Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ???

vickypap

Recommended Posts

ειπα να ανοιξω ενα θεμα επειδη πλησιαζουμε στις γιορτες.εχετε καποιον αγαπημενο προορισμο ελλαδα η εξωτερικο?

εμεις παμε πολλα σ/κ το χειμωνα στον αγιο αθανασιο και φυσικα για σκι στο καιμακτσαλαν.μας αρεσει πολυ και ο παρνασσος αλλα πηγαμε μονο 2 φορες ως τωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Αγαπημενος μου προορισμος ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ! (μολις γυρισα απο ΣΚ εκει, δεν υπαρχει τιποτα πιο τονωτικο για μενα). Σε μιαμιση ωρα εισαι εκει, ειναι τοσο γραφικο, παραδοσιακο, οι βολτες στην παραλια, Κυριακη πρωι δεν συγκρινονται με τιποτα! Συνδιαζει τα παντα, μπορεις να κανεις τα παντα, εχει απιστευτους ξενωνες, ειναι παραδοσιακο και μοντερνο μαζι, εχει καταπλητκτικο φαγητο, ειναι παντος καιρου!!!!! Ας με σταματησει καποιος!!

Σε μια δυο βδομαδες θα ξαναπαω... Μακαρι να γινοταν να ζησω εκει!!

Καλημέρα!

και εγώ αυτό σκεφτόμουν και έβαλα θέμα στο "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" :)

Θέλουμε να πάμε σ/κ οικογενειακώς..ο Αγ. Θανάσιος πού είναι?Είναι όμορφα εκεί?

δεν το σκεφτηκα καθολου το θεμα διακοπες δεν παω καλα!!!!!!!!!

ειναι κοντα στην εδεσα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

το χωριο εχει σχεδον μονο ξενωνες και ταβερνες.κατι λουκανικα παιδια αλλο πραγμα.τα σαλια μου τρεχουνε.

περυσι ειχαμε κλεισει να παμε και τελικα πηγα διακοπες στο γεννεσις με αποκολληση.πηγε ομως ο κουνιαδος μου με την συννυφαδα μου και μου εφεραν λουκανικα.καθε φορα που ετρωγα ειχα αιμορραγια και αποκολληση.απο τοτε δεν ξανα εφαγα.εχω ακομα στην καταψυξη τωρα που το σκεφτομαι...

παντως φετος που δεν ειμαι εγκυος θα σκασω στο λουκανικο!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ jean Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Ναύπλιο και πάλι Ναύπλιο για όλες τις εποχές! Τα συνδυάζεις όλα...!!!

Βόλτες στη παλιά πόλη, καφεδάκι στη παραλία ή στη κεντρική πλατεία...

Το μεσημέρι φαγητό σε όμορφα ταβερνάκια στα στενά ή για ψάρι στη παραλία... (κυρίως το καλοκαίρι)

Διαμονή άστα να πάνε..που να πρωτομείνεις, πανέμορφοι παραδοσιακοί ξενώνες αλλά και ακριβά ξενοδοχεία για όσους μπορούν να διαθεσουν για λίγες μέρες!

Αχ βρε Jean να ξερες τι μου θυμισες!

Παμ αυτο που σου θυμισα ήταν ομως χαρουμενο! Ειναι υπεροχο οταν οι αναμνησεις μας ειναι καλες...

Μειναμε στον Ψαρομαχαλλα σ' αυτην εδω την πανσιον, στο δωματιο-σοφιτα της 3ης εικονιτσας

http://www.pensioneleni.gr/

ωραίο το Ναύπλιο ...απλώς μου ήρθε περισσότερο για βουνό και όχι θάλασσα..είμαι βουνίσια τί να κάνουμε! :)

Θα κοιτάξω πάντος και για Ναύπλιο..έχετε κάποιον οικογενειακό ξενώνα να προτείνετε?

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Παμ αυτο που σου θυμισα ήταν ομως χαρουμενο! Ειναι υπεροχο οταν οι αναμνησεις μας ειναι καλες...

Μειναμε στον Ψαρομαχαλλα σ' αυτην εδω την πανσιον, στο δωματιο-σοφιτα της 3ης εικονιτσας

http://www.pensioneleni.gr/

Βεβαίως και ήταν χαρούμενο! Γλυκές αναμνήσεις! Το Ναύπλιο ήταν ένας αγαπημένος προορισμος για μένα και για τον Νίκο πολύ αγαπημένος, συμφωνούσαμε πάντα με τη μία..... ειχαμε μείνει σε πολλούς ξενώνες....

Τον τελευταίο που θυμάμαι είναι αυτός... http://www.allotino-pension.gr/

αγαπημένος προορισμός δικός μου, δικός του και των παιδιών έγινε από το περασμένο καλοκαίρι ένα χωριουδάκι... Mauterndorf το λένε.... θα μπορούσα να ζήσω για πάντα εκεί... κι εγώ και εκείνος και τα μικρά...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Αγαπημενος μου προορισμος ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ! (μολις γυρισα απο ΣΚ εκει, δεν υπαρχει τιποτα πιο τονωτικο για μενα). Σε μιαμιση ωρα εισαι εκει, ειναι τοσο γραφικο, παραδοσιακο, οι βολτες στην παραλια, Κυριακη πρωι δεν συγκρινονται με τιποτα! Συνδιαζει τα παντα, μπορεις να κανεις τα παντα, εχει απιστευτους ξενωνες, ειναι παραδοσιακο και μοντερνο μαζι, εχει καταπλητκτικο φαγητο, ειναι παντος καιρου!!!!! Ας με σταματησει καποιος!!

ΚΙ εγω το λατρευω το Ναυπλιο :P

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Και εμένα είναι από τις αγαπημένες μου εξορμήσεις το Ναυπλιο. Είναι κοντά στην Αθήνα, είναι πανέμορφο συνυάζει ότι στύλ θέλεις και έχω πάει και Χριστούγεννα όπου ήταν πανέμορφα στολισμένο, έκανε αρκετό κρύο και όλη η ατμόσφαιρα μύριζε αναμένο τζάκι. Ήταν τέλεια.

Kiki + George = Panagiotis + Maria