Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΡΙΕΜΑΙ

Recommended Posts

γειά σας και εσάς. σας έχει τύχει να μπαίνετε στο φόρουμ και να μην βρίσκετε ούτε θέμα για να απαντήσετε ή έστω να συμμετέχετε αλλά ούτε και άνθρωπο στο τσάτ να πείτε μια καλημέρα βρε αδερφέ! εγώ αυτό κάνω απ΄το πρωί ψάχνω άλλα τίποτα. Ετσι λοιπόν είπα να γράψω εδώ και κάθε φορά που δεν έχω που να απευθυνθώ θα γράφω εδώ ότι κουταμάρα μου κατέβει για να ξεσκάω απ τη δουλειά. άλλος κανείς?

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγω σήμερα πολύ! μπαίνω συνέχεια αυτές τις μέρες γιατί εδώ και 10 μέρες σταμάτησα από τη δουλειά με σκοπό να επιστρέψω σε 15 μήνες! Εχω βαρεθεί λοιπόν τα πάντα ... ελπίζω με το μωρό να έχω ασχολία... αλλά μέχρι να έρθει? Τα τελευταία 12 χρόνια το μεγαλύτερο συνεχόμενο διάστημα που έχω σταματήσει απο τη δουλειά είναι 3 εβδομάδες για διακοπές! Σήμερα με έχει πιάσει η μελαγχολία της Κυριακής χωρίς να δουλεύω τη Δευτέρα! Να ανοίγαμε κανένα τόπικ που θα φουντώσει? αλλα τι?

ssttaa

Διαφημίσεις

α ωραια εδω θα ερχομαι οταν δεν βρισκεται κανεις στο τσατ :D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Kαλημέρα.Δεν είναι ψυχή στο τσάτ (ε τετοια ωρα ποιος να είναι; :roll: ) και περασα απο εδω :D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

καλημέρα είμαι χάλια στάχτη στο κρύωμα κόλλησα απ τα μικρά δεν έχω κοιμηθεί καθόλου μια ο ένας μια ο άλλος μια η μύτη μου χάλια και είμαι και στη δουλειά και είμαστε με αντιβίωση όλη εκτός από τον μπαμπά.

και επειδή όπως προείπα βαριέμαι και τώρα θα αποχωρήσω χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

καλημέρα είμαι χάλια στάχτη στο κρύωμα κόλλησα απ τα μικρά δεν έχω κοιμηθεί καθόλου μια ο ένας μια ο άλλος μια η μύτη μου χάλια και είμαι και στη δουλειά και είμαστε με αντιβίωση όλη εκτός από τον μπαμπά.

καλημέρα!!!

τά ίδια και εμείς!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

sk.margaret, για λιγο δεν σε προλαβα, στο τσατ.Τουλαχιστον να χαλουσαμε την παραδοση, να μην λεμε συνηχως, οποτε μπαινω πρωι στο τσατ δεν βρισκω ψυχη. Αλλα σημερα το ειπα και εγω...Θα σας τα πω απο εδω..χαχαχ Ξυπνησαμε πρωι για το σχολειο αλλα αδικα πηγαμε , θα εχουν συμβουλιο οι νηπιαγωγοι και γυρισαμε παλι σπιτι.Τωρα τι κανουμε?πως περνα η μερα?τι καλα να κοιμομασταν λιγο παραπανω?και εχει πολυ κρυο, σημερα ανακαλυψε ο μικρος τον καπνο που βγαζουμε απο το στομα οταν εχει κρυο..ετσι το περιεγραψε το πρωι.και κατι αλλο..ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

69Dzp3.png

06pBp2.png

sk.margaret περαστικά, καλύτερα που κολλήσατε όλοι μαζί εκτός του μπαμπά για να έχετε και κάποιον να σας φροντίζει. Για φαντάσου να το περνάγατε ένας ένας ξεχωριστά... Έχω απορία, πώς προλαβαίνετε να βαριέστε; θα ήθελα και εγώ να βαριέμαι αλλά δεν έχω χρόνο ούτε για αυτό...

