη διάρκεια της εγκυμοσίνης, παρατηρούνται συχνά αιμοραγίες (μικρές ή μεγάλες) στον κόλπο λόγω ευαισθησίας. Μπορεί με τα χάπια να προκλήθηκε μια ακίνδυνη αιμοραγία. Γι' αυτό, δοκίμασε καλύτερα να τα παίρνεις από το στόμα.

Δεν νομίζω να είναι σημάδια παλλίνδρομης, διότι θα είχες και άλλα συμπτώματα..

Καλησπέρα είμαι και εγώ καινούργια εδώ μέσα. Την Σάββατο έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Για να επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη πήγα την Δευτέρα και έκανα β χοριακη και είχα 987,6 μονάδας. Την Πέμπτη όμως είδα λίγο καφέ στο σκούπισμα επειδή αγχοθηκα πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου και μου έδωσε utrogestan 1 πρωί 1 μεσημέρι και 1 βράδυ. Το βράδυ της ίδια μέρας είδα ροζ αιμαι καθώς βέβαια και την Παρασκευή το πρωί έγινε πάλι καφέ ενώ το μεσημέρι και έπειτα πάλι ροζ. Να σημειώσω ότι συνοδεύεται με πόνο. Έκανα και μο δεύτερη χοριακη την Παρασκευή και δεν είχαν τετραπλασιαστεί η μονάδες αλλά είχε 1856,7. Ενημερώσα τον Γιατρό μπυ και μου είπε να πάω την Δευτέρα για μια Τρίτη χοριακη! Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και έχω στεναχωρηθεί που δεν την βλέπω να εξελίσσεται σωστά. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία η γνωρίζεται κάτι να μου πείτε ; ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. Καλό Σαββατοκύριακο 

6 ώρες πρίν, eva.1. είπε:

Καλησπέρα είμαι και εγώ καινούργια εδώ μέσα. Την Σάββατο έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Για να επιβεβαιώσω την εγκυμοσύνη πήγα την Δευτέρα και έκανα β χοριακη και είχα 987,6 μονάδας. Την Πέμπτη όμως είδα λίγο καφέ στο σκούπισμα επειδή αγχοθηκα πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου και μου έδωσε utrogestan 1 πρωί 1 μεσημέρι και 1 βράδυ. Το βράδυ της ίδια μέρας είδα ροζ αιμαι καθώς βέβαια και την Παρασκευή το πρωί έγινε πάλι καφέ ενώ το μεσημέρι και έπειτα πάλι ροζ. Να σημειώσω ότι συνοδεύεται με πόνο. Έκανα και μο δεύτερη χοριακη την Παρασκευή και δεν είχαν τετραπλασιαστεί η μονάδες αλλά είχε 1856,7. Ενημερώσα τον Γιατρό μπυ και μου είπε να πάω την Δευτέρα για μια Τρίτη χοριακη! Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και έχω στεναχωρηθεί που δεν την βλέπω να εξελίσσεται σωστά. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία η γνωρίζεται κάτι να μου πείτε ; ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. Καλό Σαββατοκύριακο 

Εγώ δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις άλλη. Είναι αρκετή για να φανεί κάτι με υπέρηχο. Δεν οφελεί σε κάτι το να σου πούμε ότι έχεις αυτο ή εκείνο, γιατί μέχρι τη Δευτέρα θα τρελαθείς.. Καλύτερα να πήγαινες όμως κατευθείαν για υπέρηχο...

