Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολυ συγκινητικο.......

Recommended Posts

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ!!!

Έγινε μια συνάντηση αρκετά μακριά από τη γη.

Είναι η ώρα για μια ακόμα γέννηση.

Είπαν οι άγγελοι γύρω από τον Κύριο:

«Αυτό το εξαιρετικό παιδί θα χρειαστεί πολλή αγάπη.

Η ανάπτυξη του πιθανόν θα είναι πολύ αργή.

Μπορεί να μην δείξει τις χάρες του.

Θα έχει επίσης ανάγκη από επιπλέον φροντίδα από τα άτομα

που θα συναντήσει εκεί κάτω.

Μπορεί ποτέ να μην τρέξει ή να γελάσει ή να παίξει.

Η σκέψη του μπορεί να δείχνει πως είναι πολύ μακριά.

Με πολλούς τρόπους δεν θα ανταποκρίνεται και θα είναι γνωστό σαν...

Παιδί με Ειδικές Ανάγκες.»

«Γι’αυτό ας προσέξουμε Κύριε που θα το στείλουμε.

Θέλουμε η ζωή του να είναι ευτυχισμένη.

Σε παρακαλούμε Κύριε, βρες αυτούς που θα κάνουν αυτή την εξαιρετική δουλεία για σένα.

Μπορεί να μην αναγνωρίσουν από την αρχή το ιερό διακόνημα που τους ανατέθηκε αλλά με αυτό το παιδί που τους στάλθηκε από Ψηλά θα γίνει η πίστη τους δυνατότερη και η αγάπη τους πλουσιότερη και πολύ σύντομα θα ξέρουν το προνόμιο που τους δόθηκε...

Το εξαιρετικό παιδί τους είναι,

Του Ουρανού Το Εκλεκτό Παιδί.»

.png .png

Διαφημίσεις

Το διαβασα καπου και ειναι πολυ ομορφο.Αφιερωμενο στα εκλεκτα παιδακια με τις ιδιαιτερες ικανοτητες και στις μανουλες που τα εχουν τα φροντιζουν και τα αγαπανε πολυ πολυ πολυ!!!!

.png .png

πράγματι πολύ όμορφη ιστορία και πολύ αληθινή. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλες αυτές τις μανούλες που έχουν αναλάβεια αυτή την δύσκολη αποστολή.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Διαφημίσεις

Το διαβασα καπου και ειναι πολυ ομορφο.Αφιερωμενο στα εκλεκτα παιδακια με τις ιδιαιτερες ικανοτητες και στις μανουλες που τα εχουν τα φροντιζουν και τα αγαπανε πολυ πολυ πολυ!!!!

ευχαριστούμε πολύ :)

και που να γνωρίσεις την μανούλα που το έγραψε, θα τρελαθείς, τέλεια από όλες τις απόψεις, από ευγένια τέλεια, από οικογένεια τέλεια, με τρία αγγελούδια γλύκα και προπάντων απλή προσιτή και άνθρωπος !!! Ήρθε πέρισυ από τη Κύπρο μόνο και μόνο για να μας δει, τους διαδικτυακούς φίλους της από το noesi.gr. Ήρθε με τον μικρό Αντρέα στο σπίτι μας και αν και είμασταν τελείως ξένοι εννοιωσα ότι ήρθε σπίτι μου η αδελφή μου...συγκινήθηκα πάλι!

Ντρέπομαι Νινέττα μου, ντρέπομαι...

Γκρινιάζω για χίλια δύο πράγματα σχετικά με τα παιδιά, ενώ υπάρχουν μανούλες που τα παιδάκια τους έχουν πραγματικά μεγαλύτερες ανάγκες... και δεν γκρινιάζουν καν !

Ειλικρινά :oops::oops::oops::oops::oops:

Αχ αντζελα μου χαιρομαι παρα πολυ που γνωρισες αυτη τη γυναικα θα ηθελα πολυ να ημουν στη θεση σου να τη γνωριζα και εγω.Πρεπει να εχει παρα πολλα χαρισματα σε σημειο που λες ειναι ανθρωπος ή ενας αγγελος που κατεβηκε στη γη.Με εχει συγκλονισει πολυ ο τροπος που γραφει αυτη η γυναικα-αγγελος.Σπανια ενας ανθρωπος μιλαει τοσο βαθια στην καρδια μου.

.png .png

Διαφημίσεις

Αλήθεια πολύ συγκινητικό, και πολύ αληθινό...

Ο Θεός να δίνει δύναμη στις μανούλες και τους μπαμπάδες που στέκονται με τόση αγάπη δίπλα σε αυτά τα εξαιρετικά παιδιά!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

• 4 weeks later...

Παρα πολύ συγκινητικό.

Ισως θα πρέπει όλοι μας να σκεφτόμαστε κάποιες στιγμές που γινόμαστε πολύ εγωιστές :oops: αυτές τις μανούλες και τους μπαμπάδες και βέβαια αυτά τα εξαιρετικά παιδιά που αντιμετωπίζουν την ζωή με τόση δύναμη, που όλοι μας θα ζηλεύαμε!!!

db0ip3.png

• 2 months later...
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ!!!

.............................................

«Γι’αυτό ας προσέξουμε Κύριε που θα το στείλουμε.

Θέλουμε η ζωή του να είναι ευτυχισμένη.

Σε παρακαλούμε Κύριε, βρες αυτούς που θα κάνουν αυτή την εξαιρετική δουλεία για σένα.

Μπορεί να μην αναγνωρίσουν από την αρχή το ιερό διακόνημα που τους ανατέθηκε αλλά με αυτό το παιδί που τους στάλθηκε από Ψηλά θα γίνει η πίστη τους δυνατότερη και η αγάπη τους πλουσιότερη και πολύ σύντομα θα ξέρουν το προνόμιο που τους δόθηκε...........

Ελισάβετ μου ! ...... δες εχω λόγια , εχω συγκινηθεί πολυ !όχι μόνο απο αυτό που διάβασα αλλα για την κουβέντα που είχαμε το πρωΐ ....... και να σου πω τι σκέφτομαι ; ότι οχι μονο ο Κωστής και ο Μαξιμούλης είναι απο τα εκλεκτά παιδιά του Θεού .... αλλα και εσυ είσαι ένα απο τα "πιο εκλεκτά παιδιά του Θεού" ........

Έυχομαι να είστε πάντα καλά και να έχεις πάντα αυτή την μοναδική δυναμη που μόνο εσυ ξέρεις που την βρίσκεις !!! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Αφροδιτουλα σ ευχαριστω παρα πολυ με συγκινησες.Ευχαριστω το θεο που υπαρχουν ακομα τοσο αληθινοι και αξιολατρευτοι ανθρωποι κοντα μου που ακουνε τις γκρινιες μου ,τα παραπονα μου,τη τσαντηλα μου αν θες ,την αγανακτηση μου και ενας απο αυτους τους ανθρωπους εισαι και συ.Τελος Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ αυτη τη μαννουλα που εγραψε σιγουρα με φωτιση θεου αυτο το μοναδικο κειμενο το οποιο το εχω γραψει με μεγαλα γραμματα και το εχω βαλει στο σαλονι του σπιτιου μου, οταν λυγιζω να το βλεπω και να λεω σε ευχαριστω θεουλη μου που αν και αναξια μου δωρησες αυτα τα δυο μοναδικα παιδακια μεσα απο αυτα να ζυμωθω και να γινω ενας καλυτερος ανθρωπος. :cry:

.png .png

Διαφημίσεις

Αφροδιτουλα σ ευχαριστω παρα πολυ με συγκινησες.Ευχαριστω το θεο που υπαρχουν ακομα τοσο αληθινοι και αξιολατρευτοι ανθρωποι κοντα μου που ακουνε τις γκρινιες μου ,τα παραπονα μου,τη τσαντηλα μου αν θες ,την αγανακτηση μου και ενας απο αυτους τους ανθρωπους εισαι και συ.Τελος Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ αυτη τη μαννουλα που εγραψε σιγουρα με φωτιση θεου αυτο το μοναδικο κειμενο το οποιο το εχω γραψει με μεγαλα γραμματα και το εχω βαλει στο σαλονι του σπιτιου μου, οταν λυγιζω να το βλεπω και να λεω σε ευχαριστω θεουλη μου που αν και αναξια μου δωρησες αυτα τα δυο μοναδικα παιδακια μεσα απο αυτα να ζυμωθω και να γινω ενας καλυτερος ανθρωπος. :cry:

Ελίσαβετ μου! ποιές γκρίνιες ; ποια παράπονα ; πια τσαντίλα ; .....

εγω θυμάμαι μόνο για τα δικά μου παράπονα ...... με τις φακές :lol:

Να είσαι πάντα καλά εσυ και όλες οι εκλεκτές μανούλες !

α! και κάτι άλλο : δεν είσαι μόνο για τον Κωστή και για τον Μαξιμο "ξεχωριστή" ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ! :):):)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Αφροδιτουλα μου δεν εχω λογια τι να πω :oops: ???????Σ αγαπω πολυ κοριτσακι μου να σαι παντα καλα να χαιρεσαι το αγορακι σου το μικρουλι αλλα και το μεγαλο σου αγορακι και να εισαι παντα ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηη.

.png .png

Ελισαβετ με συγκινησες πολυ κ δεν ειναι η πρωτη φορα σε εχω γνωρισει απο κοντα κ ενα εχω να πω οτι το χαμογελο σου φτανει ως τα ματια σου κοριτσι μου ......... κ αυτο για μενα τα λεει ολα.

Φιλακια κ καλη χρονια σε σενα κ στα αγγελουδια σου να εισαι παντα καλα.

Ντινακι μου καλο μου ντινακι να σαι καλα σ ευχαριστω πολυ .Εισαι και συ ενας απο τους ξεχωριστους ανθρωπους που εχω γυρω μου και αγαπω.Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο κουραγιο μου δινετε με τα λογακια που μου λετε κοριτσακια μου γλυκα.Σας ευχαριστω.Γλυκια μου ντινουλα να εισαι παντα καλα παντα ευτιχισμενη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και τα ομορφα σου τ αγορακια και αυτη καινουργια η χρονια να σου φερνει μονο χαρες και ευτυχια γιατι σου αξιζει

.png .png

• 2 weeks later...
  • Create New...