6WqHp3.pngUVK9p3.png

και εχει πολυ κρυο, σημερα ανακαλυψε ο μικρος τον καπνο που βγαζουμε απο το στομα οταν εχει κρυο..ετσι το περιεγραψε το πρωι.και κατι αλλο..ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙ

Μίλαγα σήμερα με μια φίλη μου από Θεσσαλονίκη και μου έλεγε επίσης πόσο κρύο κάνει ενώ εδώ ακόμα τίποτα!!! Σήμερα συγκεκριμένα, καθόμουν το πρωί για καφεδάκι στο μπαλκόνι και φόραγα απλά μια μακρυμάκνικη πιτζάμα!!! Είχε πάλι υπέροχο καιρό!!! Μεγάλη αντίθεση Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

καλημέρα σε όλους σήμερα άργησα είχα δουλειά και ήταν εδώ το αφεντικό ως συνήθως λείπει ή φεύγει νωρίς οπότε βαριέμαι να δουλέψω φίλη Ειρήνη μόνο εδώ βαριέμαι στο σπίτι δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. filaki και εδώ ο καιρός μας έχει τρελάνει δύο μέρες πριν ήταν καταχείμωνο και γιαυτό αρρωστήσαμε ενώ τώρα πάλι είναι καλοκαιράκι. Μας έχει πεθάνει πως να μην αρρωστήσουμε? έχουν πελαγώσει οι εποχές, χάος....... :twisted:

:lol: επειδη εχουμε διαλειμα και βαριεμε και γω τωρα μηπως μπορειτε να μου πειτε πως βαζετε στο κειμενο σας κατι που ειπε καποια αλλη κοπελα επειδη ειμαι ασχετη εντελως?

Διαφημίσεις

:lol: επειδη εχουμε διαλειμα και βαριεμε και γω τωρα μηπως μπορειτε να μου πειτε πως βαζετε στο κειμενο σας κατι που ειπε καποια αλλη κοπελα επειδη ειμαι ασχετη εντελως?

πατάς το κουτί που γράφει quote σου εμφανίζει το κείμενο και γράφεις από κάτω ότι θέλεις ή σβήνεις και κρατάς μια φράση....

Πατάς το κουμπί QUOTE του χρήστη που θες και στο βγαίνει στην απαντηση, έτσι μπορείς να γράψεις απο κατω οτι θες.

Αχ ποσο βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα μωράκι μου βγες επιτέλους :!::!::!::!::!:

Πατάς το κουμπί QUOTE του χρήστη που θες και στο βγαίνει στην απαντηση, έτσι μπορείς να γράψεις απο κατω οτι θες.

Αχ ποσο βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα μωράκι μου βγες επιτέλους :!::!::!::!::!:

πλησιάζει καλέ απ ότι είδα στο τικεράκι άρα τώρα ξεκουράσου γιατί θα σου χρειαστούν όλες οι δυνάμεις σου, φιλιά με καλή ώρα :roll:

Είμαι πολύ καλά σήμερα.Στο chat ψυχή τέτοια ώρα οπως πάντα.

Αφορμή που είμαι πολύ καλά το διπλό που πήραμε εχθές στο Μιλάνο :Dhttp://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8982

Α και ξύπνησα και το παιδί όταν μπήκε το γκόλ :roll: αλλά ξανακοιμήθηκε αμέσως ευτυχώς :D

καλημέρα και εγώ είμαι πολύ καλά γιατί αύριο φεύγω ταξιδάκι και θα επανέλθω την Τρίτη ή την Τετάρτη θα τα ξαναπούμε τότε καλά να περνάτε.....

Ευχαριστώ! Μέχρι τη Δευτέρα θα το εχω βγάλει θέλει δεν θέλει!

Αχ με το καλό το παιδάκι σου, γερο κ ευτυχισμένο!!

Κι εγώ δεν δουλευω τωρα και ειμαι όλη μέρα σπιτι και βαριεμαιι.. Σήμερα πηγα μια βόλτα και πηρα μια πιζαμα και μια νυχτικιά για το μαιευτηριο.. Ετοιμάζω τσάντα σιγά σιγά και όλο και κάτι καινουργιο σκετομαι να πάρω μαζι μου...

wQuw.jpg.png

Είμαι πολύ καλά σήμερα.Στο chat ψυχή τέτοια ώρα οπως πάντα.

Αφορμή που είμαι πολύ καλά το διπλό που πήραμε εχθές στο Μιλάνο :Dhttp://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8982

Α και ξύπνησα και το παιδί όταν μπήκε το γκόλ :roll: αλλά ξανακοιμήθηκε αμέσως ευτυχώς :D

Χαχα, ναι συγχαρητηρια για χθες Βαζελάκι, εδώ εγώ που δεν ειμαι βαζελος φωναξα στο γκολ, κατα ποσον εσυ.. Και ισοπαλια η κυπρος τι άλλο θελετε!!

wQuw.jpg.png