Γειά σας! Εγώ είμαι 6 μηνών, πρώτη κύηση. Μου συνέβει και σε μένα το ίδιο πράγμα. Βασικά εγώ είδα ένα πήγμα αίματος στην τουαλέτα και στη συνέχεια αίμα στο χαρτί και καφέ υγρά (οξειδωμένο αίμα είναι) για δυο ή τρεις μέρες. Αμέσως η γιατρός μου μου συνέστησε utrogestan 3 φορές την ημέρα. Μου είπε να τα πάρω όπως θέλω και τα πήρα μέχρι και τον 3ο μήνα. Βασικά εγώ το έπαθα γύρω στην 5η εβδομάδα πριν ακόμη επιβεβαιώσουμε την κύηση με υπέρηχο για την ανίχνευση καρδιακής λειτουργίας. (είχα πάει στην 4η και διαπιστώσαμε με υπέρηχο την εμφύτευση οπότε δεν έκανα χοριακή καθόλου). Στην 6η εβδομάδα που έκανα τον υπέρηχο η γιατρός είδε ότι όντως μου είχε συμβεί αποκόλληση και μου συνέστησε ξεκούραση, ύπνο και να αποφεύγω το περπάτημα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.. Η μπέμπα μάς "έκανε τη χάρη" να το παλέψει να μείνει μαζί μας. Γι' αυτό το μόνο που περνάει από το χέρι μας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να ξεκουραστούμε και να πάρουμε την προγεστερονούλα μας (utrogestan) για να βοηθηθούμε και οι δύο. Πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει κάτι άλλο από αυτό. Εύχομαι σε όλες από καρδιάς να υπάρξει μόνο θετική έκβαση αλλά και σε αντίθετη περίπτωση...να ξέρετε οτι η φύση ξέρει τη δουλειά της. ;) 

Διαφημίσεις

Eva μου μην αγχώνεσαι όσο μπορείς βέβαια.Εγω στην παλίνδρομη δεν είχα σταγόνα αίμα ούτε καφέ.Δεν είναι πάντα κακό σημάδι.Πιστεύω με ξάπλα και την προγεστερόνη θα πάνε όλα καλά!!!

Δεν είναι κάτι από το οποίο μπορεί να βγει συμπέρασμα, μην απελπίζεστε κορίτσια. Μπορεί να είναι όντως σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά μπορεί να μην είναι και απολύτως τίποτα. Είχα και αιμορραγία σε παλίνδρομη, και παλίνδρομη χωρίς προειδοποίηση, και εγκυμοσύνες που πήγαν καλά αλλά ξεκίνησαν με μικρο αιμορραγίες. Υπομονή μέχρι το ραντεβού με το γιατρό, και μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό

On 8/6/2017 at 10:47 ΜΜ, Noelia94 είπε:

Θα μας φαει αυτο το αγψος..Ελπίζω να πήγαν όλα καλά με το θεματακι σου.. Είχα και εγώ αιμορραγία στην 8η βδομάδα (νόμιζα ότι θ αδιαθετουσα) και τελικά ο γιατρός μου είπε ότι συνηθως δεν είναι τίποτα η αιμορραγία στην αρχή της κύησης.  (Τωρα ειμαι στον 7ο )Μπορεί να είναι οι ορμόνες της εγκυμοσυνης ή κολπική λοίμωξη κτλ..

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις αύριο θα ξέρω... Σήμερα δεν πονάω τόσο και το αίμα είναι πολύ λίγο.... Όσο περνάνε οι ώρες το άγχος μεγαλώνει... Τσάμπα τόσα λεφτά να γίνω ψυχολόγος μόνο τους άλλους κάνω καλά Χαχαχα !!! Εμένα με έχει φάει η αγωνία ..... ελπίζω όλες να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη !!! 

3 ώρες πρίν, eva.1. είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις αύριο θα ξέρω... Σήμερα δεν πονάω τόσο και το αίμα είναι πολύ λίγο.... Όσο περνάνε οι ώρες το άγχος μεγαλώνει... Τσάμπα τόσα λεφτά να γίνω ψυχολόγος μόνο τους άλλους κάνω καλά Χαχαχα !!! Εμένα με έχει φάει η αγωνία ..... ελπίζω όλες να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη !!! 

Μακάρι να πάνε όλα καλά. ! Περιμένουμε νέα σου !!:)

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Κορίτσια καλησπέρα είμαι 24 ετών και βρίσκομαι στη 5 βδομάδα της εγκυμοσύνης μου..  από τη Πέμπτη το βράδυ διαπίστωσα λίγο αίμα και ο γιατρός μου με έχει βάλει σε ακινησία παίρνω κανονικά τα φάρμακα μου αλλά σήμερα είδα λίγο κόκκινο αίμα μόνο όταν πάω στη τουαλέτα... Έκανα.εχθες μια β' χοριακη κ ήταν καλή κ αύριο θα πάω να κάνω άλλη μια αλλά ανυσηχω θέλω τη γνώμη σας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...