Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Με έχει πιάσει πανικός!!!

Recommended Posts

Εχω πανικοβληθεί και αν δεν μιλήσω κάπου θα σκάσω...Ψηλαφώντας το στήθος μου ανακάλυψα ενα μικρό ογκίδιο...Το είχα δει και παλαιότερα αλλα νόμιζα ότι ήταν σπυράκι γιατι πιέζοντας το εβγαζε υγρό. Απο τότε δεν του έδωσα σημασία αλλα τώρα έχει μεγαλώσει και με πονάει....Εκλεισα ραντεβού αυριο το βράδυ με τον γυναικολόγο μου αλλα το μυαλό μου πηγαίνει στο κακό!!!Διάβασα και στο ιντερνετ διαφορα και με εχει πάρει απο κάτω...Τρέμουν τα χέρια μου τώρα που σας γράφω, μου μπήκαν ασχημες ιδεες στο μυαλο μου και παρότι ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος εχω ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ......Λέτε να είναι κατι κακο; Αχ παναγία μου τι θα κάνω;

Διαφημίσεις

Εχω πανικοβληθεί και αν δεν μιλήσω κάπου θα σκάσω...Ψηλαφώντας το στήθος μου ανακάλυψα ενα μικρό ογκίδιο...Το είχα δει και παλαιότερα αλλα νόμιζα ότι ήταν σπυράκι γιατι πιέζοντας το εβγαζε υγρό. Απο τότε δεν του έδωσα σημασία αλλα τώρα έχει μεγαλώσει και με πονάει....Εκλεισα ραντεβού αυριο το βράδυ με τον γυναικολόγο μου αλλα το μυαλό μου πηγαίνει στο κακό!!!Διάβασα και στο ιντερνετ διαφορα και με εχει πάρει απο κάτω...Τρέμουν τα χέρια μου τώρα που σας γράφω, μου μπήκαν ασχημες ιδεες στο μυαλο μου και παρότι ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος εχω ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ......Λέτε να είναι κατι κακο; Αχ παναγία μου τι θα κάνω;

Ηρέμησε καλή μου :(

Μην προκαταβάλλεσαι άσχημα, κάτσε να σε δει ο γιατρός σου...

Δε θα είναι τίποτε μάλλον... Πολλές φορές διαβάζοντας στο ίντερνετ νομίζουμε πως έχουμε όλες τις ασθένειες... Κουράγιο...

ηρεμησε κούκλα και μείνε ψύχραιμη όσο μπορείς...δύσκολο το ξέρω...

απο το internet βλεπουμε πολλά μπορεί όμως να είναι και τελείως λάθος!

Δες πρώτα το γιατρό σου και να δείς οτι όλα θα πανε καλα.

Καλά αποτελέσματα και μη στεναχωριεσαι

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Μην προτρέχεις και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Ηρέμησε καταρχήν και αντιμετώπισε το ψύχραιμα. Θα σου πρότεινα μέχρι την προγραμματισμένη επίσκεψη στον γιατρό σου να προσπαθήσεις να το ξεχάσεις. προσπάθησε να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Και κυρίως να έχεις θετική ενέργεια. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Περιμένουμε νέα σου ......

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Μην αγχώνεσαι κούκλα μου. Μπορεί να είναι κύστη, ο γιατρός σου θα το δει, θα κάνεις και έναν υπέρηχο και θα δεις πως δεν θα είναι τίποτα τελικά. Ψυχραιμία και θετική σκέψη :D

Διαφημίσεις

Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε!!!!Μην βαζεις ασχημα με το μυαλο σου!!Πανε δες τι θα σου πει πρωτα!!Προς το παρον απασχολησε το υπεροχο μυαλουδακι σου με κατι αλλο!!! :D:D:D

Μακάρι να μην ειναι τίποτα...Εχω περάσει πολλά και με δικια μου παλαιότερη αρρώστεια με τρία χειρουργεία αλλα και με τον μπαμπα μου που εδω και 4 χρονια παλεύει με τον καρκινο...Δεν μοιρολατρώ. Απλα μερικές φορές σπάω και εγω και χάνω το κουράγιο μου. Ειμαι δυνατή και ότι και να ειναι θα το αντιμετωπίσω. Θέλω να σκέφτομαι ομορφα πράγματα παραδείγματος χάρη αυτο που μου είπε η δασκάλα του γιου μου στο νηπιαγωγείο το πρωί: ο γιος μου στην γιορτή των χριστουγέννων θα έχει 2 ρόλους του Ιωσήφ και του Αγιου Βασίλη!!!!! Εχω λοιπόν πολλη δουλεια να κάνω, να βρω στολές, να κανουμε προβες, να τον καμαρωσω στην γιορτουλα του νηπιαγωγείου....Πάντως σας ευχαριστώ, με το που το ειπα καπου εστω και με αυτον τον τροπο ξαλαφρωσα λιγακι... Θα σας ενημέρωσω για το αποτελεσμα...ελπιζω ευχαριστα...

Μη στενοχωριέσαι κορίτσι μου. Απασχόλησε το μυαλουδάκι σου με όλα τα ευχάριστα με την γιορτή του μικρού σου, και σκέψου θετικά.

Σου στέλνω πολλή θετική ενέργεια και να ξέρεις ότι όλα θα είναι οκ!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ολα θα πάνε καλά! Πήγαινε στον ιατρό σου να το δει, σκέψου θετικά και μην ξαναδιαβάσεις στο ιντερνετ (είναι κατάρα το ιντερνετ σ'αυτές τις περιπτώσεις...)

:D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Μαστογραφία και μετά σε καλό μαστολόγο.

Τον Σεπτέμβριο έκανα την πρώτη μου μαστογραφία. Η ακτινολόγος έγραψε ότι βρήκε οζίδιο πίσω από την δεξιά θηλή. Τρομοκρατήθηκα γιατί οζίδιο σημαίνει ογκίδιο... Πήγα σε μια πολύ καλή μαστολόγο. Με ψηλάφισε και είδε την μαστογραφία. Μου είπε πως ήταν άριστη και ήταν λάθος η γνωμάτευση λόγω απειρίας της ακτινολόγου. :evil:

Το "εύρημα" ήταν λίπος! :shock:

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Ολα θα πάνε καλά! Πήγαινε στον ιατρό σου να το δει, σκέψου θετικά και μην ξαναδιαβάσεις στο ιντερνετ (είναι κατάρα το ιντερνετ σ'αυτές τις περιπτώσεις...)

:D

Συμφωνώ :wink: ...

Και εγω πιστεύω πως θα ειναι καμιά κύστη ...

Περιμένουμε νέα!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καλημέρα αχ κοριτσια τελικά ήταν απόστημα!!! Μου έδωσε αντιβίωση ο γιατρός μου και περιμένω να υποχωρήσει... Τι πέρασα όμως δεν λεγεται!!!Τελικα αποφάσισα ότι καθε χρονο θα κάνω οπωσδήποτε γυναικολογικό έλεγχο, δεν πρεπει να παραμελουμε τιποτα!!!Εκανα και τεστ παπ θα παρω την πέμπτη τα αποτελεσματα ελπιζω να ειναι ολα καλα...Τελικα βρε παιδι μου πρεπει να σε ταρακουνησει κατι για να σκεφτεις ποσο πολυτιμα ειναι ολα. Ολες αυτες τις ωρες μεχρι να παω στον γιατρο μου δεν λεγεται τι περασε απο το μυαλο μου...Ορκιστηκα να μην περασω ξανα τετοια διαδικασία θα προσεχω πιο πολυ τον εαυτον μου γιατι οπως μου ελεγε παλια ο γιατρος μου οταν αργουσα να κανω τσεκ απ για καποιο προβλημα που εχω στα νεφρα του εφερνα σαν δικαιολογια οτι δεν εβρισκα χρονο με τα παιδια κτλ και μου ελεγε ξερεις για να φροντιζεις σωστα τα παιδια σου πρεπει να φροντιζεις πανω απο ολα τον εαυτον σου!!!!Σας στελνω πολλα φιλια και ευχαριστω για τον ενδιαφερον σας και τα γλυκα σας λογια... :lol::lol: