Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα.Χθες ανακαλυψα κατι τρυπουλες σε μια μπλουζα καλοκαιρινη του μικρου κ κοιτώντας το συρταρι ειδα κ ενα μαμουνακι (δεν καταλαβα βεβαια τι ειναι)Βαζω χειμωνα -καλοκαιρι σακουλακια με λεβαντα στα συρταρια....δεν ξερω τι αλλο να κανω.Κ γενικα θελω τι γνωμη σας χρησιμοποιειτε αντισκορικα στα ρουχα του παιδιου αυτα που φορα ,στην ντουλαπα δηλαδη οχι σε αυτα που αποθηκευονται.

Διαφημίσεις

Προσωπικά, ναι, κρεμάω μέσα στις ντουλάπες και βάζω μέσα στα συρτάρια αντισκοριακά τζελ, χειμώνα καλοκαίρι. Τρώει και τα βαμβακερά ο σκόρος.

Δηλαδη στην ντουλαπα-συρταρια που εχουν τα ρουχα που φορατε βαζεις κ αντισκορικο;Δεν ειναι επικινδυνο;Εγω εκει που βαζω μετα τα αεριζωπριν τα φορεσουμε

9 ώρες πρίν, HOPE77 είπε:

Δηλαδη στην ντουλαπα-συρταρια που εχουν τα ρουχα που φορατε βαζεις κ αντισκορικο;Δεν ειναι επικινδυνο;Εγω εκει που βαζω μετα τα αεριζωπριν τα φορεσουμε

Εκείνα που είναι μαζεμένα, τα πλένω και τα σιδερώνω πριν τα φορέσουμε, δλδ στην αλλαγή της σεζόν. Όμως στις ντουλάπες και στα συρτάρια δεν είναι και θεόκλειστα, παίρνουν αέρα. Εξάλλου, δε βάζω ναφθαλίνες...τζελ και πουγκιά λεβάντας βάζω. 

23 minutes ago, Lisbet said:

Εκείνα που είναι μαζεμένα, τα πλένω και τα σιδερώνω πριν τα φορέσουμε, δλδ στην αλλαγή της σεζόν. Όμως στις ντουλάπες και στα συρτάρια δεν είναι και θεόκλειστα, παίρνουν αέρα. Εξάλλου, δε βάζω ναφθαλίνες...τζελ και πουγκιά λεβάντας βάζω. 

Ευχαριστω για απαντηση .Τι να πω;Καινουριο σπιτι-ντουλαπες κ εχω τετοια κρουσματα.Εχω αλλαξει ποσα σπιτια κ παλια ως φοιτητρια κ αλλα κ ποτε δεν ειχα κατι κ τωρα που προσεχω

Διαφημίσεις