Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες,..........

Recommended Posts

Καλησπερα σας κοριτσια μου!!! Μπαινω πρωτη φορα δεν ξερω πως λειτουργει... Θελω να σας πω κατινπου μιυ συμβαινει ειμαι 15 βδομαδων εγκυος μπηκα στον στον 4ο... Το μωρο μου .. Η κοριτσαρα μου εχει προβλημα με την καρδια και πρεπει να σταματησω... Το σαββατο θα παρω το χαπι... Ειναι ακομη μεσα Μου... Δεν θελω να την αφησω... Σας ετυχε.. ???? Μετα απο μια αποβολη μπορεις να μεινεις ευκολα παλι??? Δεν θα το ξεχασω ποτε ...!!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Ευχομαι ο θεός να σου δώσει δύναμη να το ξεπεράσεις!!! Οτι κ να πω ειναι λιγο!!!σου ευχομαι μονο χαρές απο εδώ κ πέρα!!!ελπιζω τωρα που σου στέλνω να είσαι λιγο καλύτερα!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

καλισπερα. Ειμαι καινουρια στο φορουμ.εγω ειχα δυο παλιδρομεςκστην πρωτη ακουσα την καρδια του αλλά πεθανε στην κοιλια οποτε αναγκαστηκα να σταματησω την κυησητην δευτερη φορα δεν προχωρουσε ηεγκυμοσυνη.αποτοτε έχω κανει απειρεσ προσπάθειες. Αλλα δενειχα αποτελεσμα. Τωρα προσπαθω ξανα ελπιζω νατα καταφερω.κωσταντινακι μετο καιρο θα το ξεπερασεις σου ευχομαι οτι καλυτερο.το ποιο σημαντικο ειναι να δεις με εξετασεις γιατι σου συμβαινει αυτο